Remove ads with a Gold account »
00:17

Kaksi somalia vuosiksi vankilaan 31euron takia

31 euron ryöstö Kontulassa teki uhrista työkyvyttömän Kolmekymppiset miehet ryöstivät tuntemattomia uhreja vaatimalla keksittyjä velkoja. Yhdelle uhrille ryöstäjät aiheuttivat vaikean aivovamman. HELSINGIN käräjäoikeus tuomitsi kolmekymppiset miehet törkeästä ryöstöstä, jolla oli kohtalokkaat seuraukset uhrille. Mieskaksikko oli liikkeellä heinäkuussa 2022. Ensimmäisen uhrinsa he kohtasivat Kontulan ostoskeskuksen alueella. Videokameratallenteiden perusteella miehet olivat häirinneet uhria, lyöneet tätä avokämmenellä pään alueelle ja huitaisseet tältä lippalakin pois päästä sekä penkoneet uhrin taskuja. Miehet pakottivat miespuolisen uhrin pankkiautomaatille, mutta uhri kieltäytyi nostamasta rahaa miehille. SEN jälkeen miehet potkaisivat uhria ja riuhtoivat tätä. Repimisen seurauksena uhri kaatui maahan ja iski päänsä. Mies menetti tajuntansa. Kaksikko tutki uhrin taskut, veivät tältä lompakon ja siirsivät sitten tajuttoman uhrin ostoskeskuksen penkille. Tämän jälkeen ryöstäjät lähtivät läheiseen baariin, jossa he käyttivät uhrin pankkikorttia 31 euron edestä. Muutamaa tuntia myöhemmin kaksikko yritti ryöstää toisen uhrin Kalliossa. Kaksikko piiritti itselleen entuudestaan tuntematonta miestä, joka oli palaamassa kotiin sähköpotkulaudalla. Miehet vaativat uhrilta rahaa ja löivät tätä päähän. Uhri pääsi pakoon, ja pian tämän jälkeen poliisi otti kaksikon kiinni. KAATUMINEN aiheutti ensimmäiselle uhrille aivoverenvuotoa, molemminpuoliset kallonmurtuman, aivojen keskilinjan siirtymän, sekä aivovamman joka vaatii pitkää hoitoa ja kuntoutusta. Uhrille aiheutui kahden viikon muistikatko. Uhrin toimintakyky oli heikentynyt tapahtumien seurauksena. Hän ei jaksa kävellä muutamaa kilometriä enempää eikä pysty tekemään esimerkiksi monimutkaisia laskutoimituksia. Uhri käy lähes päivittäin kuntoutusterapiassa ja hänet todettiin työkyvyttömäksi. MIEHET kiistivät syyllistyneensä syytteiden mukaisiin rikoksiin. He kertoivat, että ensimmäinen uhri oli ollut kaksikolle velkaa sekä herjannut miesten ihonväriä. Valvontakameroista kuitenkin kävi ilmi tapahtumien kulku. Kalliossa tapahtuneella ryöstön yrityksellä oli myös todistajia. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1988 syntyneen Mahamed Abdi Ahmedin neljän vuoden ja kolmen kuukauden vankeuteen törkeästä ryöstöstä, maksuvälinepetoksesta sekä ryöstön yrityksestä. Vuonna 1992 syntynyt Liban Abdi Dahir tuomittiin samoista rikoksista viiden vuoden vankeuteen. Rangaistus sisältää aiemman ehdollisen vankeustuomion, joka määrättiin nyt täytäntöönpantavaksi. Mies on aiemmin tuomittu useista pahoinpitelyistä ja ryöstöistä. Kaksikko määrättiin maksamaan yhdessä korvauksena ensimmäiselle uhrille 20 000 euroa tilapäisestä haitasta sekä 370 euroa ansionmenetyksestä. Tuomio on lainvoimainen.
21 replies by 17 users
oikein
Ansionmenetyksestä 370e? Onko jäänyt nollia pois lopusta?
Näin arvottomia ollaan me joiden verisukulaiset on laittaneet henkensä likoon tän valtion puolesta.
Ja näitä halutaan tänne lisää.
Uhri käy lähes päivittäin kuntoutusterapiassa ja hänet todettiin työkyvyttömäksi. MIEHET kiistivät syyllistyneensä syytteiden mukaisiin rikoksiin. He kertoivat, että ensimmäinen uhri oli ollut kaksikolle velkaa sekä herjannut miesten ihonväriä. Valvontakameroista kuitenkin kävi ilmi tapahtumien kulku. Kalliossa tapahtuneella ryöstön yrityksellä oli myös todistajia. <Ilman kameraa sompanssit ois vastaanottanut tästä tempustaan vain halauksien täyttämää valoa ja iloa, suomalainen ois nöyryytetty A-studiossa.
Miksi syyllisten nimiä tai etnisyyttä piti tuoda uutiseen mukaan? Miksi Suomessa sallitaan tällainen joukkolynkkaaminen? On siinäkin sivistysvaltio.
Sivistysvaltiossa/oikeusvaltiossa tuomio olisi n.10 vuoden luokkaa+maastakarkoitus istumisen jälkeen.
Miksi näitä NEEKEREITÄ vittu saatanoita pitää olla tääl ?? Pilas yhden viattoman elämän tosta noin vaan. vitun apinat
Tätä se täällä pk-seudulla on. Kontula varmaan pahimpia mestoja. Matut ryöstää, hakkaa ja tappaa jopa vanhuksia.
Ihan vitun kiva kun vihervassarit kutsu tänne tätä kuonaa. Nyt ollaan sit kusessa. Ja kelatkaa kun 20 vuoden päästä on taas moninkertanen määrä. Ruotsin tilanne häämöttää.
>370 euroa ansionmenetyksestä. Hakkasivat rotan
Menkää sinne symppikseen aamupuurolle kinuamaan smuguilta akuuttia kulmaa. Vitun neekerirakastajat :D
Joo. Ilman näitä ei Suomi pärjää. Kuulemma.
Paikkaamaan huoltosuhdetta
Vittu ois karmeeta,jos ois sompanssi.ku tsiigais peiliin,niin näkis vitun ruman puikulapään
Ensikertalaisena on reilu vuoden tosta tuomiossa linnassa ja sekin valtion tarjoamalla ruualla. Sit kun ehtoolliset on lusittu, niin alku-ali-ihminen painelee takas samaan kaavaan, saaden ystäviltä ikonisen imagon koska on ollut niin pahapylly. Kyllä kannatti rikastuttaa kulttuuria! Markkaakaan toi marakatti ei tuu suomeen verovaroja tekemään ja "verokulut" rupee olemaan jo +1milj euroa tolla ali-ihmisellä ja lisää vaan heitetään lapiolla. "Kyl siitä joskus voi vielä tulla jotain, kun sillä on nyt koti-ikävää ja alkava astma -pitää antaa aikaa sopeutua..."
Nautin siitä, kun Suomi tuhoutuu
Kyllä WÖÖÖÖ NE SUOMAISETKIN RAISKAA JA MURHA RYÖSTELEE. niin suomessa mutta montas murha raiskausta ryöstöä huumekauppaa suomalaiset on tehny somaliassa. Niinpä.
Vitun elukat. Pois Suomesta tommoset.
Sähköpotkulautamies on varmaan viherä ja ollut edistämässä maahanmuuttoa
Remove ads with a Gold account »
No ei tosiaan ole. Mene vammanen steissille :D

Your user account is too new to post on this board. You will need to wait for 30 days before you can post. Buy Gold account to unlock all features now.

21 replies by 17 users
Remove ads with a Gold account »