Ylilauta

Ylilauta

18209 users online
3452 posts per hour
Remove ads with Gold »
Kape Aihisen lähtölaskenta on alkanut
Mummopitsa: >margariiniin tehty vittu sentin paksu pullapohja pellille >tomaattikastikkeena ketsuppi >hailakan harmaa jauheliha >mauttomat tomaattisiivut >kuorrutetaan Edam-juustokerroksella Söisitö?
Vuoden kultatili sille joka arvaa paljon tämä pizza maksoi
00:25
Sattuu ja tapahtuu mp4-lanka
Miksi lähes kaikilla naisilla on nykyään tatuointeja?
Ulkomaalaisten tekemät seksirikokset kasvoivat 521%

MIKO BERGBOM JUO SMURFFI LIMSAA!

Persujen Miko jäi kiinni smurffi limonaadeistaan. Kokoomuksen verkkouutiset julkaisi videon, jossa menivät Mikon huoneeseen haastattelemaan, pöydällä näkyi tyhjä Smurffilimupullo ja puoliksi tyhjä Coca Cola Zero pullo. 😂 https://www.youtube.com/watch?v=2-LelZQD0zA
Kroatian presidentti. Ja sitten meillä on joku reptiliaani vallassa...
Tämä on miesten tulevaisuus kun feministit pääsevät valtaan
Miksi naisille ei voisi olla opintolinjausta, jossa heidät valjastettaisiin julkisen puolen pilluiksi? Heillä olisi sitten työnsä puolesta velvollisuus käydä koputtelemassa incelien ovia ja antamassa niille pillua. Tällä tavalla ratkaistaisiin incel-ongelma ja saataisiin paljon uusia tuottavia yhteiskunnan jäseniä. Lisäksi saataisiin monille naisille töitä. Kyllähän naiset opiskelevat hoitsuiksikin yhtälailla, joten miksi ei pilluksi?
Batmanin hovimestari paljastui pedofiiliksi ja hänet canceloidaan!!!!
Asioita jotka tapahtuivat
Mikä on paras sokeriton energiajuoma?
>yli 180cm pitkä >komea >hauska >rikas >fitissä kunnossa >hiukset mintissä 24/7 >ajaa porschella yms. urheiluautoilla >painaa päivittäin 5/5 god tier tytyjä >tuhansia seuraajia somessa >ei anna vittujakaan heittereille >kymmeniä tuhanseja faneja ympäri maailmaa Voitte olla mitä mieltä tahansa mutta Elmeri lukeutuu suomen top 3 alfoihin
Hyvä lasten leluauto vittu
00:36
Kuulin sattumalta ku känninen naisporukka keskusteli mustasta miehestä joka käveli kauempaa ohi keskustelu meni jotenki näin: >Ootteko te koskaan ollu tommosen kanssa >Ai millasen >No tollasen joka tuolla kävelee >Mä oon ollu >Oliko hyvä, onko niillä niin isot ku puhutaan >Oli tuolla ainaki hyvänkokonen ja hyvä kestävyys >Pitäiskö mennä juttelemaan tolle Sitte se musta mies nousi bussiin ja juttu loppu siihen. Onkohan miten yleisiä tollaset keskustelut tytyjen kesken?
Olin äsken double dateilla ystäväpariskunnan luona, heillä oli kameratripodi jäänyt olohuoneeseen liekkö vahingossa. No mä tokasin ruokapöydässä että "Mites pornobisnes tuottaa"? olivat kaikki hyvin vaivautuneita
Semmonen aamu taas >herää aikaisin >mene kävelylle 6 aikaan määränpäänä 24/7 sale >poliisi ajaa vastaan >pysähtyy <hei mikäs sun nimi on >"no toi nyymi nyyminen, kuis" <näytätkös repun sisällön >kysyn että mikä heidän tehtävänimikkeensä on ja mistä rikoksesta minua epäillään <ei tarvita tollasia, näytät aika epäilyttävältä ja tällä pätkällä on ollut näitä huumejuttuja viimeaikoina >en suostu näyttämään koska ihmisen ulkonäkö ei riitä ratsaamiseen lain mukaan >tulevat vierelle pitämään käsistä ja tutkimaan taskuja >estele koska olet tietoinen oikeuksistasi >yhtäkkiä kusipäät vääntää kädet selän taakse <jooh lähdetään asemalle >istu muutama tunti putkassa ja kytät tutkii repun >nyt kotona On se ihme kun lain valvoja joutuu itse noudattamaan lakia. Mitä teitä pitkin haen korvauksia?
