Ylilauta

Ylilauta

22805 users online
4520 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
Karmein asuinalue, jossa olet asunut? Itselläni Havukoski Vantaalla.
00:30
älä oo niin kuin eetu ja luota naisiin 😅😅😅
Postaa auto jolla ajelisit jos ei olisi rahasta kiinni
00:08
Kumpi? Ite ottaisin amatsonin.
JAHA, JEREMY CLARKSONIN URA ON SIT OHI. Rest in RIP.
Kannatti tuhota elämänsä yhden panon takia. 3 lasta ja vaimo kuoliaaksi. Oppiipahan.

Naispuoliset kylähullut

Ainakun puhutaan paikallisista kylähulluista, niin ne on yleensä aina miehiä, mutta onko kellään tarinoita naispuolisista kylähulluista? Ap aloittaa: Aikoinaan omassa kotikylässä pyöri kesät talvet eräs vanhahko nainen nimeltä Aino, tunnettu kylän hulluna. Hänellä oli pitkät, harmaat hiukset, värikkäät henkselit, uimalasit päässään ja tennarit, joista kärjet oli leikattu pois. Varpaat olivat tummat ja kynnet epäsiistit. Aino oli kuulemman nuorempana älykkö, mutta menetti järkensä ja alkoi ryyppäämään ja vaeltamaan ympäri kylää puhuen itsekseen suurista ajatuksista, joita muut eivät ymmärtäneet. Nyttemmin Aino todennäköiseti siirtynyt ajasta ikuisuuteen.
Jari Sillanpäällä laulujen sanat prompterissa
UlosOtto Kranni konkurssin partaalla :D https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/93f46352-151b-428b-8f28-544960ed2846
Sarjapaiskaaja veloissa :D >Miehellä on kahden viime vuoden aikana ollut ulosotossa yli 62 000 euroa. Huutista :D
VOI VITTU
Tiedätkö miehen ja pojan eron? Tuon perusteella ylilaudalla on vaan poikia
00:18
Kalevi sai pari kertaa veteraanin nyrkistä ku ei tajunnu ollaa hiljaisuuden aikana hiljaa :D
Suski on jo 39v mutta ei naimisissa eikä lapsia. Alkaa olla kiirus...
00:13
Mikä tätä muijaa riivaa, kun tää on iha päivittäin kännis ja tappelemas, milloin potkimas autoja, kusemas rappuu tai potkimas baarin ikkunoi paskaks
Postaa joku jolle et uskaltaisi vittuilla mistään hinnasta
00:18
tom tommonen kaveri
00:07
Norsu antaa somettajalle kyytiä.
Nyt on Lidl Snakella paniikkitilanteet päällä. Ilmeisesti huomenna on Tampereella pääsykokeet teatteritaiteen koulutukseen. Jatkuuko elämä ikuisena rejectinä vai toteutuuko unelmat vihdoinkin!?
Nyt lens huutikset:DD
ilmeesi kun näitä vittusaatanoita käy kerralla 2-300 sun kimppuun?
Miten voi olla että 10 vuodessa unohdettiin tämän ukkelin viisaudet?
näin just puol tuntii sit tämmösen heses
00:15
jokeri tyttö 🤡
Miten kannattaisi lähestyä naisia baarissa?
Huomenna ne menee töihin ja lämmittää edellisen päivän nakkikeitot kun me rotat elämme kuin kuninkaat. Kultiksia hyville lampaiden servauksille
minkälaisia ajatuksia tää tuo
muija jätti
Mitä eroa on burger jauhelihalla ja tavallisella?
Miksei Suomessa vaan voitais tehdä näin? >jokaisesta lapsesta seuraa vanhemmille veronkevennys tuloveroprosenttiin >tuntuvimmat veronkevennykset 3. ja 4. lapsen kohdalla koska silloin ollaan jo ns. voiton puolella >veronkevennykset jatkuisvat aina nollaan asti, mutta käytännössä se voisi tarkoittaa jo yli kymmenen lapsen tekemistä >lisäisi erityisesti hyvätuloisten syntyvyyttä >ei vaikuttaisi juurikaan köyhien ja neekereiden lapsimääräån koska heidän veroprosenttinsa on jo ennestään pyöreä 0 Maksaisi itsensä takaisin varmaan 50 vuodessa. (kantasuomalainen)Väestö kasvaisi ja Suomen talous lähtisi pilkuhiljaa kovaan nousuun.
Mitä vittua?
>tukkii tiesi miten toimit?
00:09
Mistä se johtuu, että ei tee mieli seurustella (eikä siis tehdä mitään naisiin liittyvää paitsi runkata pornolle), vaikka nuorempana naiset meni kaiken edelle ja koulumenestyskin kärsi? Alhaiset testot? Viisastuminen?
00:42

