Ylilauta

Ylilauta

17839 users online
3846 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
MEGAHÄPPENINGS HELSINGISSÄ!
mihin vittuun tän voi hävittää? mulla on pullollinen 2tahtibensaa kun tarvitsin kanisterin muuhun käyttöön ja siin oli just vittu 1,5l pullollinen sitä paskaa. älkää alkako lässyttään mistään ongelmajätelaitoksista, yhteiskunnan velvollisuus on tehdä tän hävittäminen mahdollisimman helpoksi joten mihin vittuu tän vien 100m säteellä enempää sen suostu kävelemään vai pitääkö kaataa vessanpönttöön tai polttaa???
JA SIELTÄ! >Valtion omaisuuden myynti alkaa <Lentokentät <Posti <Vr <Jne. Mp siitä, että sinunkin veroillasi perustetut, rahaa tuottavat yritykset myydään ulkomaille? Mp siitä, kun valtion omaisuutta aina lasketaan, eikä koskaan lisätä? Mp siitä, kun aina tukia leikataan ja tehdään "investointeja" kuten kannattamattomia ministerijunia? Valtion omistusta VR:stä, Finaviasta ja Postista halutaan vähentää Hallitus ehdottaa eduskunnalle valtion useiden yhtiöiden, kuten Postin, vähimmäisomistusrajojen laskua. Tällä hetkellä valtio omistaa Postin kokonaan. Valtio muuttaa omistajapolitiikkaansa. Hallitus ehdottaa eduskunnalle valtion useiden yhtiöiden vähimmäisomistusrajojen laskua. VR:n ja lentoasemayhtiö Finavian vähimmäisomistusrajat laskettaisiin 50,1 prosenttiin aiemmasta sadasta prosentista. Postin vähimmäisomistusraja laskettaisiin 33,4 prosenttiin aiemmasta 50,1 prosentista. Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutz (r.) sanoi tiedotustilaisuudessa, että tämä antaa liikkumatilaa, muttei tarkoita sitä, että hallituskauden lopussa lukemat olisivat alarajojen mukaisia. Tällä hetkellä valtio omistaa Postin kokonaan. Hallitus hyväksyi valtion omistajapolitiikan periaatepäätöksen, joka tehdään hallituskauden alussa. LÄHDE: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/valtion-omistusta-vr-sta-finaviasta-ja-postista-halutaan-vahentaa/8944452
Pornhub julkaisi millaista pornoa suominaiset katsoo
Millaisen videon haluaisit nähdä Juhanilta ja Lutkakissalta?
Enpä ois arvannut että tällainenkin on oikea ongelma.
Seuraavana asiana kannabiksen laillistaminen https://verkkolahetys.eduskunta.fi/fi/taysistunnot/taysistunto-54-2024
HÄÄPPENINGS RYSSÄT VALMISTELEE HYÖKKÄYSTÄ RAJAN TUNTUMASSA
WW3
234 21 100
4 h
Matu bussikuski näytti taas miten ajetaan
Lumon kerrostaloissa tapahtuu osa 457.
Naapuri oli pistäny postiluukusta tälläsen lapun. Saa olla varma siitä että tuun käyttää hanaa entistä enemmän juuri noihin aikoihin, muuttais omakotitaloon jos häiritsee.
Arvokkaasti vanhentunut reilussa 6v :D
Siinä sitä olis jätkät, sano Mari persettä. Eli kuuden viikon projekti loppu ja tuloksena on virkistävää 16%:sta viintä. Tein 25 litraa ja loput jäi pönttöön nauttimista varten. Tänään heti pakko ottaa vähän, kun Suomi pöllyttää Ruotsin.
Nyt selvitetään mikä on comfyin peli. Tärkein kriteeri on se, että et ole koskaan ragennut tai tiltannut eli suuttunut, kun olet pelannut sitä. Mene!
Kokoomuslaisen kuvitelma työnteosta
Mitä tänne vois laittaa?
Ratkee se kolmiodraama näinkin https://www.hollywoodreporter.com/c/news/
Hienosti hallitus ajaa ihmiset asunnottomiksi. Tältä näyttää keskustassa
miten vitussa paleface päässyt nussimaan viivi pumpasta?
Minkälainen ihminen jättää defan antamatta tuossa tilanteessa?
Miksi alkoholia tuputetaan joka paikassa? Nytkin hehkutetaan kuinka hienostuneesti ruotsalaiset juovat prööt ananas esanssipaska liuotinta. Ihminen ei tarvitse alkoholia muuhun kuin desinfiointiin ulkoisesti piste.
