Remove ads with a Gold account »
Satakunnassa tapahtuu jälleen, voisko joku postata uutisen https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000010240496.html
15 replies by 10 users
Piisamit söivät 6kg mansikoita
Rip Kurppa
Nisti tapettiin velkojen takia
satunnaises oli lanka missä joku videolla kerto poliiseille olleensa paikalla ku yks vangituista ampu haulikolla uhria päähän
näitä aika huono heittää eteenpäin faktoina, jollei mitään faktaa ole :D velka voinut olla vaikka keksitty, ja esim. murha.infossa tästä oli joku lyhyt postaus, jossa ilmeisesti tästä uhrista kirjoitettiin jotain että "kasvatti" tms., mikä vois johtaa epäilemään velkatilanteen olleen vaikkapa jopa täysin päinvastoin:D "päätekijä" ainakin sen luokan luuseri, että sille tuskin kukaan mitään velkaa olisi.
se lanka meni kullin taa, että kiitä jutkuja ettei sitä ole enää mulla välilehdessä auki :D
Tiedän kyseiset tyypit muistan ku tää Toni Virta pelkäsi aikoinaan mua iu koitti rottailla makso sitten velat 3 kertasena, iha vässykkä jätkä, ei yksin pärjää kenellekään. Tämä Joni asuttiin samalla paikkakunnalla, oli 17v ku tapasin ekan kerran, ihan vässykkä jätkä tämäkin. Nämä jätkät semmosia, että porukalla mennään, järkeä ei ole päässä en usko että tässäkään motiivi ole suurempi kun 100velka. Täysiä pellejä kaikki nämä, pitäisi loppuelämäksi lukita niuvaniemeen, ei näistä ole kun harmia yhteiskunnalle!
02:00
Kurpan listivät.
Tietokoneesta oli velkaa..
Uhri oli muuten muutaman kuukauden katkaisussa 3v sitten ja pääsi kuiville. Musiikin harrastus ja valokuvaus tuli tilalle, kävi poimimassa marjoja kesäisin metsästä ja myi myös kasvattamiaan mansikoita. Eli vaatimattomasti eikä kuormittanut enää yhteiskuntaa muutakuin työttömyyskorvauksella. >Lääkkeitä ja viinaa tais mennä nuorempana. Sitä tekee tänäpäivänä noin 200.000 Suomalaista viikottain oli töissä tai ei.
Mikä vitun kyttä sä oot kun kyselet koko ajan? Eiköhän yksi "lisätietoja" vitun viesti riitä?

Your user account is too new to post on this board. You will need to wait for 30 days before you can post. Buy Gold account to unlock all features now.

15 replies by 10 users
Remove ads with a Gold account »