00:18
Saksakeissin toisen kuvakulman videosta voi todeta että ei mennytkään ihan niin kuin on viime päivinä puhuttu. >Ählämi (Adidas verkkarit) puukottaa poliitikkoa (tumma paita, vaalea aluspaita ja tummat housut) >Poliitikon kaveri (vaaleat housut ja tumma paita) laittaa ählämin katuun ja pitää sitä kiinni >Tuo kehari jolla on sininen paita menee tilanteeseen ja alkaa mättämään poliitikon kaveria turpaan >Poliisi laittaa keharin katuun >Ählämi pääsee ylös koska sitä ei pidä enää kukaan kiinni >Toinen miespoliiseista pakittaa karkuun >Ählämi puukottaa poliisia >Toinen poliisi ampuu ählämin Eli tuo sinipaitanen jota poliisi pitää kiinni alkoi itse mättämään turpaan niitä jotka piti sitä ählmiä kiinni.
Eikö Sanna Marin ollut se joka vaati meiltä hiilijalan pysähtämistä? Itse hurailee lentokoneella sen mitä kerkeen ympäri maailmaa? Tämä ei ole naisviha lanka. Sanna Marin sattuu vain olemaan tyhmä JA nainen, sekä selvästi näyttää nistin merkit.
Ostin viimeisillä kelamasseilla ilmastointikoneen kotiin, ja nyt sitten soitti vuokranantaja ettei sais käyttää sitä. Menee ilmanvaihto vituiksi koko taloyhtiössä kun se tekee ylipaineen kämppään VITTU
Torilla tavataan. Suomalaisvenäläisen Marta Istominan kuva on FBE Capitalin videolla, joka kertoo passport bro ilmiöstä. >mikä on FBE Capital? Yksi YouTuben peiseteimmistä kanavista, joka tekee faktapitoisia videoita mm. pariutumismarkkinoista ja feminismin tuhoisuudesta. Yli 100 000 tilaajaa. https://youtu.be/IH0maa1MLV0?t=695
Parodiahorisontti jne
mistä johtuu että neekerit ja muut mutiaiset aina puhuu puhelimeen kaiuttimen kautta niin että kaikille 10m säteellä aiheutuu asiasta haittaa? onko ne joskus laittaneet sen vahingossa kaiutintilaan ja eivät enää sen jälkeen 60 äo:n takia osanneet vaihtaa takas
Haaveilitko lapsena kytäksi ryhtymisestä?
Maailman suurimmaksi vaginaksi on raportoitu kuuluvan skotlantilaiselle naiselle nimeltä Anna Swan (1846-1888). Hänen vaginansa halkaisija oli noin 19 tuumaa (noin 48 cm). Swan oli huomattavan pitkä nainen, noin 7 jalkaa 8 tuumaa (noin 2,34 metriä) pitkä, ja hän synnytti 26 paunan (noin 12 kg) painoisen vauvan, jonka pään ympärysmitta oli 19 tuumaa​ Miten helkkarissa tämmönen voi olla edes mahdollista?
Lemppari leevi leavings kappaleenne? Kultaa jaossa hyville vastauksille
Montako virhettä löydätte tästä vaalimainoksesta?
https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kuopio/17705700 Jos otetaan sellainen fiktiivinen tilanne että oisin voittanut eilen hieman rahaa. Kuina huono idea olisi ostaa talo? Mitä pitäisi ottaa huomioon?
Miksi ihmiset luonut Jumala päätti antaa minulle ukonilmaan liittyvän vitullisen päänsäryn, joka ei lähde edes juomalla kahvia ja alkoholijuomia? Mitä pahaa tein ennen syntymääni?
Tehdäänpäs aito premier Crogue Monsieur.
Mistä 30v vuosia työttömänä ollut rotta voisi löytää töitä? CV:ssä vuosien aukko ja koulutuksena vain ylioppilas niin ei edes ns. paskaduuneihin pääse edes haastatteluun. Oon hakenut siivojan, tarjoilijan, vartijan hommia mutta ei niihinkään pääse. Tätäkö tää on että pakko rottailla loppuelämä?