Mitä SUOMI on antanut maailmalle?

👩🏿‍🦲 George Floyd patsaat

Minusta on hienoa että George Floydista perustetaan patsaita. Hän edustaa juuri sitä mitä ajattelen neekereistä. GeorgeFloydin patsaat ja muraalit näiden neekereiden ja suvakkien palvonnan kohteena on minulle todella hauskaa ja vain lisää minun varmuutta siitä miten ylivertaisia valkoiset ovat. Valkoiset tekee patsaita omista sankareista ja tieteen edelläkävijöistä ja muista suurmiehistä ja jumalattarista jotka edustaa jotain tiettyä asiaa upeissa kulttuureissamme. Neekerit pystyttää patsaan George "Ghetto gagger" Floydille 🤣
Down-syndooman voitelema velipoika jälleen grillasi isoveljelle evästä. Munakokkelit ribseillä, ja perunasalaatti kylkeen. Hyvä jätkä on. >>GpjX2
Normoilla tunteisiin kun koira saattaa muutaman kerran haukahtaa päivän aikana Ollaan vasta kerrostaloon muutettu ja heti itketään
Miten vitussa jollain neekerillä, jolla ei ole edes henkilöpapereita mukana, voi olla tuosta vaan oikeus saapua Suomeen ja saada täällä elatuksen koko loppuelämäkseen? Lisäksi kansalaisuuden saa asuttuaan täällä 5 vuotta, vaikka olisi koko sen ajan ryöstänyt, raiskannut ja huijannut Kelaa.
00:32

Monta leukaa vedät?

Kerro myös ikä ja sukupuoli.
00:05
Moni nyymi kuvittelee, että pärjäisi tappelussa naiselle, mutta todellisuus on varmaan aivan toisin. Ensivaikutelma kun saattaa pettää.
00:48
Olet japanilainen ja sait juuri peruskoulut käytyä läpi. On aika siirtyä isoon kaupunkiin (Tokioon) landelta pois vanhempien luota homehtumasta. Tokiolainen nuori vuokravälittäjä esittelee sinulle upotteen asunnon, miten reakoit?
00:12
mies saa sydän kohtauksen ja putoaa katolta
02:59
Tytyt Hamasin vankeina
>tilanne on vakava Te ette kuunnelleet ja nyt on myöhäistä.
Lana Rhoades on nyt he/him :)
Did you know the best chocolate in the world comes from Finland? That is why you can buy it in Seoul, South Korea!
Kattokaa ny mitä nää teki ☹️
00:19
Mitä tekisitte tässä tilanteessa
Postaa nuoruutesi menopeli
Mikähän ois raikas juoma minkä baarista saa.
>sama peli joka vuosi yli 30 vuotta >aina täysi hinta ja ihmiset ostaa joka kerta
Kysy mitä vaan vanhoillislestadiolaiselta
Mitä vittua D:?? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010448052.html
Onkos nyymeillä mökkiä?
"EI MINUA HAITTAA ETTÄ MUN KOTIMAASSA EI PUHUTA ÄIDINKIELTÄ" "JOS SUOMESSA EI PUHUTA SUOMEA NIIN SE ON IHA OK MULLE AINAKI"
Naisen sukupuolielimet ovat kyllä kertakaikkisen oksettava asia. Kuka ihme haluaisi lähellekään vittua, ellei tarkoituksena ole lisääntyä? Jotkut vielä työntävät penistään tai, mikä pahempaa, kieltään vittuun. Mitä kaikkea tussusta tuleekaan ulos... Täysin vastenmielistä.
Robotit pakottaa valitsemaan vain yhden alkoholijuoman mitä voit juoda loppukesän ajan. Lisätiedot: juoma pitää pystyä spesifioimaan. Esim. "viinaa" käy jos tarkoitus on juoda raakana mutta valinta lukitaan eikä voi myöhemmin lantrata esim. appelsiinimehuun eikä toisinpäin. "Kaljaa" ei käy, pitää olla esim. "lager", "vehnäolut", "stout" jne. Mitä nyymit valitsee?
00:26
elokapina teki sen taas!
00:14
tekosyysi ettet kehitä itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla? >yhy muttakun sitten kuolee nuorena <oliko kisa kuka elää pisimpään >yhy kivekset pienenee <haluatko että kulli roikkuu alempana kuin kivekset vai toisinpäin?
Mitä olette tilanneet temusta?
