Ylilauta

Ylilauta

16319 users online
2743 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
Oho tuli tälläne yhtäkkiä
Veikkaan että puolet tai ainakin 30% kansasta ei osaa. Matematiikka unohtuu jos sitä ei käytä. Ei ole ihan kuin pyörällä ajo.
MITEN SE KEHTASI???
Isäni 79v istutti eilen 500 puuta metsääni. 350 kuusta ja 150 mäntyä. Toiset valittaa jos pitää vähän talkoilla ja toiset tekevät. Jos palkkaisin ihmisen töihin, niin kysyisin ehkä ensimmäiseksi, että oletko tehnyt talkoilla mitään ja miltä se tuntui :D
Miten katsotte valkoista naista joka käyttää hijabia
Just äsken taas.. Portugalilaiset ihmettelivät Teams taustakuvaani, kun sanoin sen olevan tavallinen (suojeltu tosin) saari Suomessa (Käyräsaari) , niin kommentti oli "no eipä ihme, kun olette maailman onnellisin kansa". Nämä saaret ovat aarteita ja me hakkaamme niitä kuin jotain vihollista.
Mestarilta uusi twiitti!
Vittu suomi :D
Somalia🇸🇴🇸🇴🇸🇴
kuinka usein kusetat saikkua?
Mitä muuttaisitte mun setuppissa?
Wtf. Sanna Marin. Kuva liittyy.
00:17
>Me vihreissä pysäytämme äärioikeiston, sillä muuten vähemmistöt eivät ole turvassa. Hitto tää on sekaisin.
Miten aiotte juhlia kun ukraina lopulta suostuu aselepoon? Mä ostan viiniä, hyvä naudanlihapihvi sen kanssa. Konjakkia ja loputonta vittuilua Ylilaudalla Natolampaille ja 16v ww3 kenraaleille.
WW3
56 32 25
1 h
uskaltaisitko vittuilla näille?
Mitäs pomon pikkuhintti orjalampaat :DDD On taas tulossa kuuma kesäpäivä ja te menette TÖI-HIN (kuva liittyy) ilman, että teillä olisi varaa ostaa IKINÄ edes kunnollista HUVIPAATTIA. Vituttaahan se varmasti :DDD
>kävele luontopolulla >poimi maasta sieni ja laita se suuhusi <olet nyt rikollinen jota yhteiskunta rankaisee
Antero servattu
1,813 kilometriä pitkä Haoji-rautatiesilta Kiinassa on maailman pisin raskaan liikenteen rautatiesilta. Kokonaisinvestointi on noin 28 miljardia dollaria.
Paljo teille pitäis maksaa et ottaisitte tälläsen tatuoinnin?
Mikä tää on selitä

Mikkolan koulun opettajat rasisteja?

Mikkolan koulun opettajat uhkaavat jäädä pois töistä. Tuttuun tapaan rehtori ei luonnollisesti kommentoi asiaa. Lehti koittaa peitellä syitä kirjoittamalla: "Vanhempia ja opettajia häiritsee tärkeistä asioista tiedottaminen aivan liian lyhyellä varoitusajalla eikä yhteistä keskustelua asioista käydä. Mikkolan koulussa luokkakokoja on päätetty säästösyistä suurentaa, ja oppilaita siirretään uusille luokille. Lisäksi musiikkiluokkien kokoa ollaan suurentamassa." Se ei ole todellinen syy. Koska Suomi on jakanut rahansa ulkomaille, omaan hyvinvointiin ei jää enää rahaa, joten edellä mainittuja toimenpiteitä rahan säästämiseksi tehdään ympäri Suomea, eikä se ole aiheuttanut lakkoilua tms. opettajien keskuudessa. Mutta sitten päästään todelliseen syyhyn: "Oppilaiden levottomuus ja ilkivalta on heidän opettajien mukaan lisääntynyt, eikä siihen puututa samoin kuin ennen." https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/63072590-dc84-4aae-a04e-0970dd1fd5af Vieraskielisten osuus Mikkolassa on Vantaan suurin, yli 33%, mutta tämä asia jätetään uutisessa kertomatta. https://www.vantaansanomat.fi/paikalliset/4319061 Onnea opettajille. Muutama opettajatuttu on kertonut että uutta työpaikkaa etsittäessä opettaja säännönmukaisesti tarkastaa maahanmuuttajien osuuden koulussa, vain koska se kertoo työpaikan turvallisuudesta sekä työilmapiiristä olennaisen. Mikkolan tilanne on paha, jos 40 opettajaa on jäämässä pois. Ja sitten ihmetellään pisa-tulosten romahdusta😊