Tytyn kanssa aamulenkillä. Mites inceleiden aamuun? Joko on kupari korkattu ja katkeruus nostamassa päätä?
Minkälainen mies käyttää tällaisia kenkiä
00:19
Onko joku oikeasti onnistunut ampumaan hävittäjän alas tällaisella paskapyssyllä? :D
Saako tällä lookilla ketään t. Sinkku mies
Arvatkaa olenko nussija vai incel
Mikä on mielestäsi suurin yksittäinen syy PISA-tulosten dramaattiseen laskuun viimeisen 15 vuoden aikana?
Mitä vittua rakastan jääkiekkoa nyt
00:25
Ylis servattu
Aiheutin itselleni tarkoituksella aivovamman ja sain varhaiseläke paperit. Koko loppuelämä täysin vapaana yhteiskunnan kahleista ja elämä on nautinnosta. Saan tehdä aivan sitä mitä haluan pelata videopelejä ja katsella elokuvia ikuista omaa rauhaa ilman rajotteita. Voin ostaa netistä karkkia niin usein kun haluan eikä kukaan puutu toimintaani. Saan nukkua niin pitkään kuin haluan ja kääntää kylkeä ja naureskella lampaiden väsyneille ilmeille silloin kun normot heräävät psykologiseen oravanpyörään aamulla väsyneinä töihin. Elämä on valintoja.
Tein sen! Testasin vuosina 2022 ja 2023 liha ja kasvisruokavalioita ja tässä tulokset: >Kesäkuu 1.6. 2022 - 1.6. 2023 >Vain kasviksia >Ei lihaa, lihankorviketta tai eläinperäisiä tuotteita >Tunteita: Ärtyyntyneisyys, Ahdistus, Pikku nälkä, Passiiviaggresiivisuus, 'Brain fog' ja jatkuva heikko olo >Työt menivät perseelleen jatkuvien taukojen takia >Kavereiden kanssa pystyin harrastamaan vain mölkkyä helpompia liikkunnanmuotoa >Kesäkuu 1.6. 2023 - 1.6. 2024 >Vain lihaa >Ei kasvisruokia, ei pikaruokaa, ei leipää, sokeria tai kasvirasvoja, perunat yms. lisukkeet hyväksytty >Joka aamu aloitetaan jollain lihapatukalla, munalla tai englantilaisella aamiaisella >Tunteita: Hyvä mieli, Jatkuva energisyys, Asioiden kuntoon saaminen, Parempi muisti ja pystyn sanomaan enemmän 'ei kiitos' tai 'ei' asioille >Töissä menee paremmin ja työkaverit enemmän sosiaalisempia >Viikottainen salilla käyminen tuntui helpolta pikku rutiinilta >Läskirengas katosi ja läskiä karisi jouluun mennessä 10kg verran Syökää miten syötte, mutta jos jatkossa puhutte ruokailusta ja kuinka liha on paha niin testatkaa itse. Kyllä sen parin kanan ja lehmän uhraan paremmalle ololle kuin söisin salaattia pillereiden kera. Jatkuva hyvän olon tunne ja energisyys ovat olleet omalle elämälle parempi vaihtoehto kuin moraalisesti oikeassa oleminen ja monitasoisten sairauksien välttäminen. Jos tästä joku sairaus tulee niin syön mielummin sitten lihaa hautaan asti rasvan kera.
Saksan puukotuskeissi. Puukotetun tyypin teltassa oli jutkulippu. Alkaa haista false flag.
Pahimmat redflagit miehessä >alle 180cm >ei luottokorttia >ei autoa >pöytätietokone
Minkä pituinen Enbuske on?
kiinalainen servasi Euroopan
<MIKSI IHMISET AUTOILEE?!?! Ajoin eilen illalla Kuopiosta Joensuuhun, 130 kilometriä. Tankkasin autoni täyteen ennen kuin aloitin matkan. Mielenkiinnon takia halusin tietää, paljonko bensaa kului matkan taittamiseen joten tankkasin tankin uudelleen täyteen Joensuussa. Mittari naksahti summaan 9,67€, jolla sai bensaa 5,25 litraa. Busseja kyseistä matkaa kulki kaksi kappaletta, molemmat iltapäivällä. Hintaa bussilipulle oli 24,80€.