00:19
,
MENEE HERMOT TÄHÄN KUUMUUTEEN
Surun moinen tapaus
Täytyy sanoa etten oikein pysty hillitsemään pärskiksiä kun kaupassa näkee jonkun maksavan kultakortilla :D Nää varakkaita larppaavat aina koittaa maksaa niin että mahdollisimman moni näkisi että heillä on ”statuskortti” Todellisuudessahan tossa ei ole yhtään rahanarvoista etua, maksaa joka kuukausi pitää ja on yksi isoimmista larppaajan merkeistä. Ei vittu mitä huutista!!
Osa on suomessa, osa on…
Hesalaiset taas vauhdissa.
>naiseen kohdistui puskaraiskaus Vantaalla >poliisi pyytää havaintoja >raiskaajan tuntomerkit: 404 Mitähän tässä mahtaa olla käynyt? Mikä vantaalaisiin on mennyt? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010448151.html
Ei koskaan enää PERSUJA!
Miksi jutkut ovat tämmöisiä?

Iippadaa ja elämän(k)Oululaiset 113 - poliisin kynsissä

Iida Kurvinen/Nivala - tuhannen pesemättömän pillun voimalla >>GdWRf Tervetuloa seuraamaan Vantaalta takaisin Ouluun palanneen ja sieltä jälleen Vantaalle siirtyneen, mistä takaisin Ouluun muuttaneen, josta Helsinkiin siirtyneen, mistä Ouluun kotiutuneen entisen Sotkamolaisen rappiotiktokkaaja iippadaan elämää. Somet: Tiktok: hae "iippadaa" nää vaihtuu koko ajan Instagram: iidaeveliinahh Kick: Iippadaa Snapchat: iidakurv Facebook: https://www.facebook.com/iida.nivala.5 Facebook perCkännit: https://m.facebook.com/groups/1325566761418699/?ref=share. linktree: https://linktr.ee/iidak00 Edellinen lanka >>GtuZE Tiktokin KALLUT >>Ga4JA Sarjan tunnarit >>GhKKw >>GpVCi Subathon >>Gut0i 1.6. PERUTTU/SIIRRETTY ensin kämppä + muut jutut kuntoon >>GswSu >>Gswzu, mutta subathon on joskus kyllää >>Guq8t Iippadaa (s. 6.2.1991, 165cm) raottaa seuraajilleen ovea päihdeongelmaisten elämän(k)oululaisten rankkaan elämään. Alkoholinhuuruiset Tiktok-livet koostuvat pääasiassa ryyppäämisestä sekä lipsynkkaamisesta. Päättyvät yleensä tappeluun, eroon, putkaan tai siihen, että iippa ja hemppu heitetään ulos ryyppykämpiltä. Poliisit esiintyvät mielellään lähes viikottain VT:nä Iidan livelähetyksissä. Iippa on kahden lapsen äiti. Lapset sijoitettu Iipan ja hempun mukaan toistuvien alkoholinhuuruisten riitojen vuoksi lapsivapailla, jolloin joku kutsui usein poliisit jotka tekivät aina lasun. Iippa on myös itse ollut lapsena sijoitettuna perhekotiin jossa tavannut ystävänsä Pipsan. Työelämään tämä nainen ei ole vielä 33-vuotisen elämänsä aikana ennättänyt lukuunottamatta Onlyfansia ja perunankuorintaa maksullisen liven puolella Kerjääminen on oleellinen osa iipan livejä. Yleensä rahaa kerjätään suoraan juomiseen tai baariin, mutta myös saliin, takkiin, parturiin, puhelimeen, vara-akkuun. Tavallisesti asia johon rahaa kerättiin jää hankkimatta ja asia unohtuu, baarin kohdalla tuttua on ettei rahaa tullut tarpeeksi - summaa mikä iipalla on milloinkin mielessä - ja livet sulkeutuvat Tuli tunnetuksi Tiktokissa keväällä 2022 raitistumisensa myötä. Kalliiden hoitojaksojen jälkeen Ridasjärven päihdehoitolaitoksessa Iippa kuitenkin päätti, että ei voi (kokonaan) jättää rakastaan alkoholia ja aloitti lupaavan alkoholistin uransa uudelleen. Iippa myöntää, että hänellä on jonkunlainen alkoholiongelma >>GUXXz, mutta se ei ole hänen itsensä mielestä kovinkaan paha, koska oli raskaana juomatta Iippa on tunnettu myös