Ylilauta

Ylilauta

14954 users online
3133 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
00:32
Onko nyymi ampunut koskaan sarjatulta? Missä/millä?
Kuvia joita on pakko zoomata
Huutista kyllä duunariperheille, jotka ovat säästäneet vuoden ja varmaan ottanut lainaakin 4x normaalia kalliimpiin lentolippuihin, 5x normaalia kalliimpiin hotelleihin ja perkeleen kalliisiin lätkämatsilippuihin päästäkseen määkimään jäähalliin ja nähdäkseen turaanien ”huippujoukkueen” ottavan 5-3 turpiin kanadalaisten sunnuntaihöntsäjoukkueelta. Samalla rahalla olisi saanut vaikka jouluksi kolmen viikon etelänloman koko perheelle.
Söpö 25v suomi tyllerö :3
Postatkaa kuvia kadonneesta Suomesta. Kuvasa Kontula vuonna 1996
Postataan & tunnistellaan erilaisia tunnettuja meemimestoja
Tytärten isänyymien taktiikkapalaveri. Ap:lla on 13-v tytär ja nyt on alkanu mietityttään että miten estää se ettei tytär ikinä ala hengaamaan minkään manletin, persun, turaanin, bönden tai muun incel roskasakin kanssa. Tähän mennessä oon saanu iskotettua päähän, että: >Miehen pitää nostaa vähintään sata kg penkistä >Miehen pitää olla vähintään reservin vänrikki >Yksikin M tai alle yo-todistuksessa tarkoittaa hylkyä parisuhdemarkkinoilla >Miehen pitää tulla hyvästä suvusta jossa vanhemmat ja isovanhemmat on vielä yhdessä >Miehen suvulla pitää olla vahvat siteet maaseudulle esim kartanon tai metsäpalstan muodossa Onko muita vinkkejä?
00:28
Miksi Upi kaveeraa joidenkin teinien kanssa? Kohta 28-vuotias mies
00:46
Onko Suomi Oy:n konkurssi enää estettävissä?
Hyvä maa, VITTU! Kannattaa kuskata niitä neekereitä Suomeen!
Voiko syylästä hankkiutua eroon porakoneella? Toimiiko pylväsporakone paremmin kun sillä tuskin painaa vahingossa liian syvälle? Apteekin jäädytys hommia en varmana osta kun ne maksaa kympin tai montakin kymppiä. Puukolla varmaan onnistuis, mutta porakoneella taitais mennä helpommin. Vai pitäiskö polttaa kolvilla? Joku puhui, että syylän voi tukehduttaa jeesusteipillä pitääkö paikkaansa? Kuulostaa aika nössöltä ja aikaa vievältä säätämiseltä
00:28
Happening! Saksalaisille miehille alkaa riittämään pellemaailma..
Ei vauvasuille -lanka
pääsin yhtä milffiä panemaan se sano ettei tarvii kortonkia niin laukesin sitten herkku piirakkaan eikai ton ikäinen enää haluisi lasta??
Kehityksestä
Nautin nytten annoksen huumetta rannalla
>Mies >Ei lähde yöllä metsään kävelemään ja ns tyhjentää päätä tämä on parhain tapa päästä eroon pelkotiloista, masennuksesta, painajaisista jne, jos pystyt viettämään yöllä metsässä yli 2h pilkkopimeellä mielellään ilman taskulamppua olet keskivertoa vahvempi mieleltäsi, ei siellä ole mitään vaaroja
Hikky Juhani nussii kotonaan narttukoiraansa. Mahtaakohan olla nyymi?
ostakaa mun asunto
Mitä ajatuksia tää kuva herättää nyymeissä?
00:08

Auto ei käynnisty

Mikähän on kun vw golf ei käynnisty? 1.4 tsi 2010 mallia. Valittaa, että check deadlock.. Koittaa kovasti käynnistyä, mutta ei vaan starttaa. Akkua ja bensaa riittää..
00:20
Täysin turha paska tälläne
Täm tämmöne toimitettii
syyläm siipasin puukolla pois varpaasta ni vuoti hirveen kauan verta
AP on 28v neitsythikky, 1v salia takana, joko tällä kropalla saa tytyn?
Huutista paskaperseille jotka ei käytä tätä.
katon tänää varmaa animee koko yön nii rakkaat