I Stand With Jimm's pc store! Osoita tukesi Jimmsille ja laita fb profiiliisi Jimms pc store lippu. Itse en ostanut ukrainalaista olutta enkä ostanut tykin ammuksia terveisillä, mutta tilasin Jimm's:ltä 2300e tilauksen. SLAVA JIMMS.
Miten vitussa noin ruma incel on saanut muijan?
00:37
Nisti vaan kehtaa varastaa pyörän näin julkiselta paikalta.
00:20
Venäjällä mamut saavat kyydin takaisin lähtömaahan! Peisetti ryssät
Mikä näistä on kaikkein vammaisin ryhmä?
Nää kolme näkee samat tähtikuviot
01:37
Laitetaan tähän hassuja mp4 tiedostoja. Vaikka ne samat vitun vanhat, mitkä on joka langassa.
kuva-arvoitus mikä on kuvassa
Kuinka suomessa suhtaudutaan 3D tulostettuihin aseisiin? Onko laitonta piirellä cädillä vaikka aseita, vaikka ei tulostas niitä.
näinkö käy kun laittaa character creationissa kaikki pisteet ulkonäköön eikä mihinkää muuhun
Nyt sipsi menetit kyllä pitkäaikaisen wanhahomon alustaltasi. Jos muutan lipaston jälkeen maltalle nii varo vaaraa vitun homo
Onko lääkärit ja hoitajat keskenään kollegoita? Monesti hoitajat ajattelee näin, mutta lääkärit vähän huutistelee tälle ilmeisesti Miksi myös hoitajat ja lääkärit istuvat eri pöydissä ruokalassa? :D ja molemmille omat taukohuoneet
Kirjotappa kukkosoossin nimi ilman googlea
Mitä vastaisit 7 vuotiaalle jonnalle?
Jos tyttö on tytär niin mikä poika on?
Faktoja joita on vaikea hyväksyä >Lahti on Suomen paras ja kaunein kaupunki ja keskeisen sijaintinsa vuoksi Lahden tulisi olla myöskin Suomen pääkaupunki
Tuleeko hyvä kalasoppa näillä?
Mikä saa ihmisen kannattamaan Nato-jäsenyyttä? Ei voi ymmärtää.
-Sairaalloisen lihava ämmä -muka seksikkäin kroppa -BMI 18 MYÖTISTÄ
käytkö uimarannalla tsekkailemassa tytyjen titsejä ja buubseja vai ootko niinku maikäsammakko, jonka iso maha estää menemästä biitsille?
Mp mun kaverin kengistä?
Ruoka-aika
Onko tämä naisen turvallista kohdata metsässä?
Pekkokin taas kirmannut kevätlaitumille
00:28
Tykkään aina vartioida autoani ettei muut kolhi sitä jos en jätä autoa kauas muista. Nyt ei käynyt mitään mutta olisin kyllä heti hypännyt ton kimppuun videon kera jos olisi ovi osunut autooni

Kunnon somali

YLE: Järjestyksen nainen Somalia on ollut sisällissodan ja terroristijärjestön riivaama, mutta nyt maa rauhoittui pääkaupunkia myöten. Näin se kävi. 24.5. 5:20 MOGADISHU Pyöräriksoja risteilee päällystetyillä, hyväkuntoisilla teillä. Siellä täällä näkee nuoria pariskuntia rantaravintoloissa, puistoissa ja kulkemassa käsi kädessä selfieitä ottaen. Ympärillä kuuluu rakentamisen ääniä. Vielä vähän aikaa sitten Somalian pääkaupungin Mogadishun äänimaisemaa hallitsivat laukaukset. Vain vuosi sitten itsemurhaiskut ja salamurhat olivat arkipäivää. Jättimäisestä, 120 ihmishenkeä vaatineesta terrori-iskusta opetusministeriön tiloissa on pari vuotta. Somalia on ollut sisällissodassa yhtäjaksoisesti 30 vuotta, mutta nyt sotiminen ja väkivalta näyttävät loppuneen. Mitä oikein tapahtui? – Mogadishu on käynyt läpi todella vaikeita aikoja. Tilanne on nyt aidosti rauhallinen. Uusi hallitus on tehnyt mittavan uudistuksen turvallisuuskokonaisuuteen, selittää Zakia Hussein. Hussein, 40, on