siitä, että välttelee peseytymistä viimeiseen asti. Liika hygienia kuten päivittäinen peseytyminen ei ole iipan mielestä hyväksi. Saunassakin käydään ilman pesytymistä. Jos joskus suihkuun asti päästään suihku kestää maksimissaan pari minuuttia. Mukana seikkailevat random Tiktok-tuttavuudet (mainitaan nyt vaikka Ismo, Pipsa, Maarit, Heidi, Terho) sekä hänen varsin vihaisen luonteen omaava >>Gsiow >>Gn10P >>GioXI on/off puoliso Hemppu aka katkis tai katkarapumies >>GV7m1 >>Gn1CW jolle maistuu myös piri ja bentsot. Hempun kanssa solmittu avioliitto on päättynyt 2023 alkupuolella, mutta ovat sen jälkeen jatkaneet riitaista ja väkivaltaista on/off suhdetta. Iidan huumespecial: >>Gn1Kv >>GV72C >>Gn4iQ MTV3/HS rappiotiktok: >>GpJnb >>GpJh7 >>GsuLP >>GrZhp https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tuhannet-suomalaiset-katsoivat-kanssani-kun-iida-ryyppasi-suorassa-lahetyksessa-ja-kumppanin-olo-romahti-uusi-ilmio-tekee-rappiosta-viihdetta/8930194#gs.8ule0s Toukokuu: 23.5. bolis >>GvLOb >>GvMji >>GvMjv >>GvMkC https://www.reddit.com/r/snappisensuroimaton/comments/1cynzon/rappiotiktok_lehtijuttu/ 18.5. liveä ja riitelyä. juttelutuokio sis. mm. velkajärjestelyn >>GuDSN. RIP ninnuli lähtee maanantaina/tiistaina/joskus irakiin >>GtvVG 1:25 >>Gty4L 17.4. perus livet kämpillä vt pikku myy ja ninnuli >>GtxUD >>GtudF >>GtuqK 16.5. huumeseulat skipattu >>GtMYA ja kerjätty rahat lisäyöhön mökillä. ninnuli kertoo kuinka pekka >>GtVsS väkisin yrittäny housuja pois ja pitäny sängyssä >>GtThr >>GtRW2 15.5. hailuodolla mökillä >>GtFNR. ninnuli löysi uuden ukon pekan >>GtHuv >>GtI2v 😘 kurviset narkanneet itsensä huumeseiloihin >>GtJVo 14.5. iidan IG esittely >>GsnBC >>GsnBK. lyhyt live missä iida ilmotti, että subathon siirtyy >>GswSu >>Gswzu 13.5. iippa radio novalla >>Gsb2n (kai?) 11.5. bongattu laanilan nesteellä >>GrqvT 9.5. lyhyt parin öölin mittainen live >>GrHeN 8.5. Yöllä tapeltu Ninnulin kanssa ja Ninnuli feidattu >>GqdB5 >>Gqdm5. Aamulla tapeltu ja erottu Hempun kanssa monesti. >>GqeOh >>GqePA >>GqeUu >>Gr1C2 Kutsumaton vieras saapuu Ismon juontaen tapahtuman >>Gqv5q 7.5. ramona avasi liven >>GqUG8 kodinhoitaja vieläkin mestoilla >>GqVSQ. vt-heidille (tt: heidimaria) >>GqaTC ja heidulikin oli mukana. ninnuli jankkaa ja iipalla hermo todella kireänä >>Gqc9F >>GqcDM >>GqdDr 6.5. ninnulille nakkeja >>Gq81Q 😋 5.5. iidamari (tt: iibugga) sai hermoromahduksen >>GpcMf ja lähti lanssilla jonka jälkeen juotiin iidamarin viinit. päivällä nukuttiin hetki ja sitten syötiin lisää iidamarin ruokia. kotiin, vt manta ja hemppu haki koko illan huomiota >>Gpvmu 4.5. iida mtv3 huomenta suomessa, linkki ja klipit tossa ylempänä. siipikujalla herättiin kauppaan >>GpN2G ja tappelemaan >>GpKYk. hemppu soitti poliisit >>GpL9U ja molemmat putkaan kun ei näy eikä kuulu 🧐 ja putkasta päästy klo 21 jälkeen >>GpVwL >>GpX5y. haettiin ninnuli keskustasta ja laitettiin siivoushommiin >>GpZmC. iida-marille >>Gpfzt tyrnävälle, syötiin kaapit tyhjäks 3.5. uusi tuotantokausi, vt heiduli, pipsuli ja jotain muita >>Gp66v. kaljat ja ehkä muutakin jäi kuskin autoon. kuski palas takas, mutta ajoi kaljojen päälle >>Gp8pr. iippa todella sekaisin lakasta >>GpByt >>GpCOO >>GpCU6 >>GpCl0 😳 ja pipsa läpsyttelee. hemppu soitti kytät tyhjentään