Ru-ruma huora en pa-panis...*glunks*
Tiedoite ylilaudan uusiystäville ja veeteille: Rotat ovat yhteiskunnan alinta orjapaskaa, joiden päälle kuseksitaan ja heitellään almuja ja ruokakasseja, jotta pysyvät hengissä. Sitten nämä itku kurkussa mt-ongelmissaan kehittävät erilaisia copeja selviytyäkseen paskasta elämästään, näistä tunnetuimpia: >vapaa-aika >pomon huutaminen töissä >toimeentulotuella tulee paremmin toimeen kuin töissä >nakkikeitto Älä ryhdy rotaksi, mene töihin. Yhteiskunnan almuilla sinnittelevänä rottana sinustakin tulee reilussa vuodessa passiivinen mt-potilas, joka makaa päivät sängyssä ja yöt valvoo ylilaudalla ja uskoo kaikkiin salaliittoteorioihin, joita virikkeiden puutteen ja yksipuolisen ravinnon köyhdyttämät aivot uskovat. Jos kuitenkin onnistut kusemaan asiasi totaalisesti ja joudut kelan almuille eli toimeentulotuelle, muista että yhteisösi auttaa. Rappukäytävässä on varmasti imuja vastaan tarjolla lihapiirakkaa.
Naisviha on kyllä niin vitun vammaista ölisemistä vailla logiikkaa. Osaako joku kehari selittää miksi naisvihaan pitäisi suhtautua muuten kun myötistelemällä?
huutista tulevaisuudessa pariutuville veeteille, häissä katellaan vaimon parhaat runkkausvideot
Postaa kauniit kasvot
Persuveljet, se on ohi!
Nyt kun veetit alkavat olemaan jo 18 ja yli ja jonnet ovat itsemurhatarkkailussa tai jo poistuneet, niin miksi sanotaan nykyisiä ja tulevia 12-18 vuotiaita? About Kalevi =<80 Ykä =<90 Jonne = 90-99 (nykyään 25-34) Veeti aka zoomer = 00-09 (nykyään 15-24) ??? = 10-19 (nykyään 5-14) Periaatteessa nykyään on jo alfa sukupolvi. Miettikää seuraavaa sukupolvea, ikuisesti betoja :D ayy lmao
Sääntöjä joita kukaan normaali ihminen ei noudata (minecraftissa) >ohituskaistalla ei saa ajaa ylinopeutta
Kinkkupasteija GOATED vittu tollasen kun vetää niin ei hajoo mehään edes yrittämällä.
Eilen tuli vähän valokuvattua :)
00:45
hetero mies nöyryytettiin homokaupungissa, koska hän ei halunnut suudella miestä
Miten itse toimit jos näet auton pysäköineen viivan päälle? Tää toimi tällä tavalla
Tänään saapui rescue-katti kotiin. Ehdottakaa kassille nimiä. Kolli-katti sitten kyseessä. Eniten tää-ääniä saanut ehdotus tulee sitten kassin nimeksi. (Veto-oikeus pidätetään)
siemensin hurritytyn ja se pamahti raskaaks. voi vittu.
Venäjä ilmoittanut et kaivaa sit Mikael Agricolan haudastaan (Viipuri) ja vie luut Moskovaan. Vittuilua Suomelle tämäkin. Kuva liittyy
00:12
Oppiipahan
00:22
Helsinkiläinen mies valaisee boomereita

Vaietut ADHD-oireet, joita on vain naisilla

"Näkymätön diagnoosi Näkymätön taakka painaa monen naisten hartioilla: ADHD. Oireet voidaan myös diagnosoida väärin. Tällä voi olla ikäviä seurauksia. Osa oireista on yleisiä nimenomaan naisilla."
00:19
Mutta onneksi meillä on VR !!!!
Milloin tajusit, että Venäjä, on hyvät tyypit, ja NATO on globalistien saatananpalvojien kätyri?
