Ylilauta

Ylilauta

Yesterday on Ylilauta, today on X, tomorrow in the newspapers

3756 users online
796 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
Aurinkomyrskyt tulevat parin tunnin sisään, jatkuvat läpi viikonlopun >Suuremmat sunspotit mitä ikinä >6 CMEtä tulossa jo nyt >NOAA on varoittanut että ei voida laskea pois historiallisen suurta tapahtumaa (vrt Carrington Event) >Us armeijan varoitus/alert notification system lähettänyt viestejä/soittanut monille >Koko Eurooppa raportoi pinkkiä taivasta, hienoja kuvia, Keski-Suomessa ei näy kyllä mitään Oletko valmis?
Alankomaiden viisuedustaja pahoinpiteli Israelilaisen kuvaajan. Jodelin mukaan tämä oli juutalaisnaisen vika joka kerjäsi verta nenästä provosoimalla palestiina-aiheesta edustajaa. Onko ämmät oikeasti näin sekasin, että väkivalta on ok kunhan se on ideologian mukaista? Eikö näiden pitänyt olla väkivaltaa vastaan?
Ozzy Osborne on kuollut RIP 1948-2024 >Pimeyden prinssi löydettiin kuolleena Californian asunnostaan https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d6bea716-5874-436d-89ab-ec9e2cb1e353
Melkonen ykänaaras tää Penttilä
mitä vittua mulle just kävi? oon 25-vuotias perusterve normo >töiden jälkeen kevyehkö treeni >heti kotiin saapuessa saatananmoinen pääkipu >nopeasti protskupirtelö, että samalla voi ottaa buranaa >pääkipu ei helpota, mene pimeään ja kylmään suihkuun istumaan >istu ja ähise 30min, tuntuu, että taju lähtee >päätä ryömiä eteiseen soittamaan faijalle, että hälyttää ambulanssin, jos multa lähtee taju >ennen kuin pääset ulos vessasta, laatta lentää >oksenna ihan vitusti >olo helpottaa >vielä pieni jomotus päässä, mutta lähinnä vaan ärsyttävä perus pääkipu
Miten kannattas näpäyttää horatsua? >tapaile muutaman kerran tytyä, ei vielä sukupuolinussintaa >tyty räplää aina tapaamisilla vain ja ainoastaan kännykkäänsä, ihan sama olenko siinä vai en >saa sovittua treffit perjantai-illaksi, pari ryypänderiä >muija ilmoittaa 4h ennen treffiä, että on huono olo, kuumetta pukkaa ja peräsuoli lotkottaa >päätä lähteä itse kävelyllä baarin kautta >vaikka suht iso kylä, niin näe sattumalta tyty jonkun ukon kanssa menossa jonnekin >älä anna tunnistaa itseäsi Puhdas chostaus ei tehoa tytyyn, ei se siitä välitä. Mutta jotain pitäs keksiä, mitä?
Poliisit palautti takavarikossa olleen puhelimen. Joku on mystisesti poistanut salauksen... Puhelin oli täynnä lohikäärme ja poni homo pornoa animekuvina 31 GB. Jonkun poliisin on pakko käydä ne kaukki lävitse :D
HOMOMIESTEN SEURANHAKU LANKA? HOMOMIESTEN SEURANHAKU LANKA! Postaa alle jos olet cuck persu ja himoitset BBC:tä vielä tälle illalle. Likainen homo,,VITTU!
HÄLYTYS!!! Turussa tapahtunut pelihetki
Teemu Selänne: >aitoa maitoa <1457 pistettä nhlssä <684 maalia nhlssä Eetu Selänne: >kaurasoijapaskalitkua <0+0 mestiksessä
Olet ollut tässä tilanteessa. Kertoisitko meille muille, MIKSI TEIT SEN?
00:11