Jääkiekon MM-kisat vol 4

Vuoden 2024 jääkiekon MM-kisat järjestetään Tshekissä, Prahan ja Ostravan kaupungeissa. Turnauksen ajankohta on 10.-26. toukokuuta. LEIJONAT MM-KISOISSA Maalivahdit: 29 Harri Säteri, EHC Biel, NLA 30 Lassi Lehtinen, MoDo Hockey, SHL 32 Emil Larmi, Växjö Lakers HC, SHL Puolustajat: 2 Rasmus Rissanen, Örebro HK, SHL 3 Olli Määttä, Detroit Red Wings, NHL 4 Mikko Lehtonen, ZSC Lions, NLA 7 Oliwer Kaski, HV71, SHL 18 Vili Saarijärvi, SCL Tigers, NLA 33 Veli-Matti Vittasmäki, Tappara Tampere 50 Juuso Riikola, SCL Tigers, NLA 82 Jesper Mattila, KalPa Kuopio Hyökkääjät: 12 Jere Innala, Frölunda HC, SHL 15 Juha Jääskä, HIFK Helsinki 19 Konsta Helenius, Jukurit Mikkeli 21 Patrik Puistola, Jukurit Mikkeli 24 Hannes Björninen, Örebro HK, SHL 25 Pekka Jormakka, Jukurit Mikkeli 39 Jesse Puljujärvi, Pittsburgh Penguins, NHL 48 Valtteri Puustinen, Pittsburgh Penguins, NHL 57 Arttu Hyry, Kärpät Oulu 64 Mikael Granlund, San Jose Sharks, NHL 71 Ahti Oksanen, IK Oskarshamn, SHL 79 Oliver Kapanen, KalPa Kuopio 80 Saku Mäenalanen, SCL Tigers, NLA 81 Iiro Pakarinen, HIFK Helsinki Lohko A Kanada Suomi Tšekki Sveitsi Tanska Norja Itävalta Iso-Britannia Lohko B Ruotsi Yhdysvallat Latvia Slovakia Saksa Ranska Kazakstan Puola Suomen pelit MTV3 Mertarannan selostuksella, netistä 6,95€ näkee MTV:n. Kaikki pelit näkee YouTubesta VPN:n kanssa kikkaillen: https://youtube.com/@IIHFWorlds Maksua vastaan koko paskan näyttää Viaplay. Koodilla MMKISAT 29,99€. https://checkout.viaplay.fi/register/1232?voucher=MMKISAT Extremerotille: https://www.tvkaista.org/mtv3/suora Toimii livenä tai pienellä viiveellä, jos netti kunnossa. Edellinen >>GsiTu
Mummo oli kehystänyt mun taide teoksen. :3
Tyson Fury / Usyk matsi tänä iltana Tietääkö joku mistä tuon näkisi ilmaiseksi?
Tää nainen ei ole syönyt sokeria 28 vuoteen. Arvatkaa minkä ikäinen hän on
Mitä aiotte tehdä kesällä?
Sun pituus ja paino oma 174/83
Ota ilmasta lainaa bro. No vittu mä otin
00:15
Aika munaton temppu kanadan pojalta. Saa olla onnellinen ettei Puljujärvi vedellyt turpaan oikein kunnolla.
Cheek: kuvittele olevasi joku räp-midas, joka voi hipaisullaan siunata kenet tahansa seuraavaksi genrejohtajaksi. Munaa pahemman kerran yrittäessäsi leipoa lempeästä mammanpoika-normojäbästä seuraavaa valtakunnan pahista sekä seksisymbolia. Tältä näyttää, kun kusi oli lakissa eikä kritiikille annettu sijaa.
nyt lähtee testiin
Mitä musiikkia kuuntelet pajareissa? Oon pilvessä ja tartten jotai musaa kuunneltavaksi.
Helsinkinyymit hox!!! Nyt on laatunaisia radalla 🥵
minne yleensä spermaatte runkatessa?
00:06
Monta kaveria sinulla on? Työkavereita ei lasketa vaan kavereita jotka tulisivat esim. auttamaan muutossa, jos olisi tarve.
mitähän tää tarkottaa yhtäkkiä alko vuotaa nenäst verta
Tuli joten likainen olo kun muija yks kaks eräs viikonloppu nuoli mun persettä tässä asennossa. Ollaan kyllä ennenkin nuolettu anuksiamme ja tykkään kun hän sormettaa mun persettä. Nyt on lisäksi tullut leikkeihin että hänelle ostettu anustappi on useammin mun perseessä kuin hänen. Ja arvatkaa mitä...? Mä nautin mut en kehtaa sanoa sitä hänelle, vaan esitän että nojoo heh ai hupsista senkin tuhmeliini.
00:15
Neekeri perhe lounastamassa
Uhka vai mahdollisuus panna kaverin siskoa?
00:10
Mistä nuo jenkkien talot on rakennettu? Tulitikuista?
Jenkit tuli siittämään Rovaniemelle uuden sukupolven edestä ennennäkemättömiä turaaneja
