Yläfoorumi

Yläfoorumi

16666 users online
3302 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
Tää on nyt pakko olla jo tarkotuksellista :D
kehtaako tänne kutsua tytyjä kylään?
Runkkasin vahingossa työaikana ja naispuolinen työkaveri näki koki homman. Kertoi pomolle ja tänään kuulemma on kuuleminen. Miten tässä nyt selvitään?
Oo vaan itsevarma ja mene jutteleen naisille. Varmana löydät jonkun.

Kiksautanko vuokraemäntää?

Kuusinen tilanne. Asun (opiskelija) alivuokralaisena ison omakotitalon erillisessä asunnossa, samassa asunnossa nyt kolmatta vuotta. Koko asumiseni ajan vuokraemännän käytös ja puheet ovat olleet selkeästi flirttailevia ja koska nyt on viimeinen vuosi opintoja edessä, ajattelin katsoa kuinka pitkälle muija on valmis menemään flirttailunsa kanssa.
Heiii, olen ostamassa pojalleni 15v syntymäpäiväksi pelitietokoneen yllätyksenä. Kovasti hän mopoa halusi mutta ajattelen että pelitietokoneesta löytyy paljon enemmän hupia ❤️ noh koska yh-mamma olen niin budjetti rajallinen. Ei mielellään yli 800€, mutta haluaisin että sillä pyörii mikä vaan peli jos hän niistä kiinnostuu! Onko ylilaudan dataajilla antaa mielipidettä tähän tietokoneeseen? En oikeen näistä ymmärrä, mutta kuhan pyörii mikä vaan ja alle 800€ niin käy mulle! Kiitos ❤️
Ööh, Puuilo-veljet..? :D
01:20
Tiktok alfa bongasi jonkun läskisami nyymin kaupassa:D
Mikä niissä tisseissä on niin kiinnostavaa? Terveisin tytynyymi.
Kiintiö-ihmiset leffoihin myös Suomessa t. Yle
Anteeksi
Millaseen työhön toi 10 laudaturin ihminen valmistuu loppujen lopuksi?
Pyöräilee punaisia päin ja näyttää toisille keskisormea. Miksi?
00:30
Tää häiriköi salilla
Mies ei voi nostaa 100kg penkistä ilman että on geneettinen friikki tai roinaa. Muistakaa tämä kun jotkut kehuskelee penkkituloksillaan. Todennäköisesti roinamaket, noi geneettiset friikit on about yksi tuhannesta. Olen treenannut nyt 5 vuotta säännöllisesti ja nousee 92,5kg.
00:46
Tekosyysi ettet nussi naisia jotka kieltää sua?
>Miss Ruotsi 2024 Tähän on tultu. Ei voi muuta kuin pellenenää töötätä.
00:29
hevosen kyrpä
Tässä langassa arvaillaan ylilaudan uutta nimeä. Parhaille arvauksille kultaa.
Sellaset vapaat markkinataloudet sieltä.
Uskaltaako laudan persunyymit myöntää, että katuu äänestämistään. Onhan tuo ollut kaikin puolin täysi katastrofi. Kaikkia muita kiristetään paitsi osinkoja nostavia valmiiksi rikkaita ihmisiä. Bensa ei oo halpaa, ympäristönsuojelua jatketaan yhä, työttömyys kasvaa ja maahanmuutto jatkuu. Ministeri huutaa Oulun torilla että "menkää töihin".

kauhea juttu junassa

muistaa 50 vuoden takaakin vielä
Miksi mediassa puhutaan nykyään ihailtavaan sävyyn tällaisesta degeneraatiosta?
Mitä itse tekisit? “If it's brown, lay down. If it's black, fight back. If it's white, goodnight”
>70 % suomalaisista miehistä ylipainoisia! https://yle.fi/a/74-20065951 >Yli 70 prosenttia suomalaisista miehistä on vähintään ylipainoisia. Satakunnassa pojat pitävät saman tilaston kärkeä. Kouluissa tämä näkyy jo kenkälusikoiden tarpeena. Hyi vittu teitä läskejä!
Älä välitä. Munkin juttuja faceryhmistä jaettu ylilaudalle. Miten itse tekisit?
00:08