SUURI Rasismi - lanka

Tästä alkaa perjantain kunniaksi SUURI rasismi lanka! Nyt sitä N pommia ja muuta hauskaa! Toivottavasti mahdollisimman moni pahoittaa mielensä! >edit; KIITOS SUURESTA VIIKON KULTALAHJOITUKSESTA! >edit 2.0 kultaa kertynyt 23 päivää! Kiitos osallistujille! >edit 3.0 AP on erittäin iloisesti yllättynyt, kiitos yhteisö ja mukavaa viikonloppua! :) 4kk 10 päivää kultaa lahjoitettu >edit 4.0 lista kiitoksista jatkuu! 147 päivää yhteensä ja AP sijoitti langalle 3 päivää lisänäkyvyyttä! Pitäkäämme hauskaa viikonlopun mitassa! >edit 5.0 paketti nekruvideoita! Tekijä palkittu 10 kultiksella! https://ylilauta.org/media-pack/4936529-ugatus-bugatus
Onko tälläiset lämpötilat mielestänne oikeasti normaaleja yhtään missään päin maailmaa? Tajuatteko, että kohta noista 54°C tappohelteistä tulee oikeasti todellisuutta?
maksaisitko tästä 120€?
Tyttöystävä lähti tänään työttöjen kanssa mökille viettämään tyttöjen iltaa. Ennen kuin lähti, niin kävi suihkussa ja ajoi pillun posliiniksi. Miksi se kävi suihkussa ajamassa pillun posliiniksi kun on menossa viettämään tyttöjen iltaa mökille?
00:15
Kelpaisko sulle ”soft girl”, joka pukeutuu ja käyttäytyy säädyllisesti?
No?
Tämmöisiä veijareita asustelee tontilla. Sen verran monta noita nyt bongannut että täytyy varmaan tehdä asialle jotain. En halua joku päivä astua tommosen päälle.
Heräät baari-illan jälkeen tähän näkyyn. Miten toimit?
Kertokaa tarinoita nuoruuden perseilyistä. AP aloittaa: >Grillatkaa kavereiden kanssa nakkeja rannalla nuotiopaikalla >Leikkikää tulella >Heitelkää palavia puun paloja heinikkoon ja tallokaa tuli ennen, kun se leviää >Jatkakaa touhua >Havahtukaa yhtäkkiä siihen, että tuli on levinnyt ns. vitusti >Yrittäkää talloa, mutta tuli leviää >Ottakaa hatkat <Aiheuttakaa noin 50m x 50m maastopalo <Virkistysalueen maisemoinnit meni päin vittua <Älkää jääkö koskaan kiinni >Löytäkää kerrostalo, jonka kellaritilojen ovessa ei ole lukkoa >Hengailkaa kellarissa useita kertoja >Eräänä päivänä myös pannuhuoneen ovi auki <Väännelkää randomisti about kaikkia vipuja joita näette <Ei tietoa mitä aiheutettiin >Kaveri syö palan koiranpaskaa, koska luvattiin sille 2 euroa siitä hyvästä <Ei siitä sen enempää >Sama kaveri menee biojäteroskikseen koska luvattiin sille tyyliin 2 euroa <Laittakaa luukku kiinni <Istukaa luukun päälle <Pitäkää kaveria biojäteastiassa ehkä minuutti
Noni mihis osavaltioon ajattelit muuttaa kun US passport tulee postissa?
Kertokaa tänne tilanteita missä ootte ollu hengenvaarassa, AP ei tietääkseen oo koskaan ollu hengenvaarassa.
Revontuli-mayhemit ulkona
Profiloikaa jääkaappini perusteella
Tappouhkauksia satelee
00:34
Julkinen liikenne Venäjällä. Hyvä maa..VITTU!
Tapan itse i kello 4:00.
00:10
Luulee huora olevansa joku kovakin, vitun ämmä.
> Joka kolmas lanka teemaltaan ”naiset likaisia huoria/opiskelijatytyt nussii tautisten nistien kanssa/naiset pahoja” Onhan tää nyt mennyt jo pikkasen liian pitkälle! Mitäköhän joku tyty ajattelee kuin lurkkaa tätä sivustoa, erityisesti samanikäisistä miehistä?
Osaisko joku tulkita pari sanaa isopappani sotilaspassista joista en saa itse selkoa? Tuo "38. Vapautumisen syy:" teksti kiinnostaa mua. Oon saanut siitä irti nyt tämän: "Täysin palvelleena. Rike: Jv. JE:n ????. nro 6367/????. 3/20/27.10.45" Mutta en saa selkoa noista ???? sanoista. Oletan että Jv. JE varmaan tarkoittaa "Jalkaväkijoukkueen" tms.
Ilkein asia mitä oot sanonut naiselle?
>Listasin 9 asiaa, jotka tekevät miehestä aidosti viehättävän Mitä näistä ominaisuuksista sinulla on? https://www.is.fi/menaiset/ihmiset-ja-suhteet/art-2000010418282.html
Hetkinen...