Postaa lauantain iskurepla millä irtoo
Miten normaali mies voi saada pillua Tinderistä? 0 mätsiä kuukaudessa voi vittu...
Kultaa tarjolla oman elämän sisustus artesaaneille! AP hommasi joku aika sitten omakotitalon riesakseen. Ja nyt pitäisi sisustaa, ainoa ongelma on että olohuone on vitun paskasti suunniteltu tila ja sinne pitäisi saada tungettua televisiot ja muut vehkeet. Vaikean hommasta tekee se etten haluaisi asentaa televisiota ja sohvaa siten että katsoisin ns. ikkunasta ulos. Pohjapiirroksessa tämän hetkinen kalustus ennen muuttoa. Ja kaipaisin kovasti sisustus apua. Leivinuuni löytyy jo omasta takaa, ja tottakai joku laudalta on nähtävästi sen paikankin suunnitellut koska on juuri sillä seinällä mihin televisiot ja muut asentaisin. Suunnittelijoille tarjolla kultaa riippuen suunnitelman laadusta ja leivinuuneja mahtuu aina lisää.
Nyt semmonen tilanne että meni vähän hommat pieleen ja multa tullaan puolen tunnin päästä perimään velkaa jota mul ei oo maksaa Kultaa parhaalle syylle miks en voi maksaa just nyt ja jolla saan tän tilanteen siirrettyä vaik kahella viikolla ilman et käy mitään
Suomalaiset miehet ovat objektiivisesti pohjoismaiden rumimpia ja läskeimpiä. Hirveät kaljamahat ja puolikehitysvammaisen naamat ovat sääntö eikä poikkeus. Onko ihme ettei kukaan muissa pohjoismaissa haaveile suomalaisesta kumppanista, kun taas suomessa läähätään tanskalaisille, norjalaisille, ruotsalaisille...?
00:06
Kauan meni Soikulla Tinderissä mutta nyt vihdoin löytänyt miehen ja ilmeisesti myös Jumalan kun kaulassa risti. Taitaa Soikusta tulla aito tradvaimo, onkohan kohta pulla uunissa? Toivottavasti tekee paljon lapsia niin saadaan syntyvyys nousuun😊
Hyvä elämä vittu >täytä tänään 30v >pyydä ystäviä nauttimaan alkoholia <wöö muuten tulisin, mutta...(valitse tekosyy) >toistuu 2-300 kertaa >juo uskomaton määrä alkoholia yksin >odota nukahtamista Hyvä elämä....... VITTU
KUOLI SAATANA! Rest in RIP. "Pulkkisena tunnetuksi tullut kemiläinen näyttelijä Jari Salmi on kuollut äkilliseen sairauskohtaukseen."
00:54
VIESTI SOPSYLLE
02:33
Onko tää ihan terve??
Amerikkalaiset sotilaat vittuun Suomesta!
Halla-aho servailee taas twitterissä
Bimahti :DDD
Postaa äkkiä! Päräyttävin suomiräp levy?!!!!
mikä aines 0,0% oluessa on kun se rentouttaa ja tuottaa hyvää oloa t. kk juomatta
Vain Kalevi ja Annikki juttuja lanka. >Linna shamppoo
Miten tää ratkaistaan pythagoraan lauseen avulla?
Voiko pesukoneeseen ottaa vedet pillupuhelimesta? En halua mennä pyykkitupaan. Haluan pestä pyykkini omassa rauhassa. Tarkoitan siis pillupuhelimen litäntää en itse suihkupäätä.
Mikä mun kättä vaivaa?
Olin tänään Rovaniemellä iltaa viettämässä, ja nuoria amerikkalaisia sotilaita pyöri kaupungilla kyllä todella paljon. Luonnollisesti he saivat myös paljon huomiota paikallisilta naisilta, jotka vaikuttavat olevan erittäin kiinnostuneita heistä. Miksi naiset antautuivat valloittajille niin helposti?
Mitkä nää kuteet on?
Elintarvikkeita, joita on mahdoton olla syömättä koko pakkausta kerralla
01:14
Mitä sä olet tehnyt sun naises kanssa?
41,22€ Helsingin Jäähallilla ja ei kiinnosta vittuakaan rottien ulinat. Tienaan tällaiset pikkuhilut sekunnissa. Menkää töihin.
Jos neekeri olisi hukkumassa uima-altaassa niin auttaisitko?
Millaisia sutkautuksia nyymit käyttää? Itellä käytössä >palttiarallaa >lomille lompsis
00:29
Huutista kyllä :D
00:06