JUHANIN JA KISUN PANOVIDEO :DDD

https://mega.nz/folder/2Q8iFTSa#XWKZbg11iLVtt17sShHYKA
Voi vittu, nyt loppu työn teko. Wahuuuuu!
Onko tötösi A vai B?
Vasemmistolaiset valehtelee aina. Palefacen perhe oli keskiluokkainen, isä pankinjohtaja. (:D)
Miksei runkkarit tajua, kuinka paljon se sperma lemuaa? Vaikka luulette olevanne huomaamattomia koulussa, töissä, kavereilla kylässä ja ties missä, niin se sperman lemu valtaa muiden nenän sillä sekuntilla kun tulette vessasta ulos. Kaikki huomaavat, sekä puhuvat asiasta kun ette kuule.
MITÄ VITTUA NYT TAAS, KORKKI KIINNI YLLÄPITO SAATANA
Hei @Ylläpito, olisiko mahdollista saada emojivalikko tohon tägien viereen? 😄
05:03
Tulitikkutehtaan tytöt on aika kuumia.
>tonnin e sport sänky

Gangsteri nimesi on paidan värisi ja viimeinen syömäsi asia

Musta näkkäri
Pottukoira alkaa olla jo paremmas tikissä mitä te :D
Mikä on paras maa aasialaisen tyttöystävän saantiin? Tarve on kriittinen
huutopieristä "huippupizzerialle". Puoli kiloa kuivaa leipää ja pari juustonpalasta päällä... ja tollasesta maksetaan ties kuinka paljon. :D
Naiset elää easy modella. Voi kirjaimellisesti kirjottaaa mitä tahansa jodeliin mitä haluu tehdä ja sieltä aina löytyy joku simp viemää sut vaikka ulkomaille vittu
RHCP:n laulaja Anthony Kiedis (52) ja hänen tyttöystävänsä Helena (19)
Koska me joukolla herätään kysymään miten on mahdollista, että "demokratiassa" 60-90% voi vastustaa jotain vakiintunutta politiikkaa kymmeniä vuosia? Joko äänestäjät äänestävät politiikkaa, jota eivät halua, tai emme oikeasti elä demokratiassa. Miksi ihmiset äänestää aina uudelleen ja uudelleen pääministeriksi kokoomuksen, keskustan tai demarit? Miksi RKP on joka hallituksessa?
Hassu fakta: Hayao Miyazaki (kuvassa) halusi muumeihin tankkeja. Ja niin se perkele laittoi siihen tankkeja. Tankki seuraavassa kuvassa.
Jemenissä pedofiileja rankaistaan näin.
Onnistuin saamaan 14 päivää kultatiliä vartin sisällä viime yönä vain kirjoittamalla yhden lauseen.
>kannatti ostaa se ooppeli t. 1600€ mennyt jo eri huoltoihin :D
Miksi veetit kannattavat niin usein persuja tai sinimustia? Eikö nuorison pitänyt olla liberaalimpaa ja uudistusmielisempää aina viime sukupolveen verrattuna?
YLE normalisoi huoraamista
>ole USA >älä tee töitä eli "rottailet" >saa työttömyystukea 3 kk jonka jälkeen se loppuu >älä vieläkään halua mennä töihin >tulos: asut kadulla pahvilaatikossa kerjäten ruokaa Miksi Suomessa ei voisi olla näin?

Sano EI rasismille ja vihapuheelle

Hienoa entinen Ylilauta nykyinen Yläfoorumi on vihdoinkin päättänyt tehdä sivustosta asiallisen. Rasismi ja vihapuhe on rehottanut täällä vuosikausia vaan nyt sille tulee stoppi. Tämähän ei pitäisi harmittaa muita kuin rasisteja ja vihapuhujia. Anna ääni ja kommentoi jos olet sitä mieltä ettei rasismi ja vihapuhe kuulu vuoden 2024 monikulttuuriseen Suomeen.
Suomen kielen ainoa nen-päätteinen sana on perhonen.
Postaan tähän lankaan kiinasta löytämiäni liittymiä.
Jos näkisit miehen istuvan penkillä suu auki niin ilmottaisitko asiasta ostoskeskuksen henkilökunnalle?
>Australilainen Annie Knight haluaa nussia 600 miehen kanssa vuodessa (hänen nykyinen ennätys 300) ja on kyllästynyt siihen, että häntä arvostellaan hänen elämäntyylinsä perusteella. https://www.perthnow.com.au/lifestyle/relationships/onlyfans-star-annie-knight-wants-to-sleep-with-600-men-next-year-sick-of-being-judged-on-her-lifestyle-c-13862227

Hyvän mielen harrastelanka

Kertokaa harrastuksianne. AP:n lista : Wowin peluu R6 päiden napsuttelu Roolipelit kamerusten kanssa Figupelit ja figujen maalaus Puntilla käynti Lukeminen (fantasia scifi) Kamerusten kans ryybs kai lasketaan jos sitä tarpeeks harjottaa Edit: Magic the gathering unohtu
MENEE HERMOT TÄHÄN KUUMUUTEEN
Voiko salin jälkeen käydä vielä 5km juoksulenkillä vai onko liikaa rasitusta niin että testot laskee ja tulee ylikunto?
Mistä löytyisi
00:54
Israel sabotoi Gazaan vieviä teitä estääkseen humanitäärisen avun. Holokausti on valetta. Sieg Heil o/
Mitä vittua nyt taas? Yläfoorumi Yleinen keskustelu >vihertekstaus poistettu
>ole normaali mies >iske silmäsi naiseen >havaitse signaaleja naiselta >rohkaistu ja lähesty naista samalla tavalla miten on tehty vuosisatoja <ole nyt naistenahdistelija ja saa potkut ja nainen joutuu terapiaan lähestysmiyrityksen takia Mitä vittua täälä taas tapahtuu :D Vuoden 2024 oudoin uutinen ja keissi aripekan seuraavassa postauksessa
Dronet vie sodankäynnistä kaiken cool-factorin pois ja tekee siitä vammaista häkissä istumista.
Saanko tällä kalaa, jos laitan kanaa syötiksi ja heitän mereen ? Oon maksanut luvat ärrällä
Töihin siitä

Jutellaan

Voiko joku pitää mulle seuraa :3 Tylsää ruotsinkurssilla T. Tytynyymi :3
Burger Kingin myyjätär on oikeasti ihastunut minuun, tää on jo toinen kerta
Pappa tuli kylään ja anto 40e mitäs noilla nyt kannattais ostaa? Ja mitä sanois tukaripapalle joka ei antanu enempää vittu
mikä on paras maali ruosteen päälle
ylilauta tekee kuolemaa. kuinka pitkälle pääsitte? omat setit ja tägit: >taso 11 >puoli vuotta
Eteesi ilmestyy painosi verran sitä mitä oot viimeksi syönyt. Miten kävi?
Miksi naisilla menee aina pakit tunteisiin?
Mul miehenä komea pankkiirilääkäri, joka penkkaa 200kg, juoksee cooperin 3500m ja kulli 23cm. Olen siis tyty. Mites inceleillä? Ei taida olla vieläkään ketään, mutta ihmekkös tuo. Ei me naiset ketä vaan kelpuuteta.
Milloin yhteiskunta ja varsinkin naiset saatana tajuaa että transusekoilu on yksinkertaisesti mielisairaus, eikä sitä pidä ruokkia ja taputella olalle että jee vittu hyvin menee Pekka, voit olla Pekkastiina jos oikeasti haluat niin
00:04
Yhdysvalloissa Mustang GT on noin 40 000 euron auto. Suomessa tämän koeajoyksilön, arvonlisäveron jo sisältävä, autoveroton suositushinta on 59 550 euroa. Se kuulostaa ihan hyvältä. Autoveroa määrätään siihen päälle 42 007 euroa. Se kuulostaa pahalta. Lopputuloksena 100 000 euroa menee rikki, vaikka manuaalivaihteisen uuden Mustangin voi saada itselleen juuri alta 95 000 euron. Mustang GT on tuhmalla tavalla hauska laite, mutta tämä hinta hymyilyttänee lähinnä verottajaa.

Äärioikeisto Deutchland

– Tosimiehet ovat oikeistolaisia. Tosimiehillä on ihanteita. Tosimiehet ovat patriootteja. Näin toimimalla löydät myös tyttöystävän, Krah pauhaa videolla, jota on katsottu 1,5 miljoonaa kertaa. Kevään aikana julkaistun vuosittaisen nuorisotutkimuksen mukaan puolue on alle kolmekymppisten saksalaisten keskuudessa suosituin puolue 22 prosentin kannatuksella. Kannatus lähes tuplaantui vuodessa.
00:59
Tältä näyttää munaa saanut nainen 😎✌️
Kaisa voimaannuttaa naisia työkseen. Mitäs ehmettiä se tarkoittaa?
00:59
Vittu mikä myötis näin 7.41 aamusta vassareiden Gaza räpeille. Vassarit ja Gazalaiset uuniin.

