Ylilauta

Ylilauta

4400 users online
760 posts per hour
Remove ads with Gold »
Hyvä todistus tuli vittu..,
Tää kiteyttää täydellisesti modernin länsimaisen sivilisaation
Puukotus kaivarissa https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f010ecb2-510e-40f6-bde8-a676f4f7dfab
>Ylilaudan ylläpito on nostanut sivuilleen poliisin viestintäosaston nimissä tehdyn varoituksen Luottakaa toimittajiin, ovat varmistaneet asiantuntijalta että Kultastickyt Ylilaudalla ovat ylläpidon nostoja.
! HÄPPENINGS ! Nuoren henkilön ruumis taas löytynyt. Oliko itsemurha vai oliko vain hauskoja pelihetkiä? mikä oli tekijän ihonväri? Uutta tietoa, tappo tai murha kyseessä: >Poliisi tutkii tapausta tappona. Kuolinolosuhteet ovat epäselvät. Rikosnimike voi muuttua esitutkinnan edistyessä. >Iltalehden tietojen mukaan kuollut on vuonna 2008 syntynyt poika. Kuollut löytyi niin sanotun Emäkosken rannalta. Vainajan nimi on todennäköisesti Casmir Alfa Romeo Aliranta. Äitinsä kommentoinut tapahtumaa facebookissa (ellei ole trollitili) Nokian sivistysjohtaja kommentoi: >Nokian sivistysjohtaja Mika Seppänen sanoo Ylelle, että poliisi tiedottaa tapauksesta tarkemmin. >– Erittäin harmillinen uutinen. Tieto on olemassa ja se on tavoittanut meidät, voin vahvistaa sen. >Ei epäiltyjä >Poliisilla ei ole toistaiseksi ketään epäiltyjä tapauksen vuoksi. >Rikosylikomisario Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisista ei ota kantaa tekotapaan, koska tutkinta on aivan alkuvaiheessa ja tilanne epäselvä. >– Tässä on tilanne se, että nimike voi muuttua. Siksi en puhu rikosnimikkeestä. Mahdollisuuksia on monia. Voi olla, että tämä ei ole ollenkaan rikos, Kinnunen sanoo.
00:28
Muotinäytös aalto yliopistossa 💩 Huutista aallolle :D
Käyn joka ilta lähikaupassa ostamassa kaikki syötäväksi sopivat -60% lihat pois ja laitan pakkaseen. Tänään tein inventaarion. Suurin osa priimaa broileria, yksi vähän heikomman tason broileripaketti ja jonkun verran nautaa. Kaikkiaan karvan verran alle kymmenen kiloa lihaa. Säästän näin ruokakuluissa n. 250€ joka kuukausi. Tästä on tullut ihan mukava ja mieluisa harrastus.
Minkälainen hyttystilanne? Missäpäin asut? Maalla vai taajamassa? >Aivan vitun paha >Keski-Suomi >Maalla Muutin muutama vuosi sitten maalle ajatuksena, että voi sitten istua kesäiltoja ulkona chillaten ja nauttien luonnon rauhasta. Nyt jo 4. kesä alkamassa ja aivan vitun paljon hyttysiä, sillain että ei ainakaan rauhassa voi istua ja lapset nyhjää sisällä kun ei voi mitään tehdä ilman hirveitä määriä myrkkyjä. Ja silloinkin änkeävät kuitenkin silmille. Tää tilanne on sen verran raskas, että ollaan jopa mietitty poismuuttoa vaikka paikka muuten miellyttää. Vituttaa ettei osannut ajatella että tämmönenkin vois olla ihan todellinen ongelma, kuitenkin mökkeillyt koko ikäni eikä pahasti oo koskaan häirinnyt. Alkukevät oli upeeta aikaa kun lämmin eikä mitään ongelmaa hyttysistä, pysty ulkona tekeen ja oleen vapaasti. Olispa aina alkukevät.
00:21
Aion lopettaa aktiivilautailun ja luovutan tässä langassa kaikki jäljellä olevat 185 kultatilipäivääni yhdelle (1) satunnaiselle onnekkaalle nyymille.
Nyymi – allekirjoita. https://puoluerekisteri.fi/#/puolue/61
00:27
Mitä vittua ykät teki nuorena ku ei ollu älypuhelimia, somea tai edes nettiä? :DD Mahtoi olla vitun tylsää.
