Remove ads with a Gold account »

Kellään tietoa tästä? Samalla metsäkuumotuslanka..

Kellään tietoa tästä? Samalla metsäkuumotuslanka. Olenko oikeasti ainoa, ketä kuumottaa vitusti syvät ja pimeät metsät? Joku niissä silti vaan vittu kiehtoo. >ole jonne moposi kanssa >lue netistä Oulunsalon lentokentän takametsissä kuumottelevista otuksista, joita kaiketi kutsutaan "Oulunsalon Harmaiksi." >mene mopoilla kavereidesi kanssa metsään pimeänä syysyönä >täysikuu, kuunvalo kajastaa oudosti puiden raoista >jättäkää mopot metsätielle, ottakaa repuista ebin taskulamput ja lähtekää kävelemään hieman pienempää hiihtolatupolkua eteenpäin >jutelkaa muijista ja juokaa es:D >polku kapenee hieman, ja metsä muuttuu hiljaisemmaksi >AP:n alkaa vallata outo tunne, ikäänkuin metsän elämä hiljenisi >etene pienessä sumussa silti kaverisi kanssa hieman "syvemmälle" metsään >alkaa jostain kummasta syystä kuumottaa, tuntuu kuin metsä haluaisi "häätää" teidät >kaverisi pysähtyy kuin seinään, kysyy tunnenko samoin kuin hän >nyökkää, sohi taskulampulla metsikköön >spottaa sumurintaman edessä oleva melko kiinteän oloinen, ilman jalkoja oleva olento >kauttaaltaan harmaa, kasvoja ei erota mutta ihmismäinen >lipuu ääntäkään päästämättä polun yli >ap ja kaveri ihan vitun paskahalvauksessa tapahtuneesta, tuijottakaa vaan hahmoa kauhunsekaisesti >hahmo katoaa metsään vasemmalla puolellanne <"nyt lähtään" t:kaveri >juoskaa ihan helvetin lujaa mopoille, kaatukaa parikertaa >tunne seuraa teitä, älkäkää uskaltako katsoa taaksenne >mopot käyntiin parin polkaisun jälkeen, äkkiä vittuun >kaverin kanssa vieläkin kuumotellaan ihan helvetisti tapahtunutta Kopioin edellisestä langastani, vittu että tapahtumat kylmää vieläkin. Tarvitsen vastauksia. Mikä vittu se oli, ja mitä on kaikki peikko/mökkikuumottelutarinat? En vitussa uskalla enää kohta mennä edes kesämökilleni.
248 replies by 163 users
Voisiko ne harmaat olla metsänpiruja jotka houkuttelee syvemmälle metsään.
joku piripää on vaa eksyny metsäbileistä
Ai metsäkuumotus-lanka? AP, suosittelen. Kyllä ne kuumotukset lähtee käyntiin kun menet sinne vitun-isoon metsään sisälle. Ja menet syvemmälle, yhä syvemmälle. Kuumotusta jokapuolella, ite tarviin ainaki kaks taskulamppua niin että toinen osottaa taakse ja toinen eteen. Sittenku kuuluu eläinten ääniä jokapuolelta ja mielikuvitus laittaa paniikin rajamaille. Mikään ei ole niin kuumottavaa kuin metsässä olo keskellä yötä kosteana pimeänä yönä. Kiehtovaa sinänsä, ainakin kasvaa vireystila kun joka puolella on kuumotusta. Puiden takana, jokapuolelta sinut huomataan. Metsä huomaa sinut. Itekin ajattelin taas joku päivä käydä vähän metsäretkellä :D hyi vittu...
No nyt on kyllä sellainen lanka että melkein pakko jakaa tämä oma stoori: >Kolea syysilta, päätä lähteä siskosi kanssa lenkille koska mahtava sumuinen sää >suunnatkaa läheiseen metsään jossa parhaat lenkkipolut >sopikaa että juostaan sellainen lyhyehkö tienpätkä suolle ja takaisin ja sitten vielä pieni lenkki valaistulla pururadalla päälle >saapukaa suolle (Tie jatkuu suoalueen halki, ja tietääkseni kymmeniä kilometrejä eteenpäin metsään. Suolla ei kumma kyllä ole yhtä sumuista kuin muualla metsässä) >molemmilla tekee oudosti mieli jatkaa pitemmälle suota, vaikka sisko ei varsinkaan tavalliseti oikein pidä seikkailemisesta pimenevissä metsissä ja pelkää muutenkin vähän kaikkea >tuumailkaa hetki ja päättäkää jatkaa vielä vähän matkaa ennen kuin käännytte takaisin >huomatkaa metsätien kuoppiin jäätyneissä lätäköissä jalanjälkiä, siis reikiä jäässä kun joku on astunut jään rikki, mutta älkää miettikö asiaa sen enempää >yhtäkkiä alkaa kuulua sellaista ihan niin kuin jään rasahtelua mikä jäästä lähtee kun se rikkoutuu >kuumottukaa hieman, toisaalta silti tekisi vain mieli jatkaa eteenpäin >päättäkää kuitenkin viimein kääntyä jo takaisin kun alkaa olla jo aika pimeäkin jne. >rasahtelut jatkuu, sisko alkaa hermoilla >lähellä metsänreunaa pysähdy kuuntelemaan, sisko haluaa pois ja yrittää hoputtaa >älä välitä, tuijota vain hiljaa autiolle suolle, mitään ei näy >sisko tuskastuu ja lähtee hölkyttelemään edeltä >päätä lopulta antaa olla ja lähde siskon perään >vilkaise kuitenkin heti taaksesi kun lähdet >pitkä, suurehko, kokoharmaa, kasvoton, ihmismäinen olento keskellä tietä joka oli aivan äskettäin ollut ihan tyhjä >ja vielä niin lähellä sinua, ettei usain boltkaan olisi ehtinyt siihen siinä ajassa kun käännyit lähteäksesi >olio lähestyy hitain askelin, kädet sillä lailla "irrallaan keskiruumiista" >NOPENOPENOPE >juokse tuhatta ja sataa sikso kiinni ja sano että nyt muuten häivytään täältä, sikoa ei tarvitse onneksi kahdesti käskeä >älä uskalla enää katsoa taaksesi, keskity vain juoksemiseen >juoskaa ennätysajassa pururadalle, matka ei onneksi ole kovin pitkä vaikka juostessa se kyllä tuntui pitemmältä kuin koskaan >juoskaa vielä aikomanne pururatalenkki ja palatkaa kotiin. Jälkeenpäin ajateltuna tuntuu kuin se jokin olisi halunnut meidän jatkavan syvemmälle suolle/metsään. Lisätietoja: tapahtumapaikka lähellä Oulunsaloa.
Oulunsalon harmaat = suomen slender :D pitäis itse lähteä kameran kanssa oulunsaloon käymään. Mitäs kaupunkia lähellä tämä paikka on?
Oulua. Lentokoneella pääset tapahtumien välittömään läheisyyteen.
jos joku lähettyvillä asuva kävisi kurkkaamassa ja postaisi videon tänne jonka kuvaisi? Itsellä ouluun sen 400 km, ja lähimmälle lento-asemalle 200 km. Ei olisi matkan väärti koska omalla tuurilla ei kameraan tarttuisi mitään.
Vois. Sitten kun ei ole enää lunta. Lupaan toimittaa jotain.
Oon tuolla lentokentän takaa vielä Oulunsalossa asuessa käynyt softaamassa ja pajauttelemassa. Lisäksi joskus tullut lähdettyä siskon ja äidin matkaan koiria lenkkeilyttämään. Kertaakaan ei ole mitään outoa näkynyt vaikka olenkin tuolla paljon pyörinyt ja tuo alue muutenkin on suht suosittua ulkoilumaastoa missä on joitakin juhlapaikkoina vuokrattavia mökkejä ja siellä suunnistaa&hiihtää paikalliset koulut aika tiuhaan. Kerran tosin oltiin siskon kanssa tuolla ja jostain maakuopasta löytyi hirven irtonainen pää :D Jättääkö metsästäjät noita autotien varteen vaan lojumaan?
Tässä puhuttiinkin lähinnä Hiekkkuoppien alueesta öisin, ei Kisakankaan hiihtolatuja päiväsaikaan.
Jos sen teet niin kiitän ihan helvetisti, olet hieno nyymi!
Lisäteitoja?
Salametsästäjistä en osaa sanoa, mutta tavallisestihan ne hirvet viedään metsästä kokonaisina
Bump. Kohta on lähdön aika, pojat.
Mitä sä tarkotat? :(
Onko AP kuollut?
Sitä että meen sinne metsään seikkaileen, höpsö. No mitäpä lottoat.
Ap piti lupauksensa
AP on löydetty enään puuttuu vain oikea käsi
En vielä sentään ole menettänyt kättäni. Heti kun saan ajan kaverin kanssa sovittua, lähdemme pikku seikkailulle metsään. Kuumottaa jo valmiiksi. Postaan muuten puhelimella, ja kuvassa metsää talvella.