Jääkiekon MM-kisat 2024 vol 2

Vuoden 2024 jääkiekon MM-kisat järjestetään Tshekissä, Prahan ja Ostravan kaupungeissa. Turnauksen ajankohta on 10.-26. toukokuuta. LEIJONAT MM-KISOISSA Maalivahdit: 29 Harri Säteri, EHC Biel, NLA 30 Lassi Lehtinen, MoDo Hockey, SHL 32 Emil Larmi, Växjö Lakers HC, SHL Puolustajat: 2 Rasmus Rissanen, Örebro HK, SHL 3 Olli Määttä, Detroit Red Wings, NHL 4 Mikko Lehtonen, ZSC Lions, NLA 7 Oliwer Kaski, HV71, SHL 18 Vili Saarijärvi, SCL Tigers, NLA 33 Veli-Matti Vittasmäki, Tappara Tampere 50 Juuso Riikola, SCL Tigers, NLA 82 Jesper Mattila, KalPa Kuopio Hyökkääjät: 12 Jere Innala, Frölunda HC, SHL 15 Juha Jääskä, HIFK Helsinki 19 Konsta Helenius, Jukurit Mikkeli 21 Patrik Puistola, Jukurit Mikkeli 24 Hannes Björninen, Örebro HK, SHL 25 Pekka Jormakka, Jukurit Mikkeli 39 Jesse Puljujärvi, Pittsburgh Penguins, NHL 48 Valtteri Puustinen, Pittsburgh Penguins, NHL 57 Arttu Hyry, Kärpät Oulu 64 Mikael Granlund, San Jose Sharks, NHL 71 Ahti Oksanen, IK Oskarshamn, SHL 79 Oliver Kapanen, KalPa Kuopio 80 Saku Mäenalanen, SCL Tigers, NLA 81 Iiro Pakarinen, HIFK Helsinki Lohko A Kanada Suomi Tšekki Sveitsi Tanska Norja Itävalta Iso-Britannia Lohko B Ruotsi Yhdysvallat Latvia Slovakia Saksa Ranska Kazakstan Puola Suomen pelit MTV3 Mertarannan selostuksella, netistä 6,95€ näkee MTV:n. Kaikki pelit näkee YouTubesta VPN:n kanssa kikkaillen: https://youtube.com/@IIHFWorlds Maksua vastaan koko paskan näyttää Viaplay. Koodilla MMKISAT 29,99€. https://checkout.viaplay.fi/register/1232?voucher=MMKISAT Extremerotille: https://www.tvkaista.org/mtv3/suora Toimii livenä tai pienellä viiveellä, jos netti kunnossa.
00:23
P E R J A N T A I
NHL Playoffs Edellinen: >>GqXPQ
huutista tälle kaljulle eihän se osaa vittu edes saunoa :DDDDDDDDDDDDDDDD
Jääkö nuo Sofian silmät tuollaiseksi?
Deittailisitteko liikuntarajoitteista naista? Jos ette niin miksi ette?
04:14