NIILO22 ON RASISTI!!!

miksi normot pitävät hyvänä tyyppinä?
Kass tuli pihalle
Näkyikö tänään seksyjä perspilluja ulkona? No?
Minkä väh. 15 v vanhan leffan haluaisit leffateatteriin?
Osutko ekalla
Lähen maanantaina paneen
Selittäkääpä ateistit tämä.
vittu ei pysty nukkumaan tän saatanan kuumuuden takia, VITTU olisipa taas talvi
Tänäänkään ei löytynyt tyty ydeä.
Oltiin eilen bubissa parin amiskaverin kanssa ja meidän seuraan tuli keski-ikäinen varattu nainen. Sen ukko oli kuulemma työmatkalla ja pyysi meitä kämpilleen kun pilkku tuli. Ei siinä, mentiin kämpille ja akka heitti vaatteet pois ja pyysi panemaan kimpassa. Nussittiin kuin viimeistä päivää sitä ja imettiin akka ihan täyteen fritsuja. Mahtaa ukko ihmetellä kummallista ihottumaa kun tulee työmatkalta takaisin.
Kauankohan menee että vetybisnes myydään pilkkahintaan ulkomaille ja asiantuntijat kuorossa selittävät miksi se on hyvä asia
Mikä h*tto on tylleröihin mennyt? Ennen:
>yritä katsoa amkista koulutuspaikkoja >jokaisessa vaaditaan lukio tason matematiikka kannatti vittu käydä se amis saatana
Jonnet pysäyttää sut matkalla kauppaa >noni bro nimeä top 3 energiajuomaasi tai saat turpaa! GO!
Pikku jätkät kuuluuko no yö on nytten nii
00:46
Yöanime!!++
"Britit" sitten äänestivät Brightonin pormestariksi muslimin.
Mikä on paras grillimakkara? Lihapitoisuudesta ulisijat voivat pysyä poissa langasta.
Valmistuin AMK insinööriksi. Saa kysyä mitä vain
>olette tyttö yttävän kanssa nauttimassa auringonlaskusta
Mitä nuo läikät Mirellan naamassa on?
Kaveri vakavalla naamalla väitti, ettei ole koskaan ollut rakastunut pornotähteen. Kuinka helvetin huono itsetunto voi olla, ettei voi edes kamulle myöntää totuutta. Eihän sellaisia olekaan, joilla ei olisi ollut vähintään yhtä pornotähtirakasta elämänsä aikana. :D :D
onko tää nyt uusi laudan kunikatar
Löytyi outo esine siskon huoneesta. Tietääkö kukaan mikä tämä voisi olla? Ensin ajattelin että olisi jokin hyrrä mutta ei pyöri ei millään.
Remove ads with a Gold account »