Hyi vittu just luin tätä ja muita paranormaalijuttuja ja sun kommentti itestään latautu tuohon. Meinas tulla kuset housuun. Täällä myös oulunyymi, oon käyny tossa järvellä uimassa mutten oo ikinä kuullu näistä mitää stooria. kerro?
Vähän matkaa kun meet papinjärvestä Kisakankaan suuntaan, hiekkakuoppien lähistöllä eli lentokentän takana on sattunut outoja juttuja. Googleta Oulunsalon harmaat.
Joo ei tuo suomi24 oo hirveen miellyttävä lähde
Okei. Nämä "harmaat" ovat tai on ilman jalkoja olevia haamun kltaisia olentoja, saattavat olla vaarallisia. Kuulemma jahdanneet Lentokentäntielle asti marjastajien autoja. Vitun kuumottavaa paskaa kuuluu tuolta hiekkakentältä välillä, lentokentän TAKAA metallisen eläimellistä kirskuntaa. Ei voi sanoin kuvailla. En suosittele menemään sinne. Metsä antaa, ja metsä ottaa
Ap
Tämä kuvastaa parhaiten harmaiden ulkonäköä. Hyi saatanan vittu että nousee kyyneleet silmiin. Tuo kuva sai flashbackit nousemaan pintaan. Repaleisen näköinen "kaapu" oli tuollaisella päällä. Yhtä "aineettoman" oloinen kuin olento oli muutenkin. Hyi vittu sitä hiljaisuutta kun tuijotin noin puoli sekuntia tuollaista vittusaatanaa suoraan sen mustiin aukkoihin. Vittu en nuku tänä yönä. Pelkään jatkuvasti että kurkkaan metsään kämppäni takana ja tuollainen tuijottaa vastaan.
Ei vittu.
00:06
Voisi ostaa bussilipun ouluun, ja mennä kävelemään sinne ilman juoksematta takaisin. Näkisin mitä' tapahtuu, kun saavat kiinni?
Tuli mieleen noista hahmoista ja kuvasta, kun näin yöllä valvontamonitorista vastaavan perkeleen. Se liikkui sivuille, eteen ja taakse jatkuvasti ja oli näytöllä noin minuutin. Harmaa ja aineettoman oloinen, sekä mustat silmät. Vaikutti tuijottavan suoraan kameraan, eli kaiketi älysi sen käyttötarkoituksen. Meikä sitä sitten piuhan toisessa päässä ihmetteli. Olin jo silloin tehnyt evp-nauhoituksia sun muuta, joten suhtauduin kummitukseen suht viileästi. Harmillista ettei ollut mahdolisuutta saada tallennetta itselle, ja olin siellä vain sen yhden yön. Silloin oli jo kamerakännyköitä, mutta olin periaatteen mies ja ostin aina halvimman halon. Toisin kuin nykyään. Kirjoitin stoorin joskus "henkien talo" -sivustolle ja se löytyy sieltä vieläkin.
Näissä hahmoissa on kuumottavaa se, että ne ikäänkuin lietsoo kuumotuksen tunnetta ja niistä tietää että ne on pahoja. Tunsin sen.
00:04
Aika huono pakotus tämäkin on ja vieläpä ilman mitään totuuspohjaa. T. Oulunsalossa 20 vuotta asunut ja mainituilla alueilla paljon liikkunut.
Historianopenikin Oulunsalossa vuonna nakki ja pottu kertoi vieläpä omakohtaisen kokemuksen.
Linkkiä stooriin?
lars leevi siellä vain kummittelee ja pitää huolta että raatoryökäleet pysyy aisoissa
Olepa hyvä http://www.henkientalo.com/etelan-aavetarinat/mollottaja-monitorissa Mikä lie otus kun moni tuntuu tuollaisia näkevän. Ja tämä ei ole mikään pakotus. Huomatkaa päiväys.
JOO 2015 ja ei vieläkään yhtään videota ilmiöstä
Voi perkule mitä äsken kävi. Ei ihan kuulu tähän lankaan, mutta menköön. Linkkasin äsken ton henkien talon, ja jämähdin lukemaan juttuja sieltä. Luin tämän jutun http://www.henkientalo.com/etelan-aavetarinat/viesti-tuonpuoleisesta loppuun ja kommenteissa mainittiin ikkunan takana katseleva hyypiö. Kelasin että aika kuumottavaa ja vilkaisin ikkunaan, joka on tuossa vieressä. No eikö joku vaalea vilahtanut ikkunan karmin taakse. Joku aika iso. Alitajunta on keppostelija, tai sitten se joku kummitusdemoni varustettuna tilannekomiikalla. Ehkä se sama joka oli monitorissa :D
Ne on löytäny sut. Hieno lanka, harmi kun on ouluun matkaa.
Bumb
Jutun juuret yltävät varsin kauas. Itsekin, vaikka Oulun alueella asunkin, kuulin aiheesta ensimmäistä kertaa vasta viitisen vuotta sitten. Netsistä pikaisella etsinnällä aikaisimmat maininnat kuitenkin jo 12 vuoden takaa: http://keskustelu.suomi24.fi/t/485737 http://keskustelu.suomi24.fi/t/2764888 Toki lautapakotukset ovat tuoneet setteihin hieman omaa lisäänsä (vrt. nyymimörkö, josta kertovat alkuperäiset tarinat poikkesivat kovasti nykyseteistä)
<metsäkuumotuslanka >nyt jonnet vittu T:eräjorma
Millä otsikolla toi juttu löytyy? Kysyn silti vaikka vastaaja tuskin on enää samoilla langoilla.
Hitto, vastattu jo aiemmissa :D Tämän takia kannattaisi aina lukea lanka loppuun
Ilmeeni kun ollaan kesätöissä lentokentän takana. joku päivä lähtään kuumottelemaan.
Muistakki ottaa kuvia! :)
Ite näin tuollasen jossain Revonlahden tienoilla kasitien hirviaitojen takana. Luulin ensin takakäpälillään seisovaksi karhuksi joka nojaa aitaan mutta sitten tajusin että se pirulainen on aitaa korkeampi. Sitten mentiinkin jo talla laudassa Liminkaan asti. Olisiko ollut lokakuun iltahämärä.
pitäisikö tuota lähtä katsomaan sinne oulunsaloon sitten? jos menen ja koen jotain tuollaista siellä kirjoitan tänne siitä oman tarinani sitten
Käy ihmeessä! Monesti itse käynyt siellä mopoilemassa ja tutkiskelemassa mutta nyt vasta kuullut näistä olennoista. Lähellä sotilaslentokenttä joka on hyvin vartioitu olisikohan yhteyttä? Muistan kun joskus penskana partiossa käytiin lentokentän takana katsoon tähtikuvioita niin paikalle ajoi monta mustaa maasturia matkan päähän tarkkailen :D tuli vain mieleen ei liity (?) T kempele nyymi
Käytiin tuolla. Voin sanoa että kuumotti. http://ylilauta.org/satunnainen/38926707
Viime yönä: >menkää muutaman kaverin kanssa autolla oulunsalon lentokentän alueelle >kukaan ei usko yliluonnollisuuksiin, itse varsinkaan en >parkittakaa kisakankaalle ja kävelkää kisakankaan ja hiekkamonttujen läheisyydessä(järvi jäi reilusti oikealle puolelle) >ehkä 15 min käveleskelty syvemmälle metsään, kun kaverin kanssa tuntuu samalla metsän kutsuvan syvemmälle ja toisaalta häätävän poispäin >olkaa jo aika syvällä ja synkässä metsässä, metsä tuntui muuttuvan kokoajan tiheämmäksi ja pimeämmäksi >maassa jäljet jossa joku on ajanut ilmeisesti traktorilla tai metsäkoneella >muodostaa metsään kapean ja suoran puuttoman alueen >tässä vaiheessa kaikki viisi ihmistä huomasi saman: noin 100-200m päässä seisoi hopeanharmaa, kookas ja ehkä vähän hohtava vittusaatana >siinä se välillä sätki ja taisipa tulla lähemmäksi tasaisen hiljaa >ehkä mieli teki temput mutta tuntuu että olisin erottanut jo tummat silmät tuosta harmaasta möhkäleestä >minä ja yksi kavereistani koetaan tarvetta alkaa kävelemään kohti tätä hahmoa >kukaan muu ei halua ja järjen ääni käskee häipymään ja äkkiä >puolijuoksulla autolle, nähkää vielä jotakin liikkuvan nopeasti mäntymetsässä matkan varrella >kaiken lisäksi suurella osalla porukassa tuli tapahtumien aikaan sekava ja pyörryttävä olo >oulunsalo never again
Hyi saatana t. lauantaina Oulunsalossa seikkaillut nyymi
Hyi vittu mitä vittua? Huomenna uudestaan. Kuvia?