Ketä heistä panisit?
Mikä vittu suomalaisia nykynaisia oikein vaivaa? Ulkona kun on hameet ja topit päällä niin kirjaimellisesti 9/10 naisesta on joku vitun leima ja vieläpä mahdollisimman mitäänsanomaton ja mahdollisimman näkyvällä paikalla. Veikkaampa, että niillä lopuillakin on joku vitun perhonen piilossa jossain. Elämän koulu kaikilla?
Näet naapurisi, morjestatko häntä?
Kuinka pitkään kestät sängyssä?
00:14
OPERAATIO L'AMOUR TOUJOURS SUOMEN SPOTIFYLISTAN YKKÖSEKSI MIKSI? Saksalaiset kansallismieliset ryhmät ovat valinneet tunnuksekseen "L'amour toujours" -kappaleen melodian korvaten kappaleen alkuperäiset sanat iskulauseella "Ausländer raus, Ausländer raus, Deutschland den Deutschen, Ausländer raus" (ulkomaalaiset ulos, Saksa saksalaisille). Tämä vuosituhannen vaihteen tanssilattioiden hitti on kivunnut lähiaikoina monen maan Spotifylistan kärkeen osoituksena tuesta saksalaisille kansallismielisille toimijoille, jotka ovat omassa maassaan ajojahdin kohteina. MITEN? >kuuntele Spotifyn kautta Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours
Millä nimellä tällaista fysiikkaa kutsutaan?
Mistä lähtien ranskalaista tuli taas yhtäkkiä alfoja?
🚨🚨 HÄBBENINGS 🚨🚨 Ääri-islamisti puukottanut Saksassa poliisia sekä Die Freiheit puolueen entistä puheenjohtajaa Michael Stürzenbergeria. Stürzenberger on tunnettu islamin vastustaja. Video tilanteesta: https://x.com/visegrad24/status/1796494931483337176 Seurantaa kotimaan median reaktioista tapahtuneeseen: Klo 14.13 - Yle julkaisee asiasta oman artikkelinsa sijasta lyhyen uutissähkeen. Maininnan saavat uhrin kriittinen suhtautuminen islamiin, sekä tämän aiempi tuomio vihapuheesta. Tekijästä ei kerrota mitään. https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-230797 Klo 14.36 - Ilta-Sanomat julkaisee uutisen "välikohtauksesta". Tekijästä kerrotaan tämän tummapartaisuus. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010467863.html Klo 15.04 - Ilta-Sanomien artikkeliin lisätään pari mainintaa uhrin äärioikeistolaisuudesta. >>Gxps0 Klo 15.40 - Uutinen Saksan tapahtumista on käytännössä piilotettu Ilta-Sanomien sivuilla. Mobiilisovelluksella sekä selaimessa etusivua selatessa sen edellä on 39 uutista, joista suurin osa on vanhoja juttuja, joiden uutisarvo on minimaalinen. >>GxqIh Klo 16.40 - Terrori-iskusta on aikaa jo useampi tunti. Sen enempää MTV, Iltalehti kuin Helsingin Sanomatkaan eivät ole huomioineet asiaa millään tavalla. Ylen ja Ilta-Sanomien uutisointi on ollut odotusten mukaista. >>Gxox1 Jokainen voi pohtia olisiko medianäkyvyys tapahtumista vastaavanlaista, mikäli tällaisen veriteon tekijänä olisi ollut äärioikeistoterroristi, ja uhrina poliisin lisäksi entinen vasemmistolaisen pienpuolueen puheenjohtaja & nykyinen aktivisti. Itse rohkenen epäillä, että mikäli Mannheimin torilla oltaisiin vaadittu rajojen tukkimisen sijasta niiden avaamista, niin olisi tapahtumaan kohdistettu terrori-isku päivän pääuutisia. EU-vaalien äänestys on jo käynnissä, ja poliittista motiivia vaikenemiselle ei voi olla epäilemättä. Jään vielä tähän lankaan seuraamaan mahdollisia uutisia/päivityksiä tapahtuneesta kotimaan medioista, mutta odotukset eivät ole kovinkaan korkealla. Klo 17.50 - Iltalehti julkaisee uutisen, jossa saksalaisen "aktivistin ja islamfobisen blogin kirjoittajan" sekä poliisin kerrotaan saaneen puukosta. Laitaoikeistolaisuuden ja oikeistopopulismin lisäksi mainitaan uhrin aiemmat tuomiot poliisin loukkaamisesta sekä uskonnon halventamisesta. Tekijän kerrotaan olleen nuori mies. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0d59fd73-bf12-4821-b9f6-133a9396670c Klo 20.56 - Helsingin Sanomatkin löytää tapahtuneesta jotain uutisoimisen arvoista. Osaavat kertoa, että mielenosoitusta järjestänyt taho sekä äärioikeistolainen uhri ovat kumpainenkin islamofobisia. Tekijästä tiedetään kertoa tämän sukupuoli. https://www.hs.fi/maailma/art-2000010469057.html
Semmoset perusoikeudet meillä
01:09
Ei antanut vittujakaan soijapoliisien pampuista :D
Keskellä yötäkin +23C ja 100% ilmankosteus Ja vasta toukokuuta mennään Ilmeeni kun tajuan että nyt on jo ollut enemmän hellepaskaa kuin normaalisti koko kesänä, ja varsinaiset 3 kesäkuukautta vasta tulossa. Niihin mahtuu paljon äärikosteaa äärikuumaa äärimombasaa. Ja kukaan ei tajua että ilmastossa on jotain pielessä kun heinäkuun keliä on välillä huhti-marraskuu ympäri vuorokauden. Ei vitun vittu, onko tää jotain paskaa unta?
Ketä näistä panisit?
01:36
tekis mieli naida hänen kanssa
>future milf Mitä veikkaatte, tuleeko Sofiasta (Santerista) milfiä tulevaisuudessa?
00:37
Perjantain virallinen mp4 lanka
00:00
Rasismilanka käyntiin. Näytetään kuinka rasistinen ylilauta voi olla.
Postaa mikä meno just nyt.
Postaa lempielokuvasi, jos The Matrixia, LOTRia tai muita ilmiselviä elokuvia ei lasketa. Itellä tää ehdottomasti.
Lauantain kännilanka >juoma? >promillet? >milloin töihin?
miltähän tuolla tuoksuu
01:33
Koditon nainen hyppää somettajien painostuksella järveen ja hukkuu. Somettajat juoksee nauraen pakoon
Mikä olisi hyvä kolmen sanan motto Suomen vaakunaan?
Huomenta. Kohta lenkille, miten muiden aamu?
>pane 16-vuotiasta <normaalia toimintaa >"annas otan vähän vilmille tätä 😜🎥" <lapsipornoa, vankilaan >??? Suomen lain mukaan 16v on lapsi, mutta sitä saa panna, muttei sitä saa kuvata.
Huutista :DDDD
Muijat oli ihan lääpällään näihin porvoon poliisiampujiin ja vankilan postihuone tulvi näiden saamista rakkauskirjeistä. Nyt nyymit läpällä tekee vähän "ugu söps evita hymy :3"-lankoja ja hirvee moraalipaniikki päällä :D
Mikä vitun järki on ryypätä yksin?
>Ole Kalle Päätalo <Tee 26 kirjaa sisältävä elämänkerrallinen kirjasarja
Sain pusun fatim diarralta
00:09
AP on mestoilla kun Hamas-kannattajat kannustavat terroristejä Steissillä. Jos joku keksii eeppistä toimitettavaa (ei laitonta), niin ideoita tulemaan!
RAREt sanmakkokuvat langa.
>nuoret miespoliitikot Vihreissä
00:27
Onko naurettava?
MEGAHÄPPENINGS!!! Jos antaa omalle kommentille alatään, niin tulee - ja numero. Voi tehdä vaikka kuinka useasti. Antakaa kultaa kun expousasin bugin sopsy pls
Lopullisesti työttömäksi jäänyt viihdetaiteilija Mikko Leppilampi puhui 5 vuotta sitten että on tottunut käyttämään elämäänsä 16 000 euroa kuukaudessa. Kuulemma kaikki menee mikä tulee. Talon sekä perheen molemmat autot omistaa edelleen pankki. Ja noiden puheiden jälkeen Leppilammelle on syntynyt 2 lasta lisää. Koulutukseltaan Leppilampi on ylioppilas. Leppilammen vaimo on personal trainer, joka vetää silloin tällöin taitoluisteluleirejä.
