Ylilauta

Ylilauta

Yesterday on Ylilauta, today on X, tomorrow in the newspapers

16454 users online
3737 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
Huutia me tehtiin se!!
Onko kuvien mimmi mielestänne chubby/pullukka/lievästi lihava vai normaalipainoinen?
20 vuotta lisäaikaa olkaa hyvä >ette syö punaista lihaa >syötte kerran 3 kuukaudessa sisäelimiä >joka päivä 100g puolukkaa tai mustikkaa >ette syö vehnää/kauraa/ruista >ei alkoholia >ei nikotiinia
PORNOAKALLE TULEE YLLÄTYKSENÄ, ETTÄ MENNEISYYS MERKKAA. Majava Billie ymmyrkäisenä: "Ai et se majavan jakaminen kaikille filmillä saattaakin haitata joitakin"? No shit, Beaver.
tästä twiitistä nousi suuri kohu redditis :D
Tää oli pari kuukautta sitten vain nimimerkki discordissa, ja nyt me ollaan bestiksiä :3 Voiko peisetimpää olla?
Ei kannata kaivertaa käteen puukolla kun siitä joutuu suljetulle osastolle eikä sieltä tahdo millään päästä pois.
00:33
Nyt on Mona Blingillä todella raskasta. Miksi miehen löytäminen on hänelle niin vaikeaa?
Mikä on mielestäsi yksi inhottavimmista tavoista menehtyä? AP:n mielestä olisi kurjaa joutua ison laivan potkurin imupuolelle. Tuntea, kun ympärillä on kauhea kohina ja matala jyminä. Sitten aistit, että virtaus kasvaa hirmuisesti ja sinä liikut veden alla kiihtyvää nopeutta. Lopuksi hahmotat, että edessä vilahtelee saatanan iso tummahko objekti. Sitten joku iskee kovaa ja menet vitun paskaksi. Sitten et enää tiedosta mitään.
01:37
Kovin suomalainen räppäri kautta aikain?
Mikä on paskin ruokakala ja miksi se on hauki? >Ruotoinen >Paskanmakuinen >Syö muita parempia ruokakaloja >Täynnä loisia Hauki tuo ruokakalojen neekeri
Joku incel tyri pillun saannin
Millä nimellä kutsut hampurilaista
00:11
Oliko intissä hyvännäköisiä muijia ja miten ne pärjäs siellä?
Itkistä, kohta ne aivottomat luuserit laittaa nukkumaan että pääsee nuolemaan pomon persettä heti auringon noustessa :D pitkä viikko stressiä, pomon huutoa ja vitutusta edessä Meikäläisellä sen sijaan ilta vasta käynnistyy vailla huolia ja murheita nauttuen YouTubesta ja hyvistä elokuvista kera lampaiden kustantamien settien Elämä on valintoja
Voiko tämmönen muodonmuutos olla mahdollista natuna?
Milleköