Yläpalkki

Yläpalkki

5201 users online
900 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
Ei mulla muuta
00:22
Spandexit saavat ansionsa mukaan
00:22
Terveisiä nyymeille
00:34
Milloin olet viimeeksi käynyt kunnon parturilla leikkauttamassa tyylikkäät hiukset?
Nyt on todella paha tilanne. Erittää visvaa ja haisee mädältyneeltä.
00:50
Pajeetit ja akselin arvoitus
00:46
Huutista kehariveljen esittelyviteoo:D
Sanna puhuu asiaa
Ilmeesi kun tajuat että pojat ovat juuri sinun mökilläsi?
Vähän rupes sykkii tälle typylle ja tuntuu, että tää vois olla seikkailu! Vedetäänkö oikealle?
Löytyisikö täältä tuhmaa poikaa illanviettoon?
No vihdoinkin mua kuunneltiin. Ei saatana.
Ismo vaihtui Brandoniin :D
TORILLE!
Keijut känselöity.
huutista :D
Surullista mutta totta.
01:06
Mitä vittua tämä on?
Jos et oo ostamassa röökiä tai maksamassa käteisellä niin MENE SINNE VITUN ITSEPALVELU KASSALLE. t. Vituttaa kassajonot
Miksei rotat mene 2000€/kk varastotöihin? comfyä on t. varastoukkonyymi
On se vaimo pantava,,, kalu tykkää,,
Joudutte vankilaan!
Kuka menee ensin?
00:24
Ootko maistanut vielä Kotipizzan 110€ pizzaa? Itsellä menee testiin
paska halpis olut vertailu lidl punainen - selkeästi maltainen maku, ihan jees coop lager - neutraalimpi maku, itseasiassa hieman metallinen maku. oikeastaan aika paha, muistelin rainbowin olevan parempaa (neutraalia, mutta ilman tätä ylimääräistä metallin makua)
Ööh, Puuilo-veljet..? :D
Tää on nyt pakko olla jo tarkotuksellista :D
nimeä kuvan kaupunki
Tl: ruokia joista kukaan ei tykkää mutta joista larpataan tykättävän koska se on muodikasta AP aloittaa oliiveilla
miksi ette jätä tyttöjä rauhaan pelimaailmassa :(
01:18
>Suomalainen Essi lyttää pohjoismaalaiset miehet: "ottakaa oppia eteläeurooppalaisista"
ootko ikin kattonut jotain sarjaa kokonaan 2 tai jopa 3 kertaa uudestaan?
Onko muita jotka keräilevät vuokraskuutteja ja ajavat ne 30-50km päähän? :))) Sieltähän päättymättömien metsätaipaileiden päästä hakevat skuuttifirman värkkejään, tai jättävät hakematta. Aion toimia näin niin kauan, että skuutit eivät loju ympäriinsä kaduilla poikittain, vaan ovat lukittuina latausasemissa tai missä lie skuuttiparkkitelineissä. Syitä jos joku kaipaa, niin esimerkiksi näkövammaisia on yhteiskunnassa paljon, sekä huonommin liikkuvia vanhoja, jotka eivät kaipaa akuuttia esterataa kaduille.
00:45
israel pommitti Kissan. https://twitter.com/madhoun95/status/1790310801028309221 Kissatkaan ei saa olla rauhassa.
Miten saa iso tissi tyty-yden?
Kikkoja neekereihin. Tässä mun.
Keksikää mulle jotain tavotteita, ei tee enää mieli kyssata. Suomesta lähteminen mahdollisuus mutta minne mennä ja mitä tehdä. Rahatilanne kans aika 404 mutta lennothan nuo ei maksa enää mitään.
RHCP:n laulaja Anthony Kiedis (61) ja hänen tyttöystävänsä Helena (19)
00:32
Jonne kuvaa vartioita ja luikkii karkuun kun sille vähän huudetaan :D
Onko toi pub pikkujätkä oikeesti täynnä kehitysvammasia vai mitä hauskaa on pikkukissan esittämisessä ja lässyttämisessä kun noi jaksaa tehä sitä silti päivästä toisee?
Kuka oikein ostaa tämmösiä veneitä? Ja millä työllä noita saa ostettua edes kun suomessa paskat palkat. Aina miettinyt kun sataman lähellä kävellyt tai laivasta kattonu :D
Mp tämmösestä menosta?
Oijoi reilu kuukausi enää 😎😎😎
löysin tämmösen metsästä
Ei kellään olis ehdotuksia terassilaatoista
ootteks te tosissanne ton rasismin ja naisvihan kaa täällä? mua alko oikeesti ahdistamaan kun luin tätä sivustoa
Aloitin maanantaina uudessa työpaikassa työt. Nyt on flunssaa ja kurkku kipeä. Kehtaako olla edes saikulla vielä:D vittu että annan varmaan paskan mielikuvan itsestäni mut en tiedä tuleeko työn teosta mitään tässä olotilasta
EU on valtuuttanut valkoisten kansanmurhan. Kaikilta mailta, jotka kieltäytyvät maahanmuuttajista, peritään 20 000 euroa maahanmuuttajaa kohti. Halvempaa vain maksaa sakko. Vielä halvempaa on vain käskeä heidät painumaan vittuun. Halvinta on karkottaa heidät kaikki takaisin Afrikkaan poliitikkojen kanssa.
Pitäsköhän ryhtyä elokapinalliseks? Söpön hippityty-yden tarve on kriittinen.
kehtaako tänne kutsua tytyjä kylään?
Tässä on kaikki mitä koirosta jäi. Tänään on isokin mies itkenyt.
00:14