WW3
97 26 114
5 h
mikä on niinkuin panis rahaa pankkiin?
huutista kattokaa :DD
Nyt on vammaiselle ilon ja onnen päivä kun tein äsken 700 euron maksulla velat pois. Pahimmillaan oli yli 9000 euroa velkaa työttömänä ja kyssit mielessä. Kuin ihmeen kaupalla sitten löysin työn noin 3000 euron brutolla. Leveää elämää ei eletty mutta nyt on maksettu ja nyymin nykyinen nettoarvo 2240,61€.
Menenkö syömään >Subway >Autogrilli >Kebula
Tuomas Malinen goes full rybo
00:11
herkku pötkylä
Huutia :D
Onko paha jos jää kiinni tälläsestä opettajalle? Poikani puolesta kyselen
00:10
Miks pieni muna on huono asia naisten mielestä?
Miten selitetään korona-ajan rokote psykoosit? Tarkoitan sitä miten ihmiset teki rokotteesta kuin jonkin sortin uskonnon itselleen ja ikään kuin rokotteen saaminen olisi ollut jokin paras päivä elämässä. Meinaan, vaikka ottaisinkin jonkun rokotteen ihan sama mitä tautia varten se olisi, en ikinä olisi mitenkään innoissaan rokotteen ottamisesta niin että sukat pyörisi jalassa. En ikinä olisi innoissani ajatuksesta laittaa jotain laboratoriossa valmistettua asiaa kehooni siitä huolimatta vaikka se olisikin todistettu turvalliseksi ja se olisi ns. pakko ottaa. Suhtautuisin aina vastahakoisesti tai neutraalisti, mutta tuo että rokotteesta on jotenkin innoissaan on helvetin outoa enkä tule ikinä ymmärtämään sitä.
Miksei yliksellä pysty enään >käärijätekstaamaan ?
Hollantilainen vassari-filosofi-OnlyFans-huora pyysi kutsui sikäläisellä Ylilaudalla "äärioikeistolaisia" miehiä panemaan. Kuvassa lopputulos.
Manneviha on kyllä niin vitun vammaista ölisemistä vailla logiikkaa. Osaako joku kehari selittää miksi mannevihaan pitäisi suhtautua muuten kun myötistelemällä?
00:39
Lidlillä ja suomella menee hyvin kun on varaa heittää roskiin
Kävin juoksemassa cooperin :D >32v >173cm >92kg 600m jakso hölkätä putkeen melko hidasta vauhtia, sitten suunnilleen 100m kävelyä > 200m hidasta hölkkää loppumatka. Kyllä voi olla huono kunto
Onko muutkin huomanneet, että lampaat alkavat taas heräilemään psykooseistaan ja lämpenemään Venäjälle? Töissäkin työukot jatkuvasti tuntuvat taas haikailevan idän suhteiden paranemisen perään ja osa on suorastaan äitynyt kehumaan Venäjää! Jääkiekon mm-kisatkaan ei kuulemma ole mitään ilman Venäjää. Ukrainan tukemiselle sen sijaan ei tunnu löytyvän enää mitään ymmärrystä.
WW3
16 2 9
35 min
Laihtuuko jos pyöräilee maastopyörällä joka aamu 28km lenkin ja illalla vielä 14km? En syö samipaskaa koskaan
Huutista :D
Arvatkaa tunnettujen henkilöiden puoluetausta AP alottaa helpolla. >Vasemmistoliitto
Ei kannata laittaa tappouhkausta laudalle… modet nettivinkkas
Jos haluat rauhaa olet Putinin kannattaja, muistakaa se. Muistakaa äänestää eurovaaleissa sodan kannattajia https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010439050.html – Venäjä haluaa EU-parlamenttiin ihmisiä, jotka suhtautuvat epäilevästi Ukrainaan ja sotilaalliseen tukeen Ukrainalle. Avainsana, jota toistellaan nyt kaikkialla, on rauha. Italialaisille markkinoidaan, että kaikkein tärkeintä on edistää rauhaa, Germani kuvaili. Germanin mukaan nyt levitettävän ”rauhanaatteen” sanoma edistää ovelalla tavalla Kremlin päämääriä. Nämä kyseenalaiset rauhantekijät eivät edes yritä tuomita Venäjää sen brutaalista ja oikeudettomasta hyökkäyssodasta, vaan he vierittävät nyt syyllisyyttä sodan ”turhasta jatkumisesta” Ukrainan ja Ukrainan auttajien niskaan. – Italialaisille selitetään myös, että ei ole Italian etujen mukaista antaa Ukrainalle sotilaallista apua tai muutakaan apua, vaan se on Nato, joka pakottaa meitä siihen. VENÄJÄN tiedetään hyödyntävän nykyisin yhä enemmän myös tekoälyä propagandaviestiensä välittämiseen. Sosiaaliseen mediaan voidaan syöttää tekoälyn avulla kuhunkin kulttuuriin ja yhteiskuntaan räätälöityjä viestejä. Eri kielten tekoälymallit ovat jo niin kehittyneitä, että enää edes kielioppivirheiden perusteella ei voi välttämättä tajuta, että sylttytehdas lymyileekin Venäjällä. Germani luetteli myös muutamia iskulauseita, joita Venäjä käyttää italialaisten Ukraina-tuen murentamiseen. Vastaavia viestejä löytyy jo Suomestakin – tai ainakin suomeksi kirjoitettuina – erilaisilta sosiaalisen median alustoilta. Esimerkiksi tällaisilla viesteillä yritetään murtaa nyt eurooppalaisten Ukraina-tukea: ”Sinä tuet Ukrainaa, joten sinä tahdot siis sodan jatkuvan?” ”Sinä autat Ukrainaa, joten sinä olet siis tuomassa ydinsodan Eurooppaan.” ”Ukrainaa ei kannata auttaa, sillä sodan loppuminen olisi hyvä asia kaikille.” ”Ukraina ei voi voittaa, joten miksi pitkittää turhaan sotaa Euroopan aseilla?” ”Ukrainan olisi parempi antautua. Silloin tulisi rauha, ei olisi enää pommituksia eikä lapsia kuolisi. KREMLIN propagandassa korostetaan koko ajan myös sitä, kuinka Venäjän bruttokansantuote kasvaa nyt kohisten, vaikka Eurooppa yritti panna Venäjän polvilleen pakotteillaan. MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA) MAINOS PÄÄTTYY Mainitsematta jätetään tietenkin sotatappiot – sekä materiaalin että ihmisten osalta. Sitäkään ei mainita, että täyttä häkää paahtava sotateollisuus ei synnytä uutta hyvinvointia kuin osalle venäläisistä, kun taas osan elämä kurjistuu kovaa vauhtia. Venäjän temppuja tuntemattomat länsipoliitikot saattavat toistaa myös näitä ajatuksia ikään kuin omina ajatuksinaan, ja niille löytyy helposti kaikupohjaa eurooppalaisista äänestäjistä. Siis jotenkin tähän tapaan: ”Miksi jokaisen eurooppalaisen pitäisi kärsiä omassa kukkarossaan siitä, että Ukraina ei halua tehdä rauhaa Venäjän kanssa?” ”Tärkeintä on lopettaa sota ja palata takaisin normaaliin.”
Ei taida nyymit saada omia paskasia ja velaksi ostettuja menopelejä uutisiin🤣
Sulla oli 2000-luvun alkupuolella tää hiustyyli.
Tämän vuoksi Iran on based maa. Olispa Suomikin yhtä peisetti
Miksi vitussa tähänkin piti puuttua? Eipä leivo enää kohta leipuri hiiva leipää.
Miksei ukrainaa vain anneta ryssille niin ei tarvitsisi maksaa jälleenrakennusta?
6kk, ei nettiä, ruokaa tulee viikossa kerran. Oisitteko?
Mitä vittua mentiin koiran kanssa Jorvin päivystykseen kun siltä valui verta nenästä, niin käännytettiin pois ja sanottiin ettei paikka ole eläimille että lääkäri hoitaa täällä vaan ihmispotilaita :D

Viherpedofilia toimii :D

>Eurooppa jää pahasti isompiensa jalkoihin – Onko mitään enää tehtävissä? >Euroopan talous alisuorittaa verrattuna Yhdysvaltoihin, ja myös Kiina hengittää niskaan. STTK:n ja EK:n pääekonomistit kertovat, onko kaikki toivo jo menetetty.
00:12
miten sanotaan itävalta englanniksi?
ei tää oo enää todellista.... 😅😅😅
Laitan mieluummin kultani kankkulankaivoon, kun random nyymeille :D. En tiiä, otteeko vaa niin perseestä, vai miksi kankkulankaivo on houkuttelevampi vaihtoehto kuin randon nyymi
Ovatko sun nuoruuden suosikkiyoutuberit vielä elossa?
Miks te lurkkaatte tätä paskaa, ootteko loukussa.