Juu lähiaikoina tarkoitus käydä uudestaan ku kerta melko helposti sinne pääsee täältä. Heti ku mielenterveys kestää lähteä toisen kerran :D Jep voishan sitä yrittää jotenkin dokumentoida
Ei yhtään kuvia?
Viimeyön reissusta ei ole harmi kyllä kuvia
Voitko merkata google mapsiin, mihin suuntaan menen?
Lähellä näitä rinkuloita Ja vähän tuonne järven suuntaan myös
Onko joku lähipäivinä siis menossa kyseisille alueille ?
Hui saatana
Kuka muokannut kuvaa ?
Mä. Nauraa,
Itse menossa viikonloppuna kaverin kanssa t.erinyymi
Olipa kerran ihmisen istuttama mäntymetsä. Sen pituinen se.
Minä päivänä menet?
Rupes kuumottaan ku tuonne metsänlaitaan Oulunsaloon pitäis muuttaa huomenna. Samalla bumb. Onko nyymit käyny vielä aiheuttaa halvauksia?
Onko AP Hessu? Mutta jooh, kävin itsekin tuolla telttailemassa kesällä ja voin postata ne kuvat kunhan pääsen kotiin.
Eksyitkö?
En
Jep. Isäni kertoi vasta, että koira ei enää juoksentele normaalin iloisesti kisakankaalla lentokentän lähellä, mutta Akionlahdella toisella puolella Oulunsalos kyllä. Aina kuulema haluaa nopeasti kotiin tuolla. Tiedä sitten.
Rupes kinost's. Vois joku ilta käydä pyörii tuolla
Juuri Ouluun muuttaneena kiinnostaa pirusti tuo Oulunsalon metsä. Kävin siellä pari päivää sitten, mutta päiväaikaan kuumotus oli nolla. Nyt ajattelin lähteä illalla, kun on pilkkopimeää. Onko muita joka haluais lähteä messiin? Auto on.
00:03
Haluaisin vain uudestaan mutta asun Turussa ;_;. Joskus talvella voisin tulla kun saan ajokortin? Taikka vaikka joku vklp junalla, ei se niin paljoa maksaisi, voisimme spurdoilla siellä kolmestaan Hessun kanssa. T: AP
Postaanpa vielä ne kuvat, anteeksi viivytyksestä. t:
Kauheen pimeetä ei ole koska kesäyö jne mutta tuo sumu oli creepy :D
Tää oli kyl ebin kuva. Nyymeille tiedoksi, Akun (ei tän langan ap:D) ja Hessun (Tän langan ja originellin pastan AP) tulee seikkailemaan taas, lähitulevaisuudessa.
Loput kuvat on siinä langassa. Tää :D ehottakaapa nyymit paikkoja.
00:07
Hyi saatana mikä tuo on?!
Se oli muistaakseni joku useista aidanpylväistä muodostunut juttu
Kiinnostaisi kovasti. Oulussa asustan itsekin ja suhteellisen lähellä Oulunsaloa :)
up
>lenkillä >ole pimeällä lentokentän tiellä >yhtäkkiä näe musta möykky pellon vieressä joka muistuttaa hahmoa >hahmolla joku lakki päässä >aluksi älä halua huomata >katso uudestaan >edelleen siellä >se jopa kääntyy kun juoksen ohi siitä >ei katoa silmistä kun juoksen ohi ja katon taakseni nii vielä siinä >meni ohi. Ei mitää hätää enää >ole ottanut toinen nappikuuloke korvilta pois aikaisemmin <"HiLjAaaAAaaA" >ei mitä vittua.mp3 >kato taas taakse ja juokse kovempaa >kuumottaa jo oikeasti >pääse lentokentä aitaukselle >juokse kotia
Tapahtui tänään kaverille siis
Bumbbaan vain :3
Ilmeenne kun asun Oulunsalossa ja olen mopojonne. Pitäiskö käydä viikonloppuna kuumottelemassa? Mukaan lähtijöitä?
Kuumottele pärinälläsi möröt vittuun sieltä :D Juo sitä ennen vähintään kaksi (2) es :D
Kiinnostais kyllä itteenikin, mutta perkele kun on niin pitkällä ;__; T. Etelä-Suomi nyyms
Kävin tänään hunttailemassa harmaita, vitut siellä taaskaan mitää ollu vaikka pilkkopimeää. Kävin hiekkamontulla asti mutta mitään muuta ei tapahtunut kun että kuulin aivan perkeleen kuumottelevan rääkäisyn. Sit lähin yli 9000 liekkipipon nopeudella poissa. T
>Viime kesä Turun saaristossa >Paista makkaraa kavereiden kanssa >Illan hämärtyessä kuulkaa jotain epämääräistä murinaa metsästä >Rohkaiskaa toisianne je menkää katsomaan >Huomatkaa, että se olikin vain känninen Jethro Rostedt mölyämässä puhelimeen >ebin helpotus.jpg
Kipinässä partioleirillä
Kukaan auton omistava menossa kuumotteleen tuonne oulunsalon metsiin lähiaikoina? Voisin lähteä mukaan kuumottelemaan kera olightin hakuvalon ja keitän vaikka kahvit mukaan. Harrastan eräjormailua ja kiinnostais lähteä pimeällä kattoon mitä löytyy. Jos oot menossa ja tarvit seuraa niin pistä spostiin viestiä osqupp@gmail.com
"Onko siinä pihassa siis myös autotalli ja koirankoppi, sekä pieni rakennus keskellä pihaa? Siinä talossa, jota minä tarkoitan, on asunut setäni Hannu Ylitalo. Hän on kuollut noin 20 vuotta sitten, ja sen jälkeen talossa on asunut serkkujani, jotka eivät talosta ole pitäneet, koska se on meluisalla paikalla lentokentän takia (Enoni oli syntymästään saakka kuuro joten melu ei haitannut). Siinä on siis asunut sen jälkeen useita perheitä, pienempiä ja isompia, välissä kaksikin. Tallissa on ollut kaksi lammasta ja vuohi, ja tallissa enon Ford, joka perinnönjaossa myytiin. Talo rakennettiin 50-luvulla. Sen rakensi siis setäni Hannu. Hänellä oli iso perhe, siihen kuului 9 lasta ja piika, joka katosi lampaita keriessään vuonna 1968 syksyllä. Hänet nappasi kaksi kookasta miestä, jotka veivät hänet metsään. He olivat humalassa ja vaativat piika Hannaa palauttamaan rahat, jotka hän oli humaltuneiden miesten mukaan varastanut heiltä ja he olivat tulleet Oulunsaloon, silloin pieneen kylään, hakemaan rahat. Hanna ei tiennyt asiasta mitään ja miehet löivät häntä kirveellä. Hän luultavasti pyörtyi hetkeksi ja herätyään pääsi verisenä taloon. Hän selitti tapahtuneen, ja sai juotavaa, mutta ei koskaan parantunut. Hanna vietiin sairaalaan kärryillä, sillä autoa ei ollut vielä hankittu. Matkalla kärryt kaatuivat ojaan, koska oli pimeä, eikä tietä näkynyt. Hanna jäi kärryjen alle ja murskautui. Häntä muistuttamaan on takapihalle kyhätty linnunpelätin, jolla on lähes samanlaiset vaatteet kuin Hannalla oli ja saunan ovessa olevassa kyltissä on Hannan kuva pienenä." Hyi vittu saatana. Se linnunpelätin on satavarmasti harmaa ja raajaton.
Remove ads with a Gold account »
Joo
Ilmeeni kun asunut lapsuuden/teini-iän oulunsalossa ja edelleen usein käyn enkä koskaan oo kuullutkaan ns harmaista... eikä myöskään kukaan sukulainen/tuttu täältäpäin ku oon ihan asiasta tehen kyselly. Ei ilmettä.
Muihinkin ebin paikkoihin voidaan mennä kuin Oulunsalo, jos ehdotatte.
Koiran kanssa tullu aika paljon tuolla lentokentän pohjoispuolella pyörittyä. Ei oo näkyny mitään.
Joo me mietittiin sitä jotain Nivalan(?) kuumottavaa kaivoslampea tai sitten jotain ebin Lapin-eräretkeä.
Tää kuumotti semisti kun tuli metsässä vastaan paikassa missä kännykällä ei juuri kenttää ole. Mikälie myllänny kaikki kannot ja kuolleet puut.
Mun faijjalla rupes seisoo nii kaatu puuta
Tainnut karhu vaan riehua.
Ei ois pitänyt alkaa lurkkaamaan tällä alalaudalla aina välillä. Siitä lähtien tuntunut että aina kun metsässä kävelee yksin niin joku/jokin tarkkailee aina juuri silmänkantaman ulkopuolella. No, ehkä sitä pitää miehistyä ja sysätä nuo ajatukset sivuun.