Moi oon tytynyymi :3
Aivan vitullinen päänsärky. Iski alkuvuodesta vitulliset päänsäryt jota lääkitsin buranalla. Joka päivä oon joutunut ottaan buranaa jotta päätä ei särkisi. Enää en tiedä onko tää jotain haista vittu migreeniä vai särkylääkepäänsärkyä vaiko molempia. Päähän sattuu niin paljon että kyssit on jatkuvasti mielessä. Olen käynyt neurologilla, määräs estolääkityksen joka ei tunnu auttavan yhtään. Taidan kokeilla lopettaa särkylääkkeet ja kärsiä niin infernaalisen vitusti. Jos en kestä tätä päänsärkyä ja kyssaan niin tietäkää että mulla on noin 500 päivää kultatiliä jota en aio jakaa kenellekkään. Ja ei, en ole ottanut korona-rokotteita.
Rotta vain nauroi. Slava russia! Sieltä lähti high end pelikone tilaukseen, lienee kaikille selvää että nyt kun tietokone asiat on kunnossa, minulla ei ole aikomustakaan työllistyä seuraavaan 10 vuoteen. -Koneessa on ryzen 7800x3d joka on maailman paras prosessori pelaamiseen -Lisäksi koneessa on ryzen 7900xtx joka on toiseksi paras näytönohjain. -7000mbs ssd 1tera -32gb Ramia 6000mhz -850w poweri -Windowsin asennus+kasaus palvelu
Hikky-Tuomas pilasi Nightwishin kun ei kestänyt sitä, että lukuisat alfat polkivat upean Tarjan laatupillua ja itse joutui tyytymään omaan käteen ja Aku Ankan lukemiseen. Tarjan lähdön jälkeen lyriikat olleet täynnä nyyhkyttämistä hikkyn ihastuksen perään mutta hiljallleen ymmärtänyt paikkansa ikuisena aisurina. Floor sentään osaa pitää pikku-Tuomaksen kurissa.
Suostuisitko tämmöseen järjestelyyn?
KUOLI SAATANA! Kauan ei ehtinyt olla kansanadustajana. Rest in rip. Get on, get down. Kevyet mullat.

Miksi vain ukrainalaisten miesten tulisi taistella?

Kovasti kielletään ja estetään ukrainalaisia miehiä tulemasta muihin EU-maihin ja jopa avustetaan maata palauttamaan näitä takaisin sinne mistä tulivatkin. Mutta sitten avosylein otetaan vastaan jostain Irakista, Afganistanista jne. tulevia miehiä myös silloin kun siellä on sota menossa. Mikä logiikka siinä on?
Jos saisit 100€ jokaisesta miehestä jonka pystyt tyydyttämään päivän aikana, niin monelleko miehelle saisit tuotettua siemensyöksyn?
Tyttöystävän milf äiti makasi sohvalla ja nosti jalkaansa, että näin ettei alushousuja ollut hameen alla. Katsoi vielä merkitsevästi. Tyttärensä oli pihalla haravoimassa. Jäädyin täysin. Mitävittua?
pitäs laihtuu 20kg 3vk onko mahollista, nyt ooon 100kg
Tässä langassa ryypätään ja postataan musiikkia ja unohdetaan että lauta on lopullisesti paskottu. Tervetuloa kaikille vanhahomoille elämään lopunaikoja https://youtu.be/asDlYjJqzWE?si=fTkLxSJgsxuw6ZYQ
00:19
Julmurit kurittaa veetiä
Arvostelkaa minun keittiö
Minkä elokuvan katsoisi? Katselulistalle päätyvistä ehdotuksista kultaa tarjolla
00:15
Slurbas bojoinggg
ostin kolmet uudet farkut
Mp elämä suljettulla osastolla
Miehet runkkailevat käsityöt-alalaudalla julmuri Evitasta tehdyille tekoälykuville kullit lotisten. Hyi helvetti! Melkein toivon etten olisikaan saanut kultatiliä lahjoituksena, pitihän siellä tietenkin käydä kurkkaamassa meininkiä. Miehet = moraalittomia kyrvillään ajattelijoita.
Noniin AP vois tehdä lujuuslaskuja teille jos haluatte. Jos sulla on joku kikkare niin voin laskee kestääkö se.
00:13
Käykö sulle koskaan näi 😂
Kuinkahna paljon sen langan AP:ta kuumottaa tällä hetkellä?