ö

ei vauvoille
JUURI NYT: Michael Schumacher on kuollut https://www.iltalehti.fi/urheilu/a/2010053111765609
Moi lääkäri! Kerrokko nopee mitä vittua ja sit et kannattaako alkaa arkkua sovittelemaan? Parhain terkuin Nyym
Jos naisen tider-biossa lukee, että "olen lähtenyt tuntemattoman kanssa road tripille Suomesta Ghanaan ja liftannut rekkojen kyydissä Euroopan halki" niin onko tämä jollekin miehelle puoleensavetävä piirre naisessa? Ja haussa oli naisella vakava parisuhde ja löytyi myös pari elättiä taloudesta.
Muistakaa äänestää Israelia Euroviisuissa niin vassareita ja muslimeita vituttaa mahdollisimman paljon
00:30
koiruli video lanka
00:11
nainen saa turpaan
Tekosyysi olla vauvasuu ja maksaa kahvista turhaan 3x hintaa?
Tämä mies tuli häiritsemään perussuomalaisten vaalitapahtumaa
Aamun pizza lanka tähän lankaan vain parhaimmat 5/5 herkku pizzat ei läpällä mitään paskoja
Generoin kuvia. Kirjoittakaa teksti, saatte kuvan
00:43
Tahdon vain saada pienen, siron ja söpön japanilaistytyn :3
Miksi yhteiskunta sallii tämän? Tais olla ainoa kriteeri Jamalin sperma, jotta saa postata myöhemmin someen maitokahvin värisen äpärän.
Mistä hinnasta suostuisit lusimaan 10 vuotta Thaimaalaisessa vankilassa?
Arvaa kuvan ESINE
>Alankomaiden viisufinalisti on hyllytetty, saatetaan diskata. Vittu mikä friikkisirkus tämä homoviisut on.
Huutista muslimien ja suvakkimedian peppukivulle
Eurooppaa kiertäneen turistin arvio Helsingistä
Huutista. Tais käytettyjen dieselien arvo mennä nollaan.
00:12
Haalarihölmöjen älykkyys
00:23
TÄNÄÄN LÄHTEE!!! Onko nyymit jo hypessä iltaa varten? Mitä eväitä kisakatsomoon tiedossa? 🦁🇫🇮 Tshekki – Suomi klo 21:20
Onko muita nyymejä, joita suoraan sanottuna vituttaa nämä laudalla toistuvat salaliittoteoriat juutalaisista? Kaikkien ongelmien väitetään olevan juutalaisten vika, mutta vähemmän yllättäen mitään näyttöä ei pystytä esittämään. 2000 vuotta vanhat meemit alkavat jo olla niin väsyneitä.
00:07
Tähän lankaan postataan nostalgisia asioita
Mitä te taas ootte rinkirunkanneet :D
Paritalo ja hoitovastike yli 500€. miten voi olla noin kallis?
Perjantain virallinen kännilanka >mitä lasissa >mitä soittolistalla
KANYE WEST PÄÄTTÄÄ EUROOPPA KIERTUEENSA VITTU SUOMEEN! SUOMEEN :DD EI VITTU KUKA LÄHTEE KATTOMAAN??? TULEE OLEE KONTSAA
Muita inceleitä paikalla?
Huutista kanadalle
Onko ne kaivonkannet pakko laittaa pyörätielle?
Nauraako ne tytyt apteekissa jos nuori mies menee sinne hakemaan erektiolääkettä?
miksi persut vihaavat saamelaisia?
Vielä 10 vuotta ja koittaa lopullisesti vapaus. Muksu täytti 8 vuotta ja 10 vuoden päästä pitäisi asua jo omillaan. Joka vuosi hänen tilillensä pamahtaa n. 3000 euroa erilaisina lahjoina ja lapsilisänä ja siinä pitäisi olla hyvä käsiraha asuntoonkin, vähintäänkin asumisoikeusasuntoon asumaan. Tässä sitä on tullut mietittyä että onko suomalainen vanhempi luuseri vaiko vain ahne kun ei osaa säästää lapselle edes muutamaa kymmentä tuhatta 18 ikävuoteen mennessä? Ei siinä tarvitse mitään miljoonatuloja antaakseen hyvän rahallisen startin aikuisikään
Mies! Millä ajat munakarvasi ja kuinka usein?
POTTUKOIRA LANKA 657 95-nevö föget Viimeisimpiä tapahtumia: >kuntokuuri ja atkins aloitettu, tupakka ja alkoholi lopetettu 26.4. >paino tippunut 7kg atkinsilla >>GrY77 >Popit aadiin >>GmVrS >Korkki on kiinni >>GmVvc >Juoksusubathon >>GmW4R >Seuraava taemmaan reissu kunnossa ja "eri ihmisenä" >>GmXWx >tupakointi lopetettu >>Gn5fV >välit Ariin palautuneet >>GndVI >Shellin ja Prisman työtekijöiden kanssa keskustelua missä saa kuvata >>Gnjow >>GoNGP >vappugrillaukset >>Go8jL >2.5. haettu sihteerille auto >>GpcX1 >3.5. käyty lapsille leluja >>Gp4E9 >lasten kanssa grillailtu >>Gp6mR >Suomi kannustetaan voittoon >>GrXGo >MM-kisoihin päästäisiin halutessaan paikanpäälle, muttei jaksa >>GrXuB >4.-7.5 käyty joka päivä kävelemässä, kerran painoliivien kanssa >pyydelty myös muilta striimaajilta anteeksi >>GqWuu >>GrV1g >>GrXwo Tulossa: >Naamatatuointi 11.6. >>Gpsh0 Pottukoiran somet: googleta -- KASINOMAINOSTUS -- >MTV3 uutisoinut poliisin ottaneen yhteyttä viime vuonna kasinomainostamisesta, vaikka Pottu väitti kaksi viikkoa sitten Seiskalle ettei ole poliisi ottanut yhteyttä. >Poliisihallitus on arvioinut vaikuttajien taloudellisten intressien olevan suuret toiminnan jatkamiseksi. Poliisihallitus on tehostanut kieltojen noudattamista uhkasakoilla. Uhkasakon suuruus on 30 000 €. >Kielto ja uhkasakko astunut voimaan 23.4.2024 Joukolle. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kaksi-somevaikuttajaa-kiinni-rahapelien-tyrkyttamisesta-yrittivat-kieltaa-mutta-todisteet-puhuvat-puolestaan/8907926 https://poliisi.fi/-/poliisihallitus-kielsi-sosiaalisen-median-vaikuttajien-lainvastaisen-rahapelien-markkinoinnin https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce674923-ad20-4a91-a130-33b975d42bde Perhelorea >>GqYZ8 >Jussi pieraisi Joukon nenään. Pekka kosti tämän, heitti Jussin lattialle ja pieraisi paljaalla perseellä Jussin nenään. Jussin isä piereskeli Joukon äidin nenään, kun tämä oli nukkumassa. Sitten äiti jahtasi isää metsässä. Jouko itse yritti piereskellä nukkuvan Johannan nenään, mutta ei onnistunut siinä, koska alkoi naurattamaan liikaa. EDELLINEN LANKA >>GqWhf
muistutus että black metal kallut ovat metallin kuuntelijoiden saastaista pohjasakkaa
peisetti akka, oli 5 v sitten itse köyhä työtön duunari
Vuosi on 1000. Mikä maa?
>asu kerrostalossa >rappukäytävässä haisee kannabis >vaihda wifin nimeksi KRP - Tarkkailuauto >kuule muutaman tunnin päästä kun naapuri häätää asunnosta porukkaa >älä haista enää ikinä kannabista rappukäytävässä
kenet morsiusneidoista ottaisit omaksi vaimoksi? tai montako jos oot moniavioinen?
Kyrpäveetit ei tiedä ja kusijonnet ei muista!
00:12
orava ottaa turpaan
00:49
Kerranki järkevä nainen, tuollase kanssa vois viettää jopa aikaa.