Karhuja minun Helsingissäni? No ehkä yksi. Kehäkolmosen sisäpuolelta tuo.
Naamani kun autistit esittää kiväärien "tarkoitusta". Kertokaapa kuinka monta henkirikosta tehtiin laillisilla aseilla, entä laillisilla kivääreillä? Aseiden kieltäjät odottaa jokaista mahdollisuutta kieli pitkällä, faktat eivät koskaan hysteerikoille paljoa merkkaa.
bumb
Tahtoisin vain takaisin Oulunsaloon nyt kun on pimeää ;-;
Heräs kyllä kiinnostus... ja kuumotus.
Hieno ketju lestat. Tulee käytyä tuolla aika usein imasemassa niin se pilvi siellä vaan leijailee.
Pimeällä ei kyllä uskalla tuolla liikkua ;__;
tää
Kertokaa lisätietoja siitä että missä noita Oulunsalon "harmaita" tarkkaanottaen siellä näkee? Kaikki tarinat mitä löytyy ovat melko epätarkkoja ja lentokenttää ympäröivä alue on kuitenkin todella suuri.
>Vitun kuumottavaa paskaa kuuluu tuolta hiekkakentältä välillä, lentokentän TAKAA metallisen eläimellistä kirskuntaa. Oisko noi koneet jotka ottaa hiekkaa ja soraa niiltä kuopilta?
Joku jonne vitutuksissaan
bump
Suunnilleen käsittääkseni tosa keltasen ympyrän alueella. Kuvassa oranssilla oma reittini, violetilla reitti kun koodinimi hessu liittyi mukaan pariksi tunniksi ja sinisellä telttani.
>Tarvitsen vastauksia. Mikä vittu se oli, ja mitä on kaikki peikko/mökkikuumottelutarinat? Totuus on tuolla ulkona.
oulunsalo eli olet lesta
Bump
mielenkiintoista. mikä on tämän jutun soosi, tietääkö kukaan kirjaa?
Ajattarat osaa muuttua kotkiksi?
Noniin, nyt kun kesä jo ovella niin ajattelin joku viikonloppu lähteä tuonne metsään telttailemaan. Olisiko kukaan nyymi halukas lähtemään mukaan? Asun itse Oulussa ja auto löytyy. Laita viestiä jos haluat lähteä messiin :)
oisko kellään mitään omaa stooria tai pastaa metsänpeitosta?
Metsänpeitto... hhmmm metsänpeitto. Tarkoitatko tarinaa metsistä jonne ikään kuin katoat? Vaikka sinua etsittäisiin, ei sinua nähdä.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Mets%C3%A4npeitto
No juurikin tämä. Halusin olla etsimättä asiaa nettilähteistä, koska se kun tieto lävähtää vasten kasvoja, on asian jännitys poissa.
Oon nyt muutaman kerran koiran kans kiertänyt papinjärven, ja ei kyllä ole kauheasti kuumotellut. Sitten kerran koitin mennä yöllä kisakankaalle niin silloin ahdisti niin vitusti että piti palata takaisin. Hyi
Ennen kuin luit näitä tarinoita kuumotuksista vai sen jälkeen?
Jälkeen.
Bumppelis
Kukaan käynyt lähi aikoina? Kellään mitään materiaalia?
Aattelin kohta tehdä pienen reissun tuonne läpällä.
Useesti on kyllä metsässä semmonen fiilis että joku katsoo, seuraa tai jahtaa. Metsässä yksin kävely on yhtä saatanan pyörimistä kun pitää koko ajan vilkuilla ympärille. Heti kun on enemmän porukkaa niin kuumotus laskee. Esim. intissä poterovuoro yksinään oli jo todella kuumottavaa, mutta kunnsitä tehtiin taistelupareittain niin kuumotus hälveni.
Siinä tapauksessa pidät tästä.
Lienette olleet metsässä eläviä saaliseläimiä edellisissä inkarnaatioissanne.
Oletko sinä ollut sitten petoeläin? :D
En muista mutta tykkään kyllä metsistä ilman kuumottelua ja jykevänterävät kulmahampaistot löytyy joten eihän sitä koskaan tiedä. Ties vaikka olisin syönyt sinut useitakin kertoja aionien ja inkarnaatioiden loputtomalla tiellä. Murrr... :)
Tuossa kävin koiron kans pyörimässä taas tuolla metsässä, niin ei tarvinnut olla yksin oli nimittäin ihan vitusti hyttysiä
Sama täällä. Ei ole mitään paranormaalia näkynyt/kuulunut ylin parinkymmenen vuoden kokemuksella.
onko kukaan käynyt tekemässä yöreissuja osalon metsissä lähiaikoina?
Oi kun olisi jokin tallentava GoPro, sillä sitten samoamaan Oulunsalon metsiin :D Veikkaan kyllä Harmaan tajuavan sen, että olen varta vasten tullut kohtaamaan sen, joten se tahallaan jättää minut rauhaan. Kummitusmetsästys on muutenkin typerää, koska ne varmasti tietävät jäädä pois parrasvaloista, jos joku tulee paikan päälle yliluonnolisuuden toivossa. Käsitykseni mukaan ne valitsevat nimenomaan varautumattomat skeptikot. Ethän sinäkään tahtoisi olla turistikohde.
Isonvihan aikaiset kidutetut talonpojat ja tytöt siellä vaan kummittelevat. Sama juttu Hailuodossa.
Itse en yhtän usko tuohon että jotkun yliluonnolliset oliot suunnittelisivat keskenään että "jaaha tolle tyypille ei sitte näyttäydytä tuntuu olevan yliluonnollisen perässä." Myöskin se että jokin kummittelisi tarkoituksella tuntuu pölöltä. Eivät nämä henkimaailman tyypit tiedä olevansa mitään erikoista. Sattumanvaraisesti ne tuntuvat ilmestyvän ihmisille. Pikemminkin uskon ajatukseen että maailmassa tapahtuu jokin fyysinen :D virhe että joku näkee näitä heeboja. Eli siis niiden ei ikinä edes pitäisi näyttäytyä muille eivätkä nämä yliluonnolliset heebot edes itse tajua olevansa jotain yliluonnollista. Tuntuu että tätä on ERITTÄIN vaikea selittää mitä tarkoitan.
Nostelen lankaa sen verran, että tulevana viikonloppuna olisi mahdollisuus lähteä Oulunsalon metsää tutkimaan. Jos joku haluaa mukaan, niin laittakee viestiä tänne, niin laitan spostia tulemaan
Nyymi lähti juuri metsävaellukselle, jumalauta kun heti rupesi kuumottamaan
Myönnettäköön että minua kuumottaa aivan helvetisti
Mitkä meiningit jälkikäteen?
Kumpikohan voittaisi: Brock Lesner vai Oulun Harmaa ?
Brock Lesnar voittaisi, koska se käyttäisi ground and poundia niin että kisakankaan hiekat vaan pölähtäis.
Noitsa teidn kuvituksista mulle tulee mieleen pöllö
Itseäni ei pelota metsä yhtään, voin kävellä polkua pisin pilkkopimeässä sumuisessa yössä eikä minua häiritse yhtään tai kuumota :|
Koira päätynyt metsänpeittoon? Melkein viikko kateissa ja sitten löytyi läheltä katoamispaikkaa kuolleena mutta hyväkuntoisen näköisenä. Suru-uutinen Korpilahdelta – Viljo-koira löytyi kuolleena: ”Kuin olisi nukkunut” Omistaja Mikko Soranto sanoo, ettei koirassa näkynyt ulkoisia vammoja. Keski-Suomen Korpilahden metsästä kantautui sunnuntaipäivänä suru-uutinen. Maanantaina iltalenkillä kadonnut Viljo-koira löytyi kuolleena. Murheellinen omistaja Mikko Soranto, 42, sanoo, että lähes satakiloisen bernhardilaisuroksen ruumiin löysi satunnainen ohikulkija. Viljo löytyi noin puolen kilometrin päästä katoamispaikasta. – Olin ensimmäisenä paikalla. Sitä toivoi, että se olisi vielä elossa, mutta kun varmistui, ettei se ole, eihän se kauhean hääppöinen fiilis ollut, Soranto kertoo. Koirassa ei näkynyt ulkoisia vammoja. Soranto kertoo, että koira makasi ojan pohjalla. – Se makasi leuka tassujen päällä ihan kuin olisi nukkunut. Omistajat ovat kiitollisia siitä, että etsintöihin osallistui tavalla tai toisella noin sata ihmistä. Soranto sanoo, että koiran löytyminen oli hyvä asia, vaikka tieto olikin surullinen. – Jos näin piti käydä, on parempi, että se löytyi. Epätietoisuus olisi ollut pahempi vaihtoehto. Viljoa etsittiin muun muassa ihmisketjujen ja erilaisten koirien avulla. Etsijöitä tuli tuntien ajomatkan päästä. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001274167.html
Tai sitten vain myrkkysieniä nassu täynnä.