asuntoa jotka heitti pipsan kotiin 1.5. juhlat juhlittu ja aika järjestää asioita >>GoSuL >>GoSwB (ettei päädy kenttätielle) eli tuotantokausi ohi >>GoSzE Huhtikuu: 30.4. lyhyitä livejä ja tissuttelua kunnes livet loppu kokonaan >>Go7fa 29.4. herätty kauppaan, luullaan että on sunnuntai >>GnapX. hemppu on huonossa kunnossa, tsamespondi ja vt-siivooja >>GnjHn hääräämässä. selvis, et hemppu vetäny (pontin tuomaa?) gabaa, ja ponti vastusteli ambulanssia poliisien pelossa >>GnmiM. lopulta tuli ensin poliisit ja sit lanssi >>Gnn7v >>Gnn7G. hempulla liveä sairaalasta >>GnoJC. katri otti suihin pontilta >>Gnp0m (2:15) ja ponti kilahti kun sai tietää et se näky livessä >>GnpmW. onko pontilla mikrodickki >>Gnq6W? hemppu tuli yöllä kotiin >>Gns13. iida ylpeili taas suurilla sometuloillaan >>GnxCK 28.4. baareihin ei pääse liven takia joten mennään sitten alkoon (sunnuntaina) >>GnCXB >>GnCZO. hemppu välillä hukassa. sekavaa on. >>GnJcB 😘 iippa ja terho kävi kaupassa kännisen terhon kyydissä >>GnLA8 >>GnOwC. sitten ajettiin niko-vt:lle kännissä ja livet avautu kun niko ajo takas. terho ja satu lähti tod. näk. autolla kotiin (kännissä). päivän yhteenveto >>GnQtv 27.4. livet auki kaakkuissa >>GmzBA. pipsa teki omassa livessään paljastuksia kimppakivasta >>Gn2N7 >>Gn2mn. mikki-hiiri pelkää ismoa >>Gn2Xx. tilattiin huumeita >>Gn4iQ. >>Gn7Lu 😘 26.4. kurvisten auto saanu uutta maalia >>GmXoT >>GmXDu. junalla ouluun, siirtoautot ryhmästä kyselty kuskia autolle >>GmTSr 25.4. herätty töihin, iidan kertoman mukaan va:lta saatu uudet avaimet ja ninnulin nakit mietityttää >>Gm2yx. vihjaillaan muutosta >>Gm6Sa. käytiin ostaan patja ja ninnulin varastama avain löytyi >>Gm7uK autoon viedystä kassista. va tuli ovelle häätämään kurviset >>GmAQv. iippa ymmärtää hieman, että on käyttäytynyt tökerösti >>GmCBR. mahdollista uutta va:ta varoitettu >>GmCRr >>GmCCt 24.4. oksentelua >>GljrV >>Gljs9 ja kotiin vauvantekohommiin >>Glk2Y. iippa paljasti suuhygienian tason >>GlhOg. avaimet hukassa ja soitellaan kytille koska ninnuli pölli avaimet (iidan mukaan) >>GlmET >>GlmCy. vuokranantaja tuli avaa oven. miettivät piriä >>GlpdG
ChatGPT suunnitteli minulle rentouttavan päivän :D
"Amsterdamissa on ihan vitun kalliit vuokrat. Onneks meillä Suomessa on asiat paremmin." >75m2 >1295e/kk >8km Amsterdamin keskustasta
Rehellinen mielipiteesi KKK:sta?
Miksi reunat kuuluu taitella?
Pystyykö ylis ratkaisemaan kumpi on oikein. Perustele.
Mikä vittu toi oikein on? Oli tossa laiturilla köllöttelemässä, kun tulin mökille.
00:16
Soundfesteille pillua panemaan
Miten Suomessa pääsee lääkäriin? Olen opiskelija ja soitin julkiselle, sanoivat että aikoja ei ole ainakaan neljään viikkoon, soita YTHS:lle kun kuulut heidän piiriinsä. YTHS taas sanoi että "ajat menee elokuulle, kokeile julkista." Siinä vaiheessa yksityinen oli ainut vaihtoehto. Yksityisen hintaa on nostettu 70 eurosta 170 euroon. En saa tuohon Kelalta taloudellista apua koska "opiskelijan kuuluu käyttää YTHS:ää". Muistetaan myös se, että olen maksanut YTHS terveydenhuoltomaksun enkä saa mitään vastinetta sille. Lievästi kafkamainen tilanne, johon kukaan ei puutu, ja joka ei hyväosaisia kiinnosta. Suomessa kuolee kadulle heti jos tarvii lääkäriä, ilmeisesti Ameriikan malli on otettu käyttöön.