Drifting Seurantalanka #22 Uunot pajottamassa Epsanjassa

Mikä laji: https://www.redbull.com/fi-fi/mita-on-driftaus-opas-nousevan-lajin-saloihin Sarjat: https://driftmasters.gp/ https://driftsm.fi/ https://fpda.info/kilpailut/ Kisakalenteri 2024 10.-12.5. Drift Masters ROUND 1 CIRCUIT RICARDO TORMO, VALENCIA, SPAIN 🇪🇸 >Lajittelut 10.5. klo 15.00 https://www.youtube.com/watch?v=Q_n0bcjYEAY&ab_channel=DriftMasters >TOP 32 11.5. klo 13.00 https://www.redbull.com/int-en/live/drift-masters-2024-spain-top-32 >TOP 16 11.5. klo 17.00 https://www.redbull.com/int-en/live/drift-masters-2024-spain-top-16 ----------------- >24.-25.5. Drift SM Pro, Seinäjoki, Ideapark <8.6. FDS Drifting Rd1Jyväskylä Killeri >14.-15.6. Drift SM Pro2, Oulu, Ouluzone 15.-16.6. Drift Masters ROUND 2 MONDELLO PARK, KILDARE, IRELAND 🇮🇪 >28.-29.6. Drift SM Pro, Lapua, Ala-Talkkari Areena <29.6. FDS Drifting Rd2 Tampere Kaanaan moottoriurheilukeskus 5.-6.7. Drift Masters ROUND 3 POWER PARK HUVIVALTIO, HÄRMÄ, FINLAND 🇫🇮 >12.-13.7. Drift SM Pro2, Lapua, Ala-Talkkari Areena <20.7. FDS Drifting Rd3 Seinäjoki Routakallio >27.-28.7. Drift SM Pro, Lahti, Lahden Urheilu- ja messukeskus 2.-3.8. Drift Masters ROUND 4 BIKERNIEKU TRASE, RIGA, LATVIA 🇱🇻 >16.-17.8. Drift SM Pro2, Satakunta, Harjavalta 23-24.8. Drift Masters ROUND 5 RABÓCSIRING, MARIAPOCS, HUNGARY 🇭🇺 <24.8. FDS Drifting Finals Honkajoki, Pesämäen moottoriurheilukeskus >6.-7.9. Drift SM Pro, Hämeenlinna, Ahvenisto 13.-14.9. Drift Masters GRAND FINALE PGE NARODOWY, WARSAW, POLAND 🇵🇱 ----------------- >Drift Masters Lajittelu: https://www.youtube.com/@DriftMastersGrandPrix Kaavio: https://www.redbull.com/int-en/event-series/drift-masters-european-championship Live-tulokset: https://live.rawmotion.com/dm24 🇫🇮2024 mukana olevat suomalaiset🇫🇮 Lauri Heinonen https://instagram.com/lauriheinonen18?igshid=MzRlODBiNWFlZA== https://www.youtube.com/@heinonendriftteam Teemu Peltola https://instagram.com/blacksmokeracing?igshid=MzRlODBiNWFlZA== https://www.youtube.com/@BlackSmokeLtd Mika Keski-Korpi https://instagram.com/keskikorpimotorsport?igshid=MzRlODBiNWFlZA== https://www.youtube.com/@keski-korpimotorsport2764 Juha Pöytälaakso https://instagram.com/power2drift_team?igshid=MzRlODBiNWFlZA== https://www.youtube.com/@power2driftteam923 Juha Rintanen https://instagram.com/finjectordriftteam?igshid=MzRlODBiNWFlZA== https://www.youtube.com/@JuhaRintanen ----------------- >Finnish Drift Series FDS 2024 osallistujat: https://fpda.info/wp-content/uploads/2024/04/fds-2024-drivers-all.jpg ----------------- >Driftingin SM-sarja 2024 osallistujat: https://akk.autourheilu.fi/Public/Kiti/Competition/SerieOpen.aspx?id=1288&edit=0 Edellinen lanka >>GpEO4
Profiloi minut.
Ostin tän, menikö 60€ hukkaan? Ei mitään hajuu tarinasta enkä ikinä oo d&d pelei pelannu
olisinpa rikas
Voiko tän vielä jotenkin pelastaa, mä tärisen ja oksettaa ku rakastan nii paljo tätä muijaa.
Äitienpäivän lahja lanka. Mitä ostit? https://youtu.be/L3HQMbQAWRc?si=RVhPzLe7uXU8AcoU
tulispa joku känninen miesjoukko yöllä vastaan ja vetäisi mua turpaan ja painaisi mut kylmää maata vasten ja repis hiuksista ja vaatteista ja raiskais mut vuorotellen samalla kun nyyhkytän ja sit nakkais mällit ja sylkis mun päälle ja jättäisi mut ojaan rikkinäisenä makaamaan niinku arvottoman roskan
en saa nukuttu
00:02