Kävin siellä, näin örkin! nyt nautin mansikka mehua
ei tässä mitään kuumotteevaa ole mut outoa tää oli >kello noin 22:00 >kääri tupakka ja painu pihalle >pihalla kävele tallille joka on 15-20 metrin päässä itse kodista ja siinä välissä on aitta ja grillikatos >tallin pihalla hetken seisoskeltuani kuulin tientoisella puolella olevasta metsästä narinaa >jaa puut siellä narisee t.kuumotteleva minä >tajua että eihän täällä edes tuule (oli ihan tyyntä) >kuumotu ja painu sisälle nukkumaan sit on myös toinen juttu mikä kävi illalla pihalla ollessani >mene pihaan polttamaan yhden afrikkalaisen koston >koira mukaan >taas ihan tyyni keli mutta silti viereisestä metsästä (ei sama metsä kuin viimeksi vaan pihan itse asunnon puoleinen metsä) >kuule kuinka lehdet ns. rapisee maassa ihan kuin joku kävelisi metsässä >kello vajaa yksitöista illalla joten en usko että joku kävelelisi siellä meidän tontilla siihen aikaan >keksi loogista selitystä asialle >kesken mietiskelyn huomaa kuinka koira on jähmettynyt paikalleen korvat pystyssä kuuntelemaan >yhtäkkiä näitä samoja "askeleiden" ääniä kuuluu talon takaa >vittu sisälle nyt mennään t.minä kuiskaten >koira ei malta tulla vaan kuuntelee >huuda koiralle kuiskaten(:D) >vihdoin koira tulee sisälle >mene nukkumaan äläkä mieti asiaa enään
muutenkin kun tuolla koiran kanssa lenkillä ni ihmeellisesti kuumottaa aina ja koira joskus ihan vierellä ja josks sit kuuntelee vaan eikä malta seurata ollenkaan käskyjäni vaikka onkin kiltti ja uskollinen kuin mikäki (paras koira mitä on koskaan ollut)
Itsellä käynyt myös mielessä lähteä tutkimaan kyseisiä otuksia oulunsalolle kavereiden kanssa. Mutta olen etelä suomesta kotoisin ja matkaa tulisi aika paljon. Myös kelit alkavat olla sen verran viileitä että ilman pj telttaa ja kipinämiestä homma menisi aika tuskaiseksi. Saattaa siirtyä ensi kesälle puuhastelut. Olisi silti kiva kuulla myös päivitetympiä tarinoita oulunsalon harmaista että onko ihan hukkareissu?
Jos liikaa kuumottaa niin pidä mielessä, että koiran riistavietti voi kolkutella :)
Bump
Eksyykö ihmiset metsiin siksi, että ollessaan metsässä yksin, he avaavat tietämättään portteja toisiin ulottuvuuksiin, eivätkä pääse samaa reittiä enää takaisin? Osa takaisin päässeistä vain luulee sitten eksyneensä, vaikka olisikin oikeasti käynyt eri rinnakaistodellisuuksissa? Osa sitten jää niihin todellisuuksiin ja päätyy täysin erilaiseen elämään, kuin mitä me elämme tässä ulottuvuudessa?
Helvetin tylsä paikka. Vietin tuolla viime syksynä kaksi päivää pieniä sieniä napostellen ja "telttaillen". Nyymillä tympi, kuten Oulu yleensäkin, sillä eihän siellä asu edes ihmisiä ja taitavat harmaatkin olla vain Jonnehuhua Nyymisetämiehen pelottelemiseksi. Tänä kesänä kävin uudestaan ja paikka oli yhtä tylsä kuin ennenkin. En nähny Sipilää.
oon käyny tuola pari kertaa ja on se aika siisti ja kuumottava paikka mutta ei sielä mitään näkyny,vois silti käydä uudestaan.
Vanha gona salonpäästä ilmottautuu. Kaverilta kuulin tänään näistä harmaista nimeltä niin alko päässä suttaamaan aivan helvetisti ja mieleen alkoi palailla asioita lapsuudesta. Kotitalo oli kiviperäntien ihan perällä, joten metsän kautta mentynä soramontuille oli todella lyhyt matka ja siellä tosiaan pentuna leikittiin (90-luku) lähes päivittäin. Kesällä sotasta ja talvella laskettiin suksilla. Siellä oli aina tosi ahdistava leikkiä varsinkin kun salonpäästä tulleet kaverit lähti aina eri reittiä kotiin ja kulki kimpassa (hankala selittää). Jostain syystä oli kuitenkin aina semmoinen kuumotus, kun kävelin / pyöräilin / hiihdin kotiin, että piti mennä lujaa kun "joku" lähti sieltä montuilta seuraamaan. Se oli enemmän semmoinen ajatus/tunne kuin joku konkreettinen juttu. Pienempänä mietin tuota "jotakin" enemmänkin. Nukkumaan kun laitoin, niin mulla oli semmoinen ajatus, että kun meen sänkyyn, niin "joku" lähtee soramontuilta käveleen kohti meidän taloa ja jos en ollut nukahtanut ennenkuin se ehti meidän kotiin ikkunan taakse, niin olisin nähnyt sen / se ois vienyt mut. En muista enää tarkkaan. Isä myös kerran kerto, että oli siellä kisakankaalta tullessa kotiin (metsän läpi oli latu vedetty salonpäähän) nähnyt jonku helvetin ison harmaan pöllön joka ois liihotellut paikallaan ja seurannut sitä. Voitte kuvitella kuinka meikällä on nyt semmoinen olo, kun nämä luin, että entiteetti on ollut ihan helvetin läsnä kokoajan. Noista "harmaista" ja muista on ollut hulluna kaikkea legendaa ja niitä outoja juttuja on sattunut ihan helvetisti, kuten kerran näin semmosen vanhan mummon joka itki siellä metsässä eikä siitä lähtenyt mitään ääntä ja tässä täytyy ymmärtää, että siellä Salonpää/Varjakka 90470 alueella 90-luvulla kaikki tunsi / tiesi kaikki, enkä ollut sitä mummoa nähnyt. Sekava kirjoitus, mutta olen aika tunnetiloissa. PS: myös eka postaus.
Tää ei ehkä liity teidän harmaisiin, mutta liittyy vanhaan sorakuoppaan, jossa polteltiin hippiheinää. Luulen että se on sellainen soranottopaikka, sillä se ei näyttänyt luonnolliselta montulta. Se oli kuitenkin outo kuoppa metsässä ja kasvanut täyteen kasvillisuutta. Nykyään siinä on kerrostaloja. Kerran ajoin sieltä mopolla himaan ja tunsin kun joku paha hyökkäsi kimppuun ja ajoi takaa. Se oli vahva tunne ja todella paha sellainen. Ajoin itku kurkussa sitä karkuun mopollani ja tunne seurasi koko ylämäen sieltä pois. Koin mustan varjon joka tuli perässä. Kaveri oli kuulemma nähnyt (ilmeisen pilvessä hänkin) samalla nyppylällä harmaita ihmishahmoja seisomassa metsässä. Tää on Vantaata ja tänne on oikeastikin dumpattu kiinalaisia radanrakentajia metsiin. Mutta tervetuloa, ota tää-ääni ekasta postauksestasi :) älä eksy tonne mengele-efekti-paskaan
Hyi mitä helvettiä. Kiitos salonpään lesta, herätit kuumotukseni.
Eilen kävellessäni harmaiden montuilla Osalossa puhelinyhteydet katkesivat yhtäkkiä täysin. Kenenkään ei saanut yhteyttä ennen kuin poistuin monttujen läheisyydestä. Ei kuumottelun arvoista eikä ollut edes pimeää,mutta kuitenkin. T: Osalo Strong(ei ylempänä postannut lesta)
Salonpään lesta lähtee keskiviikkona tekemään pientä expeditionia tuonne. Reissu on turvallisten aikuisten suorittama, koitan päivitellä, että tuleeko jotakin tuntemuksia ja että onko lapsuuteni entiteetti läsnä. Osalon strongille paskoja terveisiä. Nauti juoksevasta vedestä ja karhuojan vehreistä viljelyksistä. Salonpääläisenä en voi tehdä kuin todeta, että "we do Not sow".