HÄPPENINKI RANSKASSA

3 poliisia tapettu Vankila-auton kimppuun käytiin ja vapautettiin vanki. https://twitter.com/AmauryBrelet/status/1790333874083393760/video/1
Mies ei voi nostaa 100kg penkistä ilman että on geneettinen friikki tai roinaa. Muistakaa tämä kun jotkut kehuskelee penkkituloksillaan. Todennäköisesti roinamaket, noi geneettiset friikit on about yksi tuhannesta. Olen treenannut nyt 5 vuotta säännöllisesti ja nousee 92,5kg.
Runkkasin vahingossa työaikana ja naispuolinen työkaveri näki koki homman. Kertoi pomolle ja tänään kuulemma on kuuleminen. Miten tässä nyt selvitään?
00:28
Vituttaako nyymejä sysipaskan musta persuhallinto? Aiheuttaa pelkkää pahaa ja tuhoaa koko suomalaisen yhteiskunnan.
Oo vaan itsevarma ja mene jutteleen naisille. Varmana löydät jonkun.
Läskilanka Postatkaa läskien sekoiluja, kommentteja, oletuksia, ajatuksia
Mikä on tekosyysi, että et näytä tältä uimarannalla kesällä?
Kuka nyt tätä ei tiedä? Älmaoooo
Miten nopeasti kyssäät kun omakanta hakkeroidaan?
jos saisit 1150e jokaselta mieheltä joka panee sua perseeseen montako antaisit panna sua?
Tämä pyytää sinut yökylään miten toimit?
Tänään tämä alusena puistoon.
>ole USA >älä tee töitä eli "rottailet" >saa työttömyystukea 3 kk jonka jälkeen se loppuu >älä vieläkään halua mennä töihin >tulos: asut kadulla pahvilaatikossa kerjäten ruokaa Miksi Suomessa ei voisi olla näin?
01:20
Tiktok alfa bongasi jonkun läskisami nyymin kaupassa:D
Suosittelen nyymejä pysymään kaukana näistä koiranaisista. Mitä ovat koiranaiset? Koiranainen on eräänlainen narsismin, psykoosin ja ihmisvihan välimuoto, jossa vahva tunneside koiraan on korvannut vaikkapa jälkikasvun hankinnan. Mikäli koiranainen sattuisikin saamaan lapsen, se ei koskaan mene koiran tarpeiden edelle. Yleensä deittisivustoilla koiranaisen tunnista tuulipuvusta ja siitä, että oikeastaan se koko elämä pyörii 24/7 koirien ympärillä. Ensimmäisenä sinulle toki tulee mieleen, aivankuin tämän deittiprofiili tarjoaisi sinulle vaihtoehtoa seurustella tämän koiran kanssa? Yleensä koiranaisen profiilissa 95% kuvissa esiintyy hänen oma koiransa. Tosin profiilikuvassa saattaa olla koiran lisäksi kuva heistä yhdessä, jossain perkeleen agility radalla. Koiranaiset eivät siis ole mikään vitsi tai stereotypia. Jos niitä koiria ei raahata mukana jonnekkin niin niistä puhutaan taukoamatta ihankuin siihen elämään ei muuta mahtuisi. On siis turha kuvitella mitään rakentavaa keskustelua vaikkapa tieteestä tai mitä ruokaa tehtäisiin huomenna. Koiranainen kysyy ensimmäisenä mielummin siltä vitun muffelta, mitä herkkupaloja haluaa illalla syödä ja vasta sitten saattaa havahtua pohtimaan kysymystäsi uudelleen. Mikäli kuvittelet että suhde koiranaisen kanssa voisi toimia niin olet erittäin väärässä. Sinä tulet aina olemaan ikuinen kakkonen. Koirat menevät aina sinun edellesi ja se on selvää. Koiranainen tulee tekemään sen myös sinulle