Elikkäs, jos toivot että ukraina ja venäjä saavuttaisi rauhan, niin olet ryssä botti :DDD
00:50
Suomi on passivoitu maa. Suomessa mihinkään ei kannusteta ja rehellisestä työstä saa vain paskaa niskaan. Tämä näkyy niin taloudessa, olympiamitalleissa ja osaamisessa. Taiturit muuttavat suomesta pois, mitä järkeä olla suomessa jos ulkomailla sun osaamisesta jää jotain käteenkin.
00:30
Oppiipahan
Miten voi estää sen, että tyty ei suhteen aikana lihoa? Nyt on pari vuotta seurustelua takana ja tyty on selvästi meidän vanhoista kuvista vertaillen eri kokoinen kuin silloin kun alettiin seurustella. Itsellä paino on kahden kilon tarkkuudella sama ollut koko ajan. En ole ryhtynyt seurustelemaan minkään plösön kanssa, mutta tyty ei ole itse missään vaiheessa todennut, että painoa tullut. Meillä ei ole myöskään puntaria mistä voisin todeta sen ns. ääneen. Vai onko tää vaan väistämätön tilanne? Kavereilla jotka seurustelleet pidempään ja varsinkin naimisiinmenon jälkeen vaimot paisuneet enkä missään nimessä halua samaa polkua. Kuva liittyy, tuli Googlesta >wife got fat before and after
Hämeenlinnanyymei paikal? Tuntiskoha joku tääl mun 35 v pikkusiskoo: upee brune, joku 165/65, a/b-kuppi, tod iso booty :P on käyny koulut Hämeenlinnas mut asuu nykyää Tampereel
Sinä tulet asentamaan 20 000 € lokinpaskakeräimet katollesi >EU:n energiatehokkuusdirektiivi vaatii aurinkopaneelien tai -keräimien asentamista kaikkiin uusiin omakotitaloihin vuoteen 2029 mennessä. >Uusiin julkisiin rakennuksiin on asennettava aurinkopaneelit jo vuoteen 2026 mennessä, ja yli 250 neliön kokoisiin julkisiin rakennuksiin vuoteen 2030 mennessä. >Aurinkoenergiaa pitää hyödyntää kaikissa uusissa rakennuksissa, jos se on teknisesti ja taloudellisesti järkevää https://www.hs.fi/talous/art-2000010434010.html
Kyllä se tasa-arvo korjataan tällä IT-alalla
Onko toi kultatili järkevä sijoitus? t. ns uushomo
Ilmeesi kun Suomi jäi alkusarjaan?
Tykkäätkö aamupalajuustosta
Miksi identifiot itsesi jos lomakkeessa kysytään sukupuoltasi? Itse olen: Muu: arkisin Delfiini / viikonloppuisin Sukellusvene
tää tulee usan varapresidentiksi
>Tutkija: Turvapaikkaprosessin ulkoistaminen ei missään tapauksessa ole ihmisoikeuksien mukaista Ilmeesi kun yli kymmenen turvallisen maan läpi suomeen tulleen läpsyttelijän lennättäminen turvalliseen Afrikan maahan ei ole ihmisoikeuksien mukaista, eli Botswanassa oleminen ei ole ihmisoikeuksien mukaista? https://yle.fi/a/74-20089597
Ja limut liikkuu
Prööt miksi suomessa ei oo tämmöstä junaa
Vuokraisitko hänelle asunnon?
Tytöt haisee pahalta
Kalevi myy yli 20 vuotta vanhaa televisiota. Vain 100€!
Koska ajattelit hakea töihin ja hommatta tyttöystävän?
Hei vaan yliksen incelit ! Te saitte aikaan sen että tämä tyttö lähtee Kongon demokraattiseen tasavaltaan harjoituttamaan rakkauden kieltä eli Ranskaa. Ei nimittäin enää vähempää voisi kiinnostaa suomalaiset incel pojat ;)
00:20
jättäkää ne eläintuotteet pois lautaselta
Assassins Creed: Shadows >muinainen japani ja samurait <SHHHEEEEEEEIIIIIIIT
Huutista keskiverto suomalaisen paikalle. Itsehän tienaan 24000€/kk ja matkustelen ympäri maailmaa firman kortti kourassa
Velo yläpeltiin ja runkku, tästä se työaamu alkaa.
Remove ads with a Gold account »