Fiksut ja kiltit miehet eivät koskaan sytytä naisia, koska liiallinen ajattelu, turhat filosofiat ja järjestelmä on vienyt näitlä kaiken joka tekee mieheksi!
Parralla yritetään 99% tapauksista peittää rumaa naamaa. Poikkeuksia toki löytyy mutta sinä et ole sellainen.
Rollaa itsellesi kesäksi tulikuuma Kallunimi! Tällä kun esittäydyt mimmeille festareilla yms tilanteissa, niin pillun tuloa et voi estää! Etuosa: 0. Mersu- 1. Sisu- 2. Kyrpä- 3. Puukko- 4. Hiace- 5. Pillu- 6. Kurkipotku- 7. Nafta- 8. Sparru- 9. Vodka- Jälkiosa 0. Jontte 1. Mika 2. Erkki 3. Håkan 4. Tero 5. Teme 6. Sydän 7. Poliisi 8. Jopi 9. Nyrkki
SE ON SIINÄ!!!! HALLITUS HYVÄKSYI KANNABIKSEN DEKRIMISOINTI SÄÄDÖKSEN!!!!!!
>ole brasilialainen jujutsuvalmentaja >raiskaa ja murhaa vuoden ikäinen poikasi >joudu Taguatingan avovankilaan tutkintavankeuteen >vankilan muu väestö saa vihiä teoistasi <20 brasilialaista väkivaltarikollista vuorotellen puukottaa sinua, silpoo kyrpäsi ja kairaa sinua perseeseen milloin kyrvällä, milloin harjanvarrella >lääkäri kursii sinut kasaan >palaa samaan vankilaan uudestaan jatkamaan tutkintavankeuttasi <oh dog, samat 20 brasilialaista väkivaltarikollista puukottaa sinua, silpoo kyrpäsi ja kairaa sinua vuorotellen perseeseen uudestaan :D >kaiken tämän jälkeen älä ole saanut edes rikostuomiota vielä >oppiipahan.mp4 Pitäisikö suomen Jammusedät ja Milan Jaffit lähettää tuonne vähän mietiskelemään tekosiaan :D
Tekosyysi olla luuseri?
6 tunnin työpäivä Oon alkanu tarkkailla itteeni, ja huomannut että viimeiset 2 tuntia 7,5 tunnin työpäivästä on tehokkuudeltaan ihan haistapaska -tasoa. Uskon että 6 tunnin työpäivällä suhteellinen tehokkuus paranisi ihan todella hyvin. Taukojen määräkin pienenisi.

Neuvoja

Pitäisi ostaa uusia uistimia haukia ja kuhaa varten. Ja ahventa. Mitä kannattaisi hommata
Huutista mikä h*ora leima
00:58
Onnea Alille tulevasta valmistumisesta!
>sinusta luvataan miljardin euron suuruinen tapporaha 12 tunnin kuluttua >tapporaha on voimassa seuraavan viikon ajan >tämän viikon aikana olet lainsuojaton ja kuka tahansa saa tappaa sinut lunastaen samalla miljardi euroa >luonnollisesti myös sinä saat käyttää tappavaa voimaa puolustautuaksesi >et saa poistua suomesta >tapporahan julkistamisen myötä kaikelle kansalle julkaistaan nimesi, kuvasi, mahdolliset ajoneuvotietosi ja kotiosoitteesi >jos selviät viikon hengissä niin saat itse pitää miljardin Miten valmistaudut ja miten menettelet että selviät hengissä. 12 tuntia valmisteluaikaa alkaa nyt!