>polje yöllä pikku metsän ohi (max 10m leveä ja 20m pitkä kohta metsää teiden välissä) <kuule kuinka tuulikellot soi metsässä vaikka sielä ei ole mitään (asun siis lähellä ja oikaisen aina metsän poikki kövellen kauppaan) >ajattelin silloin että kuulin omia ja jatkoin matkaa <pääse metsän ohi ja perästä kuuluu oksien katkeamista ja kuulosti sille ettö joku isompi mies juoksee perässä >polje 9000 usain boltin voimalla kotiin ja mene peitonalle >vittu kun kuumotti :D
Lähtisikö joku Oulu nyymin kaveriksi tällä viikolla tsekkailemaan noita Osalon mestoja? Kiinnostus heräsi näitä keskusteluita lukiessa :)
Kuumottaa liikaa t. kempele
lestakaapu kuumotus
Salonpään lesta ja osalo strong on nyt mestoilla. Ei olla nähty mitään...vielä
Käytiin tosiaan eilen OSALOweakin kanssa pyörimässä alueita läpi. 1. Montulla oli perus pimeän kuumottelua. Ääniä ei kuulunut mitään. Pari kertaa metsässä rasahti jotakin. 2. Montulle samoillessa se metsän painostavuus vähän lisääntyi. Montun ytimessä tuntui, että ois ollu kylmempää kuin muualla? Saattoi olla vaan orastavaa psykoosia. Yhtäkkiä siellä kuitenkin tuli tosi rauhallinen olo. 21:00-24:00 välisenä aikana ei kuitenkaan mitään varsinaista havaintoa. Pari kertaa silmä temppuili ja luuli nähneensä jotakin, mutta en kuitenkaan havainnoksi laskis. Hyvä reissu.
miten tutkimukset edistyvät? Onko uusia havaintoja/raporttia asian tiimoilta? t. city boy
Ota es
Kävin kenttätutkimuksissa kollegoideni kanssa muutama viikko sitten. Hernerokkasumu huononsi havannointikykyämme huomattavasti. Haettiin kontaktia ensimmäisen hiekkakuopan perältä ilman tuloksia. Ensi kerralla tutkimukset ajoitetaan selkeän sään ajankohtaan. Ainut mysteeri oli ihmeellinen ääni joka kuului ympäristöstä ja jäi hieman mietityttämään näin jälkeen päin. Sisäinen fox mulder jäi tällä kertaa ilman vastauksia, mutta tutkimukset jatkuvat. t. city boy
Hohhoijaa. Yllättäen kenelläkään ei ole näistä kuvamateriaalia, vaikka nykyaikana lähes kaikilta löytyy puhelin kännykästä.
Ei kerkeä kuvaamaan, sillä joka tarinassa >lähtekää vitun nopee hanee
Ei ole sama mutta olen sielläkin hengaillut. Tämä meidän kuoppa oli pienempi. Tää mainitsemasi on joka tapauksessa aika hieno paikka. Olen yöpynytkin siellä.
A moment of silence
No miksi et :c
Ens vklp ehkä luikautetaan tonne isäntien kaa
pari viikkoo sitte käytii tuol, eipä ainakaa kaivurin lähistöllä näkynyt mitään. vitunmoiset kuumotukset silti
Oulunsalon harmaat?
Nivalassa aika paljon kuumottavia paikkoja. Äitin kanssa kerran löydettiin tosi ahdistava miltei luhistunut talo keskellä mehtää. Siellä olis hauska käydä taas. Hit me up.
Pääseekö tonne mitenkä hyvin talvella? Aijon kyllä mennä asap käymään. Kuullu juttua että puhelimet ei tuolla toimi ja tää mökki joka siellä on on kuulemma laudottu ikkunat umpeen mutta silti joskus tulee valoa sisältä... tietääkö joku missä kohtaa tää mökki tarkalleen on? T. Kempele nyymi
>Tarvitsen vastauksia. Mikä vittu se oli Ryssä, manne, neekeri tai muu humalainen pulsu. Mustat housut. Sadetakki. Krapulasta harmaa tai luonnostaan musta naama. Näitä näkee joskus kans bussipysäkeillä täällä päin.
>syvät ja pimeät metsät <suomen puupellot Valinnan paikka.
Harmaata, mutta ei alkuperäistä...
Randonautica sovellus ohjasi tuonne samoille huudeille, mitään ihmeellistä ei löytynyt mutta todella kuumottava paikka
Se oli demoni T.tietäjä
laitahan tänne jos näkyy jotai mielenkiintosta
Remove ads with a Gold account »
Lukekaa netistä. Ihan jopa suomi24.ssä(joo tiedän..) on faktaa uudemmilta sukupolvilta mitä tuolla päin oulunsaloa on sattunut ja tapahtunut aikanaan. Uskon vahvasti että siellä jotku henget kummittelee vaikka olenkin melkoinen skeptikko tämmöisten asioiden suhteen yleensä. JOTAIN, en tiedä onko pahaa, mutta jotain siellä on mikä saa ihmiset sillointällöin aistimaan ja jopa näkemään jotain Kai ne kummituksia tai henkiä on jos tommoseen uskoo. -Btw asun n 15km päässä
Jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt :DD
Tämä nosti karvat pystyyn. Oon nimittäin ite kokenut saman, tapahtui Kaukovainion ja Hiirosen urheilualueen metsässä toissa syksynä. Lähdimme kaverin ja koirien kanssa yökävelylle, koska kuntopolun valojen sammuttua aina yhdeltätoista saa metsän aivan kuin omaan käyttöönsä, ja uskaltaa joskus jopa päästää koirat irti. Tämä oli tarkoituksena, ja tarpeeksi syvälle päästyämme poistuimme pururadalta metsäpoluille ja päästin koirat juoksemaan. Metsä oli pimeä, mutta pilvien takaa hohtava kuu valaisi sen verran, ettei puhelimen taskulamppua tarvittu. Sen verran pimeä kuitenkin oli, ettei koiria olisi ilman valopantoja nähnyt ollenkaan, ja ne pysyttelivätkin yllättävän lähellä koko ajan tänä kyseisenä yönä. Juttelimme niitä näitä kaverin kanssa muuten täysin hiljaisessa metsässä, ainoana äänenä oksien katkeamiset ja varpujen kahina koirien ja meidän tassujen alla. Ei tuulenvirettäkään. Yhtäkkiä kuulen kaukaisuudesta jotain, joka muistuttaa hieman tuulikellon ääntä. Se ei kuitenkaan kuulostanut tavallisilta tuulikelloilta, vaan sen helähdykset olivat kuin toisesta maailmasta. Ääni oli yhtäaikaa surullinen, kaunis ja äärimmäisen pelottava siten, että se nosti niskavillat pystyyn ja sai kaikki aistini äärimmilleen. En huomannut katsoa koirien reaktiota (enkä olisi niitä nähnytkään, sen verran pimeää oli) mutta kysyin kaveriltani heti, kuuliko hän saman. Kaveri sanoi kuulleensa. Jatkoimme matkaa oudosta äänestä keskustellen, miettien mikä sen mahdollisesti voisi aiheuttaa keskellä metsää puolenyön aikaan. Mietimme kaikkea pyörien pirikelloista niihin oikeisiin tuulikelloihin joita löytyy jokalähtöön erilaisia ja kuuloisia, mutta mikään selitys ei ollut looginen kun otti huomioon esimerkiksi ajan ja paikan. Alueella ei ole asutusta, eikä pururadalla yleensä liiku ketään valojen sammuttua, saatika siellä radan ulkopuolella metsässä varsinkaan missä olimme. Saavuimme yhä syvemmälle metsään, ja arviolta kahden kilometrin päässä edellisestä äänestä kuulin sen taas. Tällä kertaa ääni tuntui kuuluvan lähempää, ja kun tässä vaiheessa jo melko säikähtäneenä käännyin kaverini puoleen, hämmästyksekseni hän vain jatkoi kävelemistä niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Päätin olla sanomatta mitään, ja ehdotin hieman peloissani että lähdetäänkö takaisin kotia kohti. Kotimatkalla koirat alkoivat käyttäytyä oudosti, ja vanhempi ja säikympi tuli luokseni antamaan itsensä kiinni jo ennenkuin edes kutsuin. Nuorempi ja uhkarohkeampi koira lähti kuin ohjus takaisin metsään juuri kun olimme päässeet takaisin pururadalle, ja haukkui niinkuin hullu jollekin pimeydessä. Säikähdimme molemmat kaverini kanssa, ja vaikka vitsailimmekin että nyt se löysi sen äänen aiheuttajan, niin lähdetään äkkiä pois täältä. Sain vaivoin kutsuttua tyhmänrohkean koirani luoksemme, (tämä onnistui vain siten, että lähdimme jo poispäin ja koira tiesi että jos mukaan haluaa, on tultava) ja lähdimme melkoista kyytiä kotia kohden. Kotipihalla, noin viiden kuuden kilometrin päässä ensimmäisestä äänestä ja parin kilometrin päässä toisesta, kuulin sen kolmannen kerran. Nyt ääni tuli jo niin läheltä, että se kuulosti helisevän aivan taloni takaa! Taas käännyin kaverini puoleen toivoen jatkoa keskustelulle mikä ihme se voisi olla, mutta hän sanoikin minulle ettei ollut itse _missään vaiheessa_ kuullut yhtään mitään. Sydän pysähtyi hetkeksi ja pala nousi kurkkuun, koska tiesin kyllä mitä kuulin ja näin koirienkin jotain outoa kokevan, mutta loppuillan mietin olenko täysin seonnut vai mitä ihmettä oikein tapahtui. Ja mietin edelleen
Ei vittu. Mää kans käyn välillä suunnilleen samoilla alueilla (maikkula-hiironen) lenkittää koiria kaverin kanssa ja kerran syyspimeillä vähä samanlainen tapaus. Oltiin juoksuttamassa koiria kliseisessä sateisessa syysilmassa ilta kymmenen jälkeen. Käveltiin maikkulan nesteen ohi hiirosen ja maikkulan väliseen metsään. Koko ajan oli tunne että emme oonsiellä yksin. Ei montaa minuuttia kulunu ku alettiin kuulemaan ääniä, kuin joku ois rymistelly metsässä. Äänet oli askelia ja oksien katkeilua. Käveltiin ehkä 10 minuuttia kun yhtäkkiä aivan vierestä kuulu ääni mikä oli kuin jotain raskasta ois kaatunu maahan. Tää yksin riitti jo saamaan meidät kääntymään takaisin mutta oudointa olinettei yksikään koirista reagoinu ääniin mitenkään. Käveltiin takasin samaa polkua mistä tultiin ja oltiin jo maikkulan puolella kun äänet alko uudestaan. Sekä mulla että kaverilla oli otsalamput jotta ois edes vähän valoa. Kaverin valo osu johonkin, en nähnyt tarpeeks tarkasti ja kaveri tokas et koirat kii ja nyt juostaan. Loppumatka juostiin ja kun kysyin mitä kaveri näki, hän ei suostunu kertomaan Mörköjahtiin hiirosen metsään anyone?