Somalian historian ensimmäinen naispuolinen apulaispoliisipäällikkö, ja ruotsalainen. Vaatimatonkin Hussein taitaa olla, sillä itseään hän ei mainitse, vaikka moni pitää juuri häntä keskeisenä tekijänä Mogadishun rauhoittamisessa. Hussein on toiminut virassaan vuodesta 2018 ja on toteuttanut merkittäviä hankkeita. Yksi niistä on koko kaupungin kattava yleinen hätänumero 911. – Alkuun sitä vastustettiin ja sanottiin, että hätäkeskus ei toimisi täällä. Ruotsissa totuin, että jos jotain tapahtuu, en soita enolle vaan poliisille, Hussein kertoo. Tärkeä päätös opintojen jälkeen Hussein oli kuusivuotias, kun hänen perheensä pakeni Somalian sisällissotaa vuonna 1990. Perhe asettui Eslöviin Etelä-Ruotsiin. Siellä Hussein varttui. Hän alkoi osallistua aktiivisesti Somalian kehittämiseen sen jälkeen, kun oli muuttanut Britanniaan 22-vuotiaana. Hussein asui Lontoossa ja oli 29-vuotias, kun hän teki elämänsä isoimman ratkaisun: hän palaisi synnyinmaahansa taistellakseen siellä naisten oikeuksien ja tasa-arvon puolesta... https://yle.fi/a/74-20086658 Nyt on peisetti. Ottakaapa oppia!
Tää lepää
maistuisko creizi tietovisa?
Ja sieltä! Olisi vain pitänyt turpansa kiinni :D
Voi voi sentään. Kissalla kuhmu päässä. Sitä ei ollut vielä 24h sitten. Kasvaa ja turpoaa kokoajan. Kissa on vetäytynyt omiin oloihinsa. Nyt ei kuulkaapa hyvältä vaikuta. 13v se on mun paras kaveri ollut. Jouduin tulla terassille ryyppäämään.
Tekosyysi olla muuttamatta Japaniin? Tokiossa yksiön vuokra 350€ kuussa
Hallitseeko vaimo raha-asioita teillä? joudutko aina kysymää ennen kuin teet jonkun ison hankkeen
Ole käymässä Turussa (virhe jo tämäkin) Kuule kadulla, kun turkulainen kysyy toiselta kallu turkulaiselta "Ketä kello on" Ei ikinä enään turkuun VITTU!
Kenen mandaatilla?
Oletko peppuneitsyt?
mikä on oudoin paikka missä olet runkannu?
00:27
huutista pidot vaan paranee
Mitä mieltä olette tuomitusta seksuaalirikollisesta, Roope Salmisesta?
Kuunteleeko kukaan enää radiota muualla kuin autossa?
Miten laittaa saunassa kiukaan lattiasuojapelti puulattialle niin, että vesi ei jää pellin alle ja homehduta lattiaa?
Ylilauta 2024 juuh Edit. Kiitos kullista!

Ylex festival

Ylex festari kunnon megafloppi Karjista sille
01:23
Mad Max -Intia Pajeetit ryöstävät vesitankkerin. Ootteko käyny kattomassa Furiosan jo?
Soossia videoon?
En tajuu
Naiset on sekaisin.
Kaupunginosan nimi jossa asut >hukanhauta
Näytän tältä
Elikäs laitoin kameran omakotitalon pihalle, kuvaa vain omaa pihaani, kuitenkin naapuri tästä suuttui jostain kumman syystä. Alkoi sitten ihmetteleen miksei minulle ole kylttiä joka varoittaa siitä kamera valvonnasta, johon vastasin ettei sellasia tarvitse kuin julkisille paikoille laittaa. Naapuri sen jälkeen alkoi kyseleen miksi laitoin kamerat, pitää kuulemma olla hyvä syy siihen. Sitten alkoi puhumaan jostain rekisteriselosteesta, jolloin käskin sitä painumaan vittuun jo. Naapuri näytti puhelimestaan vielä ennen poistumista tämän mikä aloituskuvassa on, en vittu ymmärrä taas mitään.
En keksi mitään nolompaa kuin sikarin polttaminen. Just sellasta epävarman homon kompensointia
Remove ads with Gold »