Ja sitten reenaamaan!

Kuka tulee mukaan?
Tässä tulee täysin ilmainen elämänohje. Syö kananmunia 2-4 kpl päivässä riippuen siitä paljonko painat. Et tule katumaan, et sitten millään. Nämä ovat todellista "superfoodia". Sopii miljoonaan eri ruokaan ja maistuu hyvältä ihan sellaisenaankin. Ostin juuri paikalliselta maatilalta 120 kpl kananmunia niin pärjää taas hetken. Hintaa näille tuli yhteensä 20€. Joka aamu menee itsellä 3-4 kpl keitettyä kananmunaa suolan ja mustapippurin kanssa. Godtier. Oma jaksaminen ja energiatasot noussut potenssiin kolme siitä mitä ne olivat joitakin vuosia sitten.
Tätä on valkoisen miehen "miehisyys".
miks oot hereillä tähä aikaa
muistatteko lieron:D
Mikä on lempi call of dutysi?
Voiko tästä haastaa oikeuteen? >joku tunti sit oon kaupassa hakee kaleksia viikonloppuu varten >vartija pydäyttää kassalla kun oon menossa ja maksanu <nönönönöö vittu oot varastanu >en oo kyl t minä <vittu haista vittu oot varastanu tuu tonne takahuoneesee nönnönnöönnööö >joo meeb takahuoneesee ja en anna kattoo reppuu yms >joo sit venttaa kytät paikalle >kytät tsekkaa repun ei oo mitää muuta ku ne kaljat mitä ostin >sit vaan vartija selittää etä aikaisemmi varastanu >no mitä vittua muka <nönönönönönöö meillä on todisteita >no voitko vittu näyttää apina? <yllätys ei oo näyttää mitää >vituttaa ku pientä oravaa ku viatonta ahdistellaa Et eikö tosta voi jotain hastaa oikeutee ku ilman syytä otti kiinni vaikka ei pllu mitää syytä? Vituttaa tollaset vitun pellet poliisikoulu droppotit
kaikki meni ihan vituiks gg
Ja sieltä 50 leveli.
Remove ads with a Gold account »