HARVINAINEN kuva

harvinainen kuva jossa on uusi kullin anto ilmoitus näin sellasen vanhan nimittäin just äskön vielä
Sanopa joku peisetimpi eläinkunnan edustaja kuin miekkavalas.
Huutista miten on ees vittu mahdollista olla ylipainoinen? :D Siis onko teillä oikeasti pirusti rahaa millä ostelee jotai mättöä koko ajan :DD T. yritän nostaa painoa mutten pysty.
00:37
Varasin saunavuoron hänen jälkeensä. KRÄÄH, nuuhkista,,
löysin 200€
Reddit-tapaaminen
00:19
Onko näin kovia erikoisjoukkoja missään muussa maassa kuin Tsetseniassa?
Ilmeeni kun tostakin jäi joku 650€ käteen laskujen jälkeen. Hyvä elämä vittu
Saako yleisellä uimarannalla ottaa kuvan rantahietikosta? Jos kuvaan päätyy sivullisia, saanko kuvata julkisesti kunhan en tee mitään yhdestä ihmisestä numeroa tai tule sentin päähän zoomailemaan? Ajattelin mennä uimarannalle tänä kesänä kun olen lomautettu ja kerrankin tikissä.
Tyttöjen ahdistus kouluissa on kasvanut aina vuodesta 2015 lähtien, ja viimevuosina kiihtyvästi. Mikä tähän voisi olla syynä? Ilmastonmuutos? Suomalaisten miesten sovinismi? Miesten EU-vastaisuus? https://yle.fi/a/74-20087946
Yllätyitkö?
Tekosyysi ettet vedä tällaista alfan kassia joka paikkaan aina ulkona liikkuessasi?
00:15

tyty vs leijona

mp?
En juo lainkaan alkoholia tai polta tupakkaa. En juo myöskään kahvia tai syö sipsiä, jäätelöä tai muita epäterveellisiä asioita. En katso meemejä, enkä käytä Ylilautaa koska kuvotun nettijuoruilusta. Mutta minulla on yksi salattu nautinto: energiajuoma. Olen rajoittanut sen yhteen tölkkiin päivässä ettei mene ihan överiksi, kun tuo on tosiaan parasta koko vitun elämässä. Lääkäri sanoi että pitäis lopettaa, kun on alkanut tulla outoja ressi verenpaine oireita. Ai vittu... ei vittu.... kaikki muut kiskoo nikotiinipussia, viinaa, röökiä, kantsua, sipsiä, meemejä... eikä niille sanota mitään. Multa Yhteiskunta haluaa viedä jokaisen ilon. Vain multa, ei keltään toiselta.
Mitä satunnaiselle kävi
Poista sovellus :D
Treffit ovat nykyään työhaastatteluja
Kävin ensimmäistä kertaa työkkärissä omavalmentajan tapaamisessa. Möläytin sitten tyhmänä etten ottanut vanhasta työpaikasta tarjottua 2pv kestävää työtä vastaan. Syy siihen että kelan kanssa taistellut aiemmin tänä vuonna tekemistä samanlaisista muutaman päivän pätkähommista ja katkaisivat toimarin. Nyt pitää työkkäriin selvittää miks en ottanu duunia vastaan, niin onko pätevä selvitys tuo että kelan kanssa on liian säätöä? Vittu että vituttaa kun menin sanomaan siitä..
Helsingin uusi vastaamo Vanhempana haluaisin tietää: onko Helsingin kaupungin tietomurto uusi Vastaamo? Kommentti|Murron vakavuuden selittää kaksi asiaa: vuodon laajuus ja vuodettujen tietojen laatu, kirjoittaa Helsingin Sanomien kehitysjohtaja Esa Mäkinen. Helsingin kaupungin visuaalista ilmettä kaupungintalon aulassa. Helsingin kaupungin visuaalista ilmettä kaupungintalon aulassa. ”SUOMEN historian suurimpia tapauksia.” Näin arvioi Withsecuren Mikko Hyppönen Helsingin tietomurtoa. Murrossa sen tekijä on saanut haltuunsa henkilötunnuksia sekä osoitetietoja. Lisäksi vuotaja on saanut haltuunsa tuntemattoman määrän hyvin arkaluontoista materiaalia. Murron vakavuuden selittää kaksi asiaa: vuodon laajuus ja vuodettujen tietojen laatu. Laajuus on alkanut maanantain aikana hahmottua. Noin 80 000 helsinkiläistä lasta ja heidän vanhempaansa on todennäköisesti menettänyt tietoja murtautujalle. Määrä lienee kunta-alan suurimpia Suomessa. VAKAVAKSI asian tekevät vuodetut tiedot. Murrossa on kaupungin tietojen mukaan viety myös asiakirjoja verkkolevyltä. Eli siis esimerkiksi asioita, joita työntekijät ovat tallentaneet koneelleen. Tämä tarkoittaa monenlaista salassa pidettävää tietoa ja arkaluonteisia henkilötietoja: tietoja erityisen tuen tarpeesta, lääkärinlausuntoja oppivelvollisuuden keskeyttämisen syistä ja henkilöstön sairauspoissaolotietoja. Case laajenee kyse 10 milj tiedostoista yli 10v ajalta
HÄPPENINGS!! Täähän on jopa hyvä uudistus ylilaudalta. Ainakin mobiililla
Remove ads with a Gold account »