Isis-ukoilta uusi kuvaraportti

Kalifaatin sotilaat hyökkäävät Makumian kaupunkiin Cabo Delgadossa Pohjois-Mosambikissa.
En ihan ehtinyt kotiin ja puhelinkin tippu paskaan että hyvää sunnuntaita vaan
Tuli ostettua tytylle yllätykseksi 395€ hintaiset stringit samalla kun ostin itselleni takin (2450€). Rottien tyty-ydet eivät koskaan tule kokemaan tuollaista pikkarinautintoa.
Lanka asioille joita ei valmisteta enää
>2002 >ala-asteen levyraati musiikintunnilla >opettaja vanha tiukkapipoinen mummo >jokainen saa tuoda yhden biisin kuunneltavaksi >Las Ketchup- Ketchup song kesän kuumin hitti (kuva liittyy) (Jos olet Veeti etkä muista niin älä googleta, ihan helvetin rasittava lobotomiapotilaille suunnattu renkutus) >joka ikinen muu oppilas tuo levyraatiin kuunneltavaksi tuon saman biisin >kuunnelkaa 40min repeatilla Ketchup songia <oliko nyymillä vielä joku biisi mitä ei olla soitettu? T: mummeliope >laita soimaan mikseri.netistä dyykattu joidenkin varmaan 14v pärinäeerojen tekemä hemmetin rasittava autotunerenkutus <mummot hautaan, mummot hautaan <mummot kuuluu hautaan! <mummot haisee, mummot haisee <mummot haisee paskalle! <hyi hyi hyi hyi hyi… >opettaja vetää soittimen töpselin seinästä ja poistaa nyymin luokasta Mitä nyymit toi levyraatiin kuunneltavaksi? Samalla /r tuo mummolaulu jos jollain on se jossain.
jos ei osaa tämmösii kannattaako hakee it alalle töihi? Tai johonkin käsien heiluttelu alalle
Isälle tuli "pankilta" viesti, että sen tili on hyökkäyksen kohteena, joten rahat tulisi siirtää turvatilille nopeesti. No kalevi ikäinen isä sitten uskoi tämän ja laittoi koko 1600€ eläkkeensä sinne huijarin tilille, vähän aikaa kuluu kunnes tajuaa että sitä on kusetettu. <joo ei voi mitään t:pankki Laskut hyökkii päälle, joten vanhemmat tulee minun puoleen pyytään rahaa. Asuin vuoden vanhempien luona ollessani työelämässä, jolloin säästin 24k€ massia, tämän takia vanhemmat nyt haluaa minulta 2k€ jotta voi maksaa laskunsa. Ihmettelin että mihin ne tarvitsevat 400€ enemmän mitä niiltä huijattu, vanhemmat ei suostu kertoon miksi pyysi enemmän rahaa. Pyysin sitten että antaa ne laskut mulle jotta voin maksaa ne, vanhemmat ei suostu tähän jostain syystä. Haukkuu minua kusipääksi, hyväksikäyttäjäksi ja ahneeksi :D Haluisin toisten näkökulmaa tähän vähäsen.
Neekerit tekivät tulipaikalle tulet vaikka metsäpalovaroitukset. Nyt tarkkailen tilannetta matkailuauton ikkunasta. Mitä tekee poliisi jos soitan 112? Epäily mahdollisesta raiskauksen valmistelua.
mikä on kuumottavin kauhuleffa?
"Sairauslomaa on usein jo yhtä paljon kuin kesälomaa – Kelan tutkijat listaavat syyt jyrkkään kasvuun Etenkin ahdistuksesta johtuvat naisten sairauspoissaolot ovat lisääntyneet nopeasti. Monet poissaolot ovat lyhyitä, esimerkiksi akuutteja stressireaktioita." https://yle.fi/a/74-20089133 Joo bro ota tosta 2 kuukautta saikkua, kun ei voida enää nykyaikan kirjoittaa vaivaasi auttavia lääkkeitä, koska Valvira vie meiltä oikeudet. Onko tässä kansantaloudellisesti mitään järkeä :D
MEGAHÄPPENINGS MAHDOLLISESTI!!! Onko kellään tietoa tästä casesta, mitä on tapahtunut ja onko totta
Mossad tappoi Iranin presidentin
Teemun poika hurahtanut uskoon
Mikä tämän ruoan nimi on?
Mitäs lampaat? Kohta nukkumaan vaimon jäkätystä kuunnellen jotta jaksaa taas kuudelta nousta syömään kylmän nattikeiton jämiä ja lähtemään skrapaamaan auton ikkunoita?
04:08
Virkaintonen jenkki poliisi ammuttiin
Huutista tyty vaa myötistelly :D
Pilattu vittu. En tienny, että tälläki on kyrpä saatana
00:12
Kessillä ei tee nyaikaisessa sodankäynnissä mit-
postaa ilmeesi kun kulta loppuu...
Hyvä hinta vittu, tajunnu kattoa kilohintaa :D
Näin niille naisille lirkutellaan ja pimpsaa tulee!
Ilmeeni kun tätä syömällä lähti 17kg painoa vittuun. T. 71kg nykyään.