Jättäkää kaketsu-hiironen alueen henget rauhaan jolophit
Ono anthi siellä?
Vittu siellä mitään ole joten lopettakaa tämän paskan pakottaminen, kiitos.
Syksy 2019
Niitäkin lenteli Kaketsun yössä samoihin aikoihin ja jo ennestään tuttuja niitten äänet ni en usko. Se tuulikellon ääni lähimpänä kuvaamaan ja eniten ihmettelin tosiaan sitä, miten se "seurasi" se ääni, eikä edes tasaisin väliajoin. Ja se, että se oli identtinen ne kolme kertaa, ei vaihdellut yhtään soundi niinkuin tuulikelloissa. Helposti oudoin juttu, mitä ikinä kokenut
Vieläkö on harmaita näkynyt?
Ei ole mitenkään paranormaali juttu, mutta meikäläinen joutui joskus vuosia takaperin lintumetsällä ollessani kahden suden seuraamaksi. > Ole lintumetsällä syksyllä > Kävele aamulla ukin erämökiltä noin 3km päässä olevan suon laitaan > Ryhdy passittamaan teeriä > Huomaa suon laidalla susi > Susi tuijottaa nyymiä > Totea itseksesi, että ehkä lähden haulikon kanssa pomppulintuja koittamaan > Kiertele noin 4km säteellä ukin majasta > Pääse ison metsäaukean laitamille > Lähde kiertämään aukeaa > Pääse aukean laidassa olevan kallion päälle > Katso paikkaa josta lähdit > paikalla on kaksi sutta > Heatnings > Vaihda varmuuden vuoksi lintupaukut una-hauleihin > Lähde suuntamaan suorinta reittiä metsän halki kohti majaa > Linnuntietä matkaa noin 2,5km > Itä-suomalainen keppihelvetti joten matka tuntuu pidemmältä > Pälyile taaksepäin > Susia ei näy, mutta tuntuu siltä kuin olisivat ihan kintereillä > Pääse majalle > Möllötä majassa tunti tai pari ja katsele ikkunoista, että näkyykö susia > Ei mitään > Hämärä alkaa jo laskeutua ja totea, että ehkä ryhdyn saunanlämmitykseen ja ruuan laittoon > Käy laittamassa sauna tulille > laita ruokaa > Käy saunassa > Puhdistele aseita pöydän ääressä > Tajua, että on kusihätä > Mene pihalle kuselle > Kävele Metsän laitaan > Otsalampun valossa näe kuinka kaksi silmäparia kimaltaa metsässä > Kusi katkeaa ja vauhdilla tupaan > Älä poistu enää tuvasta > Yöllä sataa lunta > Aamulla herätessäsi poistu pihalle ladatun haulikon kanssa > Näe kuinka yöllä sataneessa lumessa on suden jälkiä jotka ovat kierrelleet majaa, autoa, saunaa ja liiteriä > Ensi kerralla metsälle kaverin kanssa Joku saattaa kysyä, että miksi pelkäät jos kannoit ladattua asetta. Syyt ovat, että > Suden ampumista tutkitaan aina törkeänä metsästysrikoksena > Vaikka tuomiota ei tulisikaan, niin en silti halua joutua tilanteeseen jossa kaksi sutta hyökkää kimppuun
Olen lukenut paljon Suomalaisia myytillisiä tarinoita metsänpeitosta. Aika hidastuu ja metsä hiljenee. Moniin tarinoihin liittyy hahmo, joka tämän peiton aiheuttaa. Hänelle ei saa kertoa omaa nimeään, ja metsänpeitosta pääsee pois, kun kääntää asiat nurin päin. Eli vaikkapa kääntää paitansa ympäri, tai tekee kuperkeikan. :D
Pakko todeta että hiirosen vieressä, Lintulan kaupunginosassa sijaitseva metsä on jotenkin outo. Asuin kyseisen metsikön vieressä. Keskellä sitä metsää on pieni lampi jonka rannassa perus kotasysteemit. Joskus kaljoissa kaverin kanssa lähdettiin kyseiselle laavulle ja tiedettiin, että kyseiseen lampeen olisi 50-luvulla äiti hukuttanut kaksi lastaan ja itsensä. Tiedä sitten todenperäisyydestä. Ilmeisesti joku tekee joka kevät sellaiset helvetin kuumottavat oksista tehdyt nuket sinne rannan läheisyyteen, kahden kannon päälle. Kuitenkin, laavulla istuessa oli aivan hiljaista vaikka luulisi kaupungin äänien kuuluvan. Todella epämääräisiä molskahduksia kaislikosta, ikäänkuin joku olisi lompsinut siellä. Meitä muuten seurasi kulkukissa kämppäni alaovelta sinne laavulle asti, joka istui laavun pöydällä ja katseli hiljaa lammelle päin. Päätettiin lähteä veke sieltä, alko kuumottaa aivan saatanasti. Käveltiin samaa polkua pitkin kämpälleni, kuitenkin polku vaan jatku ja jatku vaikka olisi pitänyt saapua jo kämpälle. Havahduin sitten että ollaan kyseisen tien päässä, mistä käännytään tuonne Lintulaan. Olisiko ollut metsänpeitto(?) vai vahingossa vaan eksytty? Jotenkin ihmeellistä kun tuntee kyseisen metsän kuin omat taskunsa. Se kissakin yhtäkkiä katosi siitä. En muuten suosittele pimeällä/yöllä kekkuloimaan metsässä. Pari kertaa töistä tullessa oikaisin metsän kautta ja siellä istui kaksi kiilusilmäistä nistiä aivan kamoissaan :D
Metsänpeittoperinne on selittänyt, miksei kotieläin päässyt pois metsästä, ja siinä on samoja aineksia kuin tulkinnoissa, miksi ihminen eksyi tai jäi ikään kuin metsän vangiksi. Eksymisestä kerrotaan, usein omakohtaisiin kokemuksiin perustuen, että ihminen alkaa kiertää ympyrää eikä lopulta tunne tuttujakaan paikkoja. Suomessa niin kuin pohjoisvenäläistenkin kansojen keskuudessa eksynyt ihminen on joutunut metsänhaltian polulle. Ruotsalaisessa perinteessä metsänhaltia on voinut eksyttää ihmisen, mutta Pohjoismaissa tyypillisempiä ovat olleet tulkinnat, että maanalaiset, vuorenpeikot tai keijut (älvor) vievät ihmisen kuten eläimenkin metsään tai vuoreen. Lisäksi Ruotsissa ja paikoin Suomessakin tunnetaan jonkinlainen metaselitys, että harhautunut ihminen on astunut eksytysheinän päälle. Eksynyt ihminen oli joutunut hengessään pois todellisesta maailmasta näkymättömälle puolelle, vainajien tai maanalaisen väen olinpaikkaan, jota on usein kuvattu nurinkäännetyksi maailmaksi; siellä kaikki oli päinvastoin kuin maan päällä. Suomessa kuten Pohjoismaissa ja muuallakin Euroopassa on yleisesti kerrottu, että eksyksistä pääsi pois kääntämällä nurin jonkun vaatekappaleensa tai kaikki vaatteensa, pukemalla ne sitten nurinpäin ylleen, oikea käsi vasempaan hihaan, oikea kenkä tai sukka vasempaan jalkaan jne., tai katsomalla ympärilleen nurinpäin, päinvastaisesta suunnasta, esim. haarojensa välistä. Silloin eksynyt saattoi ikään kuin nähdä takaisin todelliselle puolelle; pelastuskeinot ovat antaneet eksyneelle aikaa rauhoittua ja tarkastella toisin silmin ympäristöään. Metsänpeittoon jäänyt ihminen on kokenut olleensa (1) lumottu tai huumattu tahdottomaksi niin, ettei hän on kyennyt ilmaisemaan itseään, vaikka näki etsijöiden menevän läheltä ohitseen Toisaalta kerrotaan, että ihmistä, etenkin lasta on (2) yliluonnollinen olento kuljettanut ikään kuin viedäkseen hänet johonkin, omalle puolelleen. Kertomuksissa ihmistä on kuljettanut metsänhaltia, metsänneito (kartta 70) vuorenpeikko tai maahinen, hiisi jne. mutta useimmiten paholainen eli piru, karu. Ihmisen huumaaja, eksyttäjä ja pois kuljettaja on ollut paholainen, joka esim. naisen hahmossa vei lapsen, ruokki häntä ja otti hänet ikään kuin valtaansa tai omakseen. Joissakin kertomuksissa paholaisen antama ruoka muuttuu saastaksi niin kuin muissakin paholais-kertomuksissa (kartat 57, 90). Kristillisessä perinteessä paholainen vaani kaikkialla, se oli ihmisen vastapeluri myös metsässä. Usein paholaisen kerrotaan vieneen lapsen, jonka hänen vanhempansa olivat kironneet ja siten antaneet paholaiselle, tai paholainen otti ihmisen, joka meni pyhänä marjaan, teki metsässä pyhänä työtä, syntiä.