Huutis starttaa

Huutista! Homot ei uskalla matkustaa Pohjanmaalle :D

We speak gay -tarra viestii, että yritys huomioi sateenkaari-ihmiset – pohjalaisalueilla sitä ei käytä juuri kukaan Pelko vaikuttaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen matkailuun. Pelko on taustalla myös siinä, että kaikki yrittäjät eivät halua markkinoida palvelujaan vähemmistöille. – Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen huomioiminen on sen tiedostamista, että me joudumme ihan oikeasti pelkäämään, sanoo Hannu Medina. Medina on perustanut Suomeen We speak gay -yhteisön sekä Gay Travel Finland -sivuston. Yhteisöön kuuluu yrityksiä ja tapahtumia, jotka haluavat korostaa toivottavansa sateenkaari-ihmiset tervetulleiksi. Medinan perustaman sivuston tarkoitus taas on mainostaa Suomea ja suomalaisia sateenkaariystävällisiä brändejä sateenkaarimatkailijoille. Sateenkaariperheet ry:n huhtikuun lopussa julkaiseman kyselyn mukaan 58 prosenttia sateenkaariperheistä pelkää huonoja kokemuksia matkustaessaan ulkomailla. Kotimaan matkailusta vastaavaa tutkimusta ei ole tehty. – Paras tapa saada meidän pelko pois on kertoa, että ”hei, tää on ihan ok”. Sateenkaariviestintä on juuri sitä, Medina sanoo., Medinan mukaan sateenkaariviestintä puuttuu Suomesta kuitenkin lähes kokonaan. Konservatiivinen Pohjanmaa Yle keräsi verkkosivuillaan kokemuksia siitä, voivatko sateenkaari-ihmiset ja -perheet matkustaa kotimaassa ilman syrjinnän pelkoa. Pohjalaismaakunnat nousivat muutamissa vastauksissa esiin alueena, jonne matkustamista ei pidetä mukavana. Tässä jutussa on muutama Ylelle tulleista kokemuksista. Kokemukset ovat anonyymeja asian arkaluonteisuuden takia, mutta vastaajien henkilöllisyys on Ylen tiedossa. "En ole kokenut mitään avointa, mutta joissain paikoissa muun muassa Pohjanmaalla olen kokenut, ettei ole turvallista esimerkiksi pitää kädestä kiinni tai kertoa, että olemme itse asiassa pariskunta, emme sisaruksia tai serkuksia." - Nainen, 25 vuotta "Mietin matkakohdetta myös paikkakunnan mukaan: en välitä matkustaa Suomen konservatiivisemmille alueille, kuten osiin Etelä-Pohjanmaata. Ajatus pohjaa muun muassa puoluekannatusmittauksiin, joista käy ilmi, mitä pienemmillä paikkakunnilla äänestetään." - Nainen, 32 vuotta Toimijat pelkäävät menettävänsä asiakkaita Visit Seinäjoen markkinointipäällikkö Tuula Lahti ei näe tarvetta viestiä nimenomaan sateenkaari-ihmisille. – Emme tee millekään muullekaan ihmisryhmälle. Ainut, mitä markkinoinnissa mietitään, ovat kohderyhmät eli se, kenelle yrität kohdentaa viestiäsi. Lahti kertoo, että lapsiperheet ovat Visit Seinäjoelle erityisen tärkeitä. Sateenkaari-ihmiset eivät taas ole koskaan nousseet esiin esimerkiksi paikallisten yrittäjien kanssa käydyissä keskusteluissa. Lahti sanoo näkevänsä sateenkaari-ihmiset samanlaisina asiakkaina kuin kaikki muutkin. – En näe, miksi heille pitäisi kohdentaa jotakin erityistä viestintää. Visit Kokkola on yrittänyt saada alueen yritykset huomioimaan sateenkaari-ihmiset esimerkiksi We speak gay -tarralla, kertoo toimitusjohtaja Teea Pietilä. Yhtä ainutta sellaista Pietilä ei kuitenkaan ole alueella nähnyt. – Matkailutoimijoilla on pelko, että jos lähtee aktiivisemmin houkuttelemaan sateenkaarimatkailijoita, osa asiakaskunnasta saattaa suuttua. Jokavuotisilla matkailupäivillä on ollut myös puhuja kertomassa sateenkaarimatkailusta. Pietilän mukaan Visit Kokkola kehittää parhaillaan nimenomaan sateenkaariyhteisölle suunnattua viestintää yhdessä We Speak Gay -yhteisön kanssa. Visit Vaasa ei tee sateenkaariviestintää. – Ei ole tähän asti ainakaan ollut tarvetta tehdä, kertoo Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson. Janssonin mukaan kaikki ovat luonnollisesti tervetulleita Vaasaan. Visit Vaasa on mukana Vasa Pride -tapahtumassa. Uskonnollisuus ei ole itsessään ongelma Sosiaalisen median vaikuttaja Joonas Pesonen eli Pesojoonas ei ole nettivastauksista yllättynyt. – Sateenkaari-ihmisenä pohjalaismaakunnissa on ollut ne kiperimmät ja tiukimmat tilanteet. Etenkin Keski-, Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaa mielletään konservatiiviseksi seuduksi muun muassa siksi, että alueella herätysliikkeiden asema on vahva. Pohjalaismaakunnissa uskonnolla on ollut perinteisesti vahva asema ja evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluminen on yleisempää kuin esimerkiksi pääkaupunkiseudulla. Sen paremmin Hannu Medina kuin Joonas Pesonen eivät silti halua leimata alueita. Pesonen muistuttaa, että seurakunnat ovat alkaneet puolustaa sateenkaarioikeuksia. – En halua demonisoida uskontoa, sillä uskonto ei itsessään ei ole missään nimessä paha. Myös myönteisiä kokemuksia Yle sai myös myönteisiä kokemuksia sateenkaarimatkailusta kotimaassa. "Olemme naispari ja liikumme paljon kolmen lapsen kanssa. Olemme olleet tänä vuonna Himangalla, Lahessa, Imatralla, Hämeenlinnassa, Levillä ja Espoossa. Kuljemme julkisilla ja käydään uimassa ja menemme kaikki naisten pukkariin. En muista että olisin koskaan joutunut miettimään, olemmeko turvassa tai mitä ihmiset ajattelevat. Ulkomailla toisin matkakohteet on valittava tarkemmin." -Nainen, 44 vuotta Vähemmistöystävällistä hotellitoimintaa Kristiinankaupungissa Pohjanmaalla toimiva Hotelli Krepelin on osa valtakunnallista Gay Travel Finland -verkostoa. Kuuntele alta yrittäjä Harri Alatalon haastattelu:
Tämmönen oli pudonnut velipojan postilaatikosta kun kävin kastelemassa kasveja kun se on matkalla. Mihin toi plugi kuuluu?
Olenko ainoa nyymi kenen mielestä Ison-Britannian edesmennyt kuningatar Elisabet oli aivan helvetin söpö ja kaunis nainen nuorena? Tuollainen ihana 40-50-luvun luonnonkaunis, vaatimattoman ja herttaisen näköinen klassisen naisellinen kaunotar. Alapäässä oli varmaan täysin luonnollinen karvoitus. (Siihen aikaan aivan tavalliset ja päästään terveet söpöt ja naiselliset naapurintytötkin oli luonnollisen karvaisia, eivätkä pelkästään vihreätukkaiset vasemmistohipit tai rappiofeministit kuten nykyisin)
Jee!! Sain kesän ekan ahvenen
montako olutta voi nyt juoda jos pitää huomenna mennä 8 töihin?
vitun persut painukaa vittuun oikeesti
https://www.iltalehti.fi/perheartikkelit/a/43929c99-7222-4164-b670-d0e63d409f36 Huutista äijät pelailleen wahuujippiibingbang simulaattoria eikä lapsille herunut vuoroa :D
00:05
ilta palaa ja kokista ruoka juomana
00:07
Saksa meitä tässäkin edellä.
HÄPPENING! SUOSITTU JENKKI NÄYTTELIJÄ MILES TELLER ALOITTAA YHTEISTYÖN SUOMALAISEN LONKERON KANSSA! https://www.youtube.com/watch?v=qN4esumBSx8
Mitäs lambit, vituttaako olla töissä? :D Ota sinäkin lopputili ja rupea oman elämäsi herraksi.
pitäskö tehä tällänen
00:04
Kuinka vitun hintti pitää olla jos alkaa inistä kun muija ottaa munaa suuhun? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010445114.html#Echobox=1716401838 Only in helsinki

Laudalla nysvääminen

Miksi nysväät kauniina kesäpäivänä ylilaudalla sen sijaan että olet rannalla omana itsenäsi?
Huutista keskittymishäiriöisille pikku veeteille. https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6785335
00:07
Well well..
Huutista kun porukka ostaa 450e vaporisaattoreita
>Vasemmistonuorten puheenjohtaja Pinja Vuorinen haluaa kapitalistien rahat tai heidän henkensä. Äänestääkö joku tämmöistä muka vaaleissa?
Mikä siinä on että lenkki järven ympäri kiehtoo ihan eri tavalla kun peltolenkki?
00:16
HUUTISTA BÖNDEJEN AJOTAIDOILLE :DDD
Toverit, mitä mieltä olette rauhan rajasta? Venäjällä on sanonta: "Mikä on ollut Venäjän, on aina Venäjän". Voisiko rauhan taata rauhan rajalla?
Remove ads with a Gold account »