Kuka pahoinpitelee wuffelia?

Lopeta välittömästi mikäli luet tämän, karmean näköisiä noi mustelmat.
En oo polttanu kannabista yli kahteen vuoteen ja vähän tekis mieli taas poltella.
Historian surun mielisin transuuntuminen
Oletko koskaan nussinut Turussa ja jos niin milloin
Se oli siinä
WW3
31 3 3
58 min
00:27
Postaa diippejä keloja
Ukraina alkaa valmistelemaan meidän suurhyökkäystä :)
WW3
35 5 3
1 h
Mp mun iltapala
Minkä tarve on tällä hetkellä kriittinen? (Teen tutkimusta)
Laura on nykyään pyörätuolissa. Tietääkö kukaan mitä on tapahtunut? Riku työnsi vaimoaan Kauppakadulla tänään.
Ois jees ku jengi maksais laskunsa.
Kuva otettu tänään aamulla Japanissa
VAROITUS: Käyttäjätilisi YAC-bannataan, mikäli saavutat 50 tason liian nopeasti. Näin kävi itselleni: -ole yksi Ylilaudan aktiivisimmista sisällöntuottajista -hikkynä käytä 10-16h/vrk kahden vuoden ajan postaamiseen ja laadukkaiden lankojen tekemiseen -opi mitkä langat saavat suosioa -saa jatkuvasti langoillesi kymmeniä tuhansia näyttökertoja ja satoja vastauksia -vastaanota paljon kultatilejä -saavuta taso 50 -samalla sekunnilla tilille pamahtaa automaattinen YAC-banni
Vakava Pepsi Max riippuvuus. Päivässä menee keskimäärin varmaan n.2 litraa tai hieman yli. Useamman vuoden ajan jo. Maksa-arvot koholla ja hampaat mätänee suuhun. Verenpainetta myös. Mitähän huumetta ne lisää tohon?
Peisetti koulukirjat
Vetäisitkö LiPpiksen päähäs? Komee on!
00:29
Runkkaatko tiktokeille ajaessasi autoa?
01:31
Aika paljon tuo ITALIA muuttunut viime visiitin jälkeen
00:19
Jaahas se ois taas kohta nukkumaan menoaika. Huomenna taas herätys 6:00.
Miten diilata minimunan kanssa? Puhumalla selvitty monista pilluista kun ei tota oo kehdannu näyttää kellekkään t:28v neitsyt
>Yle: Amerikkalais­sotilas meni Lappiin – hämmästyi kolmesta asiasta
Onko HÄPPENING? Iranin pressan helikopteri mahdollisesti pudonnut.
Katastrofia pukkaa
Ilmeesi kun sinut raiskataan
Aion rakentaa saunalautan ilman saunaa. Saunan tilalle tulee kunnon ohjaamo varusteineen ja nukkumis/paneskelutilat.
00:17
Joo ei vittu tässä ei enää nuorru. Kaverit hakee kaukoidästä vaimoja ja Suomen tarjonta 404. Kaikki treffi apit paskaa. Jodelissa incel naisia. Ei tässä jää jäljelle enää, kun nuo arabi naiset ja ne taas on vitun läskejä suurin osa Suomessa. Ajatuksia mitä kantsii tehdä jos haluaa 50 vuotiaana perheen?
Sain pillua viikonlopun aikana kolme kertaa, mites teillä?
en ikinä ottas miestä joka on: >alle 180cm >työtön >alkoholin suurkuluttaja >ei omaa kavereita >pelaa tietokoneella/pleikkarilla niinkuin lapset ylis täynnä tämmösiä :3
jos israel on tuon takana nii 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀 🦀🦀🦀MITÄÄN EI TAPAHDU🦀🦀🦀
00:21