nistejähän tuonne on eksyny joskus 2t luvun alussa ja ennen t. aika lähellä asuva
vieläkö tähän lankaan saisi eloa?
Tää on mun suurin pelko, liikun paljon metsässä ja joskus iskee yhtäkkiä suuri pakokauhu, että onko kaikki "oikein"... Oon ihan varma, että mun kissa joutui metsänpeittoon jokin aika sitten. Ollaan usein yhdessä liikkeellä. 😅 Kuljetaan monesti samaa polkua, ja yhden kerran keskellä polkua oli luita. Ne oli kuin aseteltu siihen, ehkä jotain nikamia, vähän hampaan näköisiä. Otin tietty ne mukaan. Ja sen jälkeen en löytänyt kisua enää... Etsin koko illan, ja vasta sitten mieleeni tuli nämä luut. Vein ne takaisin sinne mistä löysin, ja kerroin, etten suostu vaihtokauppaan. Pian kissa ilmestyi jostain. 🤔
Mettänpeitto tulee mieleen mutta tiiä sitten mitä tuo, aika karmivan kuulosta... Oon kokenu kuitenkin "mettänpeiton"... Eksyin maastopyöräillessä tutun naapuruston pikku metikköön auringonlaskussa. Oli aivan ihanaa ja mystinen kokemus. Nytkin tulee oranssia fläsäriä siitä kaunedeusta jonka koin. Puiden alta kuiski jotkut pikku olennot jostain toisesta ulottuvuudesta.. Pyörin ympyrää mettässä varmaan yli tunnin ja en löytänyt mitenkään pois ennenkun oli aika löytä pois. Luonto näytti niin älyttömän kauniilta ja loisti sisäisellä valollaan. 6/5. Oranssi söi koko mettän. Microdosettanu olin tatteja mutta en sanos että tää liitty niihi mitenkään. Mietin kyllä tässä et jos te ootte jotain ignorantteja ES:sää juovia roskaavia ihmis-teinejä jotka vittu kiroilee vittu ja puhuu samalla pilluista niin voisin kyllä ymmärtää miks luonto haluaa häätää teidät ,:D Nyky ihminen on uskontoviruksineen ja konstruktoidun ignoranttisen materialistisen elämänkatsomuksensa alla luonnonlain vastainen ja siis siten luonnonvastainen.. Mun mielestä tommonen opetus mettältä/luonnolta kuulostaa tosi kauniilta opetukselta. Ehkä elämässä on muutakin olemassa kun miltä täällä annetaan näyttää, vaikka google ei sitä kerro.. Ja on teidän tehtävä valita haluatteko tietää oikeasta ja väärästä, oppia niistä ja minkälaisessa todellisuudessa haluatte elää. Hyvä että jäi mieleen :D
Metsänpeittotapahtumia tapahtuu nykyään paljon vähemmän kuin menneinä aikoina, koska lähes kaikki Suomen metsät ovat nykyään useaan kertaan hakattuja ja ankarasti hoidettuja talousmetsiä. Niissä ei ole enää jäljellä metsän "sielua".
okei
https://reddit.com/r/nosleep/comments/3iex1h/im_a_search_and_rescue_officer_for_the_us_forest/ Tossa on jännittäviä tarinoita miehestä, jonka työnä on löytää kadonneita henkilöitä metsistä
Seitsemän vuotta vanha lanka bumpattu pystyyn. Jo on aika vierinyt. Oulunsalon harmaista kenelläkään lisää tietoa? Mysteeri ei ole vieläkään ratkennut.
Tampereella mitään?
ei siellä ole mitään t:oulunsalolainen
Olen kokenut samanlaisen kokemuksen. Olin neljä päivää metsässä, ja kolmantena päivänä nautin suippomadonlakkeja. Pääsin sisään luontoon aivan eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin. Metsä on ollut minulle tämän jälkeen pyhä paikka.
Vekaralla intin käyneet tietää Selänpään lentokentän demoneista, hyi vittu ei enää ikinä -- Sent from an outdated browser
selänpään? -- Sent from an outdated browser
Pitäisikö tuolla lähtä käymään? :D
Kellään kuumottavia kokemuksia ulkomailta metsistä ja luontokohteista? Suomessa kun ainakin lähimetsät on jokseenkin tuttuja ympäristöjä. Luoteis-Espanjassa varoteltiin, että eräällä luonnonsuojelualueella ei pidä poiketa kävelypoluilta johtuen maaston epämääräisyydestä. Alueella nimittäin on muinaisia kaivoja joita ei näe! Maasto kun on erittäin rehevää ja sammaloitunutta. Ihan helvetin kuumottava ajatus, että metsässä voi olla joku syvä rööri sammalkerroksen alapuolella. Galician maakunta luoteis-Espanjassa on muuten tunnettu monenlaisista mysteereistä ja selittämättömistä tapahtumista. Eli jos espanjalaiset esoteeriset alueet ja selittämättömät ilmiöt kiinnostaa niin kannattaa lomareissu suunnitella aivan muualle kuin Välimeren lomakohteisiin! Mutta olkaa varovaisia metsissä!
Mielenkiintoinen lanka!
>Pornaisten ruumissuolla kävin tänä kesänä Mitä kautta sä menit sinne? Kävin joskus autolla pyörähtämässä lähintä löytämääni tietä pitkin, mutta siinä tuli muistaakseni jotkut ampuradan puomit tms. vastaan eikä viittinyt kärryä siihen jättää kun oli muistaakseni jotain asuintalojakin ihan siinä vieressä.
Onko täällä pohjalaisia nyymejä? Kiinnostaisi kuulla Isokyrön Pahakorvesta.
Jään mielenkiinnolla odottamaan :D Voisin itse mennä tonkimaan metsää jo tällä viikolla.
Hyvää lomaa
Lintulan Lintulampi?
Huomaako nyymit mikä yhdistää Oulunsalon ja Selänpään lentokenttiä?
Juu kyllä.
tulin just takas tuolta oli noin tunnin metäs kävelemässä välillä valo päällä välillä pois enpä muuta huomannu ku hienon tähtitaivaan siellä oli montussa joku asuntovaunun kaa yöpymässä oliko joku täältä kenties
Pääsispä Lappiin metsäretkelle ja kuumotteleen.
>huhhuh vanha lanka
Älkää laittako tällasta
Entä jos olisit laskenut yhden paukun taivaille ihan vaan ääntä pitämään?
>Jotain pientä joskus jolloin joutunut mietiskelemään mutta aika vaisua kyllä. Millaista?
Mun mielestä metsä nimen omaan rauhoittaa mieltä. Parhaita hetkiä on, kun kohta pääsee ajamaan kuuraisia polkuja pimeässä metsässä maastopyörällä ajovalon valaistessa polkuja ja metsää. Aivan mahtava fiilis :)
Metsän röllit vauhissa
ei pidä kirskumista monttuvehkeet. paitsi kaivinkoneen tela mutta kiviaineen hakkaus päihittää sen äänen monen kilometrin yli, terveisin entinen monttu uggo
Jäin sutten syömäksi

Your user account is too new to post on this board. You will need to wait for 30 days before you can post. Buy Gold account to unlock all features now.

248 replies by 163 users
Remove ads with a Gold account »