hyvin selväksi vaikka haaveilisitkin naisesta jonka mielen saisit muutettua sinun suhteen. Voit toki fantasioida kahden keskeisestä romanttisesta illallisesta tai vaikkapa yhteisestä seksihetkestä, mutta senkin tulee kliimaksin hetkellä pilaamaan se rakki, jonka täytyy juuri samalla sekunnilla päästä sinne kuselle niinkuin joku ruhtinaskunnan keisari. Vaikka mittasi tulisi täyteen niin mitä ikinä teetkin, et tule koskaan voittamaan. Edes eron hetkellä ei koiranainen tunne sääliä tai katumusta antaessasi kaikkesi suhteen eteen jotta se toimisi. Hän vaivautuu vain katomaan alas koiraansa ja näkee ne mustin viattomat nappisilmät ja toteaa, että sinun nyymi on tullut nyt aika poistua. Joten, harkitkaa tarkkaan nyymit mitä elämältä haluatte.
VIRON YLIPÄÄLLIKKÖ VETÄNYT HUUMEITA :DDDD Kysymykseen kumpi voittaa Viro vastaan Venäjä sodassa, vastaa hän: Viro https://youtube.com/shorts/8h4KAHoVJcs
WW3
93 28 41
10 h
Moi, oon 24v ja mulla on paranoidinen skitsofrenia, päihteilen ihan saatanasti mm. Amfetamiini ja alkoholi. Oon muuttamassa palveluasumiseen koska en syö lääkkeitäni, ihan vitun hienoo olla näin nuori ja apustettava, kävin 3 vuotta kiinteistöpalvelualaa, ei se ollukkaan mun juttu ja rupesin ryyppäämään niin mut katsottiin eronneeksi, kävin samalla armeijaa 3kk kunnes sit sieltäkin heitettiin vittuun kun ryyppäsin, oon nyt vittu 24v ja ulostossa 80 000 ke
Mikä pelihahmo kuumotti sinua lapsena? Itseä mortal kombatin goro. Pelotti kävellä kaverilta kotia
Onko joku tämän kuvan nähtyään vielä sitä mieltä ettei kemikaalivanoja levitetä tonne taivaalle?
Ase lanka. Tänne teidän suosikki ase. AP:llä on FN 5.7

Kiksautanko vuokraemäntää?

Kuusinen tilanne. Asun (opiskelija) alivuokralaisena ison omakotitalon erillisessä asunnossa, samassa asunnossa nyt kolmatta vuotta. Koko asumiseni ajan vuokraemännän käytös ja puheet ovat olleet selkeästi flirttailevia ja koska nyt on viimeinen vuosi opintoja edessä, ajattelin katsoa kuinka pitkälle muija on valmis menemään flirttailunsa kanssa.
Auttakaa nyt joku, ongelman ratkaisjalle kourallinen turhake tili päiviä vai vaikka pari. Ympyröidystä klikkaamalla vois kuvitella pääsevän lankaan kyseisen viestin kohdalle, vaan näin ei ole. Jos ympyröidyssä olis vastattu johonkin viestiin, näkyy viesti id/vastausnuoli ja sitä kahdesti klikkaamalla pääsen vastattuun viestiin. Voiko custom css laittaa kuralle? Ei vissiin ole selainkohtaiken kun toisella selaimella toimii samoin. Nyt Brave käytössä eikä mainostenesto vaikuta mitenkään. Selaimen vaihdon ehdottaminen ei ole ongelmanratkaisua vaan linux mieslapsien tapa kiertää ongelmia. Kiitos etukäteen.
00:08

JUHANIN JA KISUN PANOVIDEO :DDD

https://mega.nz/folder/2Q8iFTSa#XWKZbg11iLVtt17sShHYKA
Vieläkö porukka harrastaa hifiä vai ostetaanko vaan joku soundbar ja jbl

Jaaha Nordea nussi tilit

tämän takia maksan 6€/kk palvelumaksua

NHL Kissan kusen haju vai ei?