Tehokkain tapa nostaa syntyvyyttä olisi kieltää naisilta lemmikit
Hyvä hiusraja
04:50
HAPPENING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yhdysvallat on lähettämässä etelä-amerikan pakolaisia ITALIAAN JA KREIKKAAN! EU:n taakanjakosopimuksen ansioista niitä tulee myös suomeen.
Mikä on teidän mielestä jätkät parhaan kokonen kass Mun mielestä ehkä pikku
Kertokaa mikä helvetti tuo otus on ja pistääkö se! Ei saatana!
Sain kesätöitä. 30h/viikko 2kk ajalle. sitten parin kuukauden päästä ostan tän mitäs köyhät jolla ei oo varaa tälläseen😂😂
01:40
Huutista autovaras joutui hallintaotteeseen ja muuttui vinkuleluksi
Prometheus starttaa MTV-kolmosella nyt (23:35). Laitetaas seurantalanka tulille.
Tilasin ählämeiltä burgerin ja ne oli sit laittanu pohja sämpyläksi päällisen
00:06
Noin 300 miljoonaa naista tulee raskaaksi joka vuosi. Eli noin 600 miljoonaa ihmistä nussii siten että tullaan raskaaksi.. Joka.. Vuosi..
Miksi porukka ajaa ydinsodan jälkeisessä maailmassa löpösyöppö V8 autoilla
kello on puoli viisi aamulla enkä ole vielä nukkumassa
>Sdp loihtii miljardeja lähes tyhjästä. >Sdp julkaisi perjantaina 68 toimenpiteen ”kasvupaketin”. >maahanmuuton edistämisellä Sdp uskoo vahvistavansa julkista taloutta lähes kolmen miljardin euron edestä. Huutista! "Me tienataan tällä" ja "rahaseinä" ei ollutkaan meemejä! =D >Puolue esittelee pitkän listan keinoja maahanmuuttoprosessin nopeuttamisesta, verohoukuttimista ja ”työelämäpassista” lähtien aina hallituksen maahanmuuton kiristysten perumiseen.
Bolis supporttaa Ylistä confirmed!
Kannabis on paras päihde ja joka muuta väittää ei ole kokeillut tai aivot ei sitä kestä
Kertokaa tähän lankaan oma pituus, paino ja penkkitulos. Omat setit: Pituus: 178 Paino: 70kg Penkki: 95kg
HUUTISTA mtv lankes baittiin https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-ylilautaa-ei-tule-sulkea-taytyy-olla-vaylia-missa-he-paasevat-purkamaan-paineitaan/8949238
02:15
Vastarinta on alkanut Sakasassa. Kielletyä laulua lauletaan, vaikka kansaa on yritetty vaientaa väkisin. Tämä ei ole organisoitua ja se saa vassareiden hegemonian hermostumaan. Siksi Suomessakin yrittävät kieltää Ylilautaa.
00:21
Alfa ei edes vastaa naurettavaan kysymykseen
00:30
veeti servaa pedarin
01:12
Saksalainen mies väitti että islam on väkivaltainen.
00:18
lopetan lautailun ja annan kolmelle tähän lankaan postaajalle jokaiselle 100 päivää kultaa
>2000e tietokone >100e näppäimistö >200e kuulokkeet >70e hiiri >500e näyttö <JIHUUU AIMBOT WALLHACK Vitty mitkä myötikset aina teille
Jaan kullii satunnaisesti

Mp silmän karsastus naisella?

Jatkoon vai ei
Voitteko selittää miten Upilla oli 7 vuotta sitten 118 fishing? Olen pelannut runescapea noin 20 vuotta ja en osaa selittää
Naisella ei pidä olla kainalokarvoja
Pride-kuukausi alkaa huomenna! ☺️🏳️‍🌈 Miten aiot viettää ensimmäisen pride-viikonlopun?
Eihän tää Saksan puukottaja edes näytä muslimilta.

Mitähän Bulgarian prinsessa on vetäny ?

Onko mies vai nainen edes ?
Väsyttää ehkä mut ei näemmä tarpees. 10 herätys nii tota joo. Kauppaan menen sit heti luikauksella tai jos en saa unta ni sit 8 ku aukee juu
22 pikkua laudalla nii
Remove ads with Gold »