Kiristyskirje pornon suurkulutuksesta

Apua, sain seuraavan viestin OMASTA sähköpostista: ”Hi there!</br> </br> I am a professional hacker and have successfully managed to hack your operating system.</br> Currently I have gained full access to your account. </br> </br> In addition, I was secretly monitoring all your activities and watching you for several months. </br> The thing is your computer was infected with harmful spyware due to the fact that you had visited a website with porn content previously. &#9581; &#5198; &#9582;</br> </br> Let me explain to you what that entails. Thanks to Trojan viruses, I can gain complete access to your computer or any other device that you own.</br> It means that I can see absolutely everything in your screen and switch on the camera as well as microphone at any point of time without your permission. </br> In addition, I can also access and see your confidential information as well as your emails and chat messages.</br> </br> You may be wondering why your antivirus cannot detect my malicious software. </br> Let me break it down for you: I am using harmful software that is driver-based, </br> which refreshes its signatures on 4-hourly basis, hence your antivirus is unable to detect it presence.</br> </br> I have made a video compilation, which shows on the left side the scenes of you happily masturbating, </br> while on the right side it demonstrates the video you were watching at that moment..&#7508;.&#7508;</br> </br> All I need is just to share this video to all email addresses and messenger contacts of people you are in communication with on your device or PC. </br> Furthermore, I can also make public all your emails and chat history.</br> </br> I believe you would definitely want to avoid this from happening. </br> Here is what you need to do - transfer the Bitcoin equivalent of 790 USD to my Bitcoin account </br> (that is rather a simple process, which you can check out online in case if you don't know how to do that).</br> </br> Below is my bitcoin account information (Bitcoin wallet): 14MRXnsQhQ7LQSfKPMsESdJsEPFDyMCmMg</br> </br> Once the required amount is transferred to my account, I will proceed with deleting all those videos and disappear from your life once and for all. </br> Kindly ensure you complete the abovementioned transfer within 50 hours (2 days +). </br> I will receive a notification right after you open this email, hence the countdown will start.</br> </br> Trust me, I am very careful, calculative and never make mistakes.</br> If I discover that you shared this message with others, I will straight away proceed with making your private videos public.</br> </br> Good luck!” Minulla on iso peenor ja runkkaan vain peruspornolle, joten siinä mielessä ei ole mitään hävettävää, mutta en kuitenkaan halua videon leviävän. Miten toimin?
00:39
Tää jäi satamaporttiin jumiin
Namskis! Tuli tehtyä pitkästä aikaa nachopeltiä. Eikun dipit esille ja naatiskelemaan!
Tekosyysi ettet mene omakantaan ja kiellä elimiesi luovutusta kuolemasi jälkeen? Mieti jos elimesi päätyisivät jollekkin kusipäänormolle
mitä teet seuraavat kaksi tuntia
miksi pojat eivät inahtele "sen aikana" nautinnosta kuten tytöt inahtelee? eikö "se" tuota niin suurta nautintoa pojille kuin "se" tuottaa tytöille?
https://www.etuovi.com/kohde/80346841?haku=M2109943126 > naiselle annetaan ääretön budjetti ja vapaat kädet sisustaa
Tiesitkö, että pornotähdet on melkein aina tosi pienikokoisia, jotta ne munat näyttäisi jättimäisiltä?
Kuulin juuri naisten hedelmällisyysikkunasta. Miksi tästä ei puhuta enemmän? Jos tunnet yli 35-vuotiaita naisia niin 75%:n mahdollisuudella ne ei pysty enää saamaan lapsia.
Jaa a myisköhän pois? Onko suosituksia mitä yhtiötä näillä tankkais?
huutista
Yläkerran ählämit taas mölyää tähän aikaan ja huomenna tarvis herätä 5 töihin. Vittu mä haluan muuttaa johonkin mettäkylään missä 0 ählämiä
Suomi PRÖÖT
Remove ads with a Gold account »