>Highlightit peleistä: https://highlights.hockey/ http://www.dtmts.com/ >Striimejä: http://onhockey.tv/ https://nhl66.ir/ >Hyödyllisiä linkkejä: https://www.flashscore.fi/jaakiekko/usa/nhl/otteluohjelma/ https://www.flashscore.fi/jaakiekko/usa/nhl/sarjataulukko/ https://www.nhl.com/stats/ https://www.capfriendly.com/ https://www.eliteprospects.com/ >NHL-sisäpiiriläiset: https://twitter.com/PierreVLeBrun https://twitter.com/DarrenDreger https://twitter.com/FriedgeHNIC https://twitter.com/frank_seravalli https://twitter.com/reporterchris
Joko olet kesäkunnossa? Kesä kun näyttää alkaneen jo.
Monta kaljaa pystyt juua oksentamatta? AP 7
Mitä lintua kannatatte
Mikä niissä tisseissä on niin kiinnostavaa? Terveisin tytynyymi.
00:35
Tästäkö minä ihan tosissani maksan veroja :D
Vitun natsit! Minkä jekun teen työkaverin kahvikupille? Vai tiputanko "vahingossa" lattialle?
mitä tilaisit
>lopeta jatkuva kaljan hörppiminen kokonaan >nyt 24/7 kova nälkä Voi vittu paljonko oikein päivässä pitää syödä? Tein noin klo 19 ruoan missä oli 400 grammaa jauhelihaa, kasviksia, sooseja yms. Sitten noin klo 02 yöllä paistoin sotkun missä 7 kananmunaa, kasviksia + pari ruisleipää voilla. Silti sellainen olo kuin en olisi syönyt pariin päivään. Tää tulee perkele kalliimmaksi kuin ryyppääminen. Ryypätessä riitti että syö vähän välillä jotain sipsiä/pähkinöitä.
Kävin tänään illalla ensimmäistä kertaa vuosiin Citymarketissa ja jouduin hieraisemaan silmiäni. Ei yhtään neekeriä, ainoastaan fyysisesti hyvässä kunnossa olevia, siististi pukeutuvia, nuoria ja nuorekkaita asiakkaita. Onko Citymarket Suomen peisetein kauppa?
Saat 600€ käteen tai yhden illan mennä heittämää läppää sami hedbergin kanssa lähi pubii, kumman valitsisit ja miksi?
Pyöräilee punaisia päin ja näyttää toisille keskisormea. Miksi?
Huutsita miten pilalla tää paska "lauta" on :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ekaa kertaa stadissa. mitäs täällä kantsii tehdä?

Gangsteri nimesi on paidan värisi ja viimeinen syömäsi asia

Musta näkkäri
00:30
Tää häiriköi salilla
Pottukoira alkaa olla jo paremmas tikissä mitä te :D
Mitä transväki on ikinä tehny sulle? 😔💔
Aika edullisesti sais ja viilentäis jopa 30 neliön huoneenkin, niin riittäis hyvin tähän olkkariin ja makkariin. Iso 30L vesisäiliöki. Pitäisköhän ostaa? https://next.gigantti.fi/product/kodin-pienkoneet/ilmastointi-ja-lammitys/ilmastointi/ilmastointilaitteet/honeywell-ilmanviilennin-cl30xc/184952
Pärjäisitkö Spedelle Speden Speleissä?
Luuletko tunnistavasi aasialaisten naisten synnyinmaan naamakuvan perusteella? Elikkäs tein tämmösen pienen visailun, ja ensimmäisenä oikein arvanneille olisi palkintona kultaa! (päivä per oikea vastaus) Noniin ja visailu alkakoon, eli mistäs maasta aloituskuvan naisoletettu on?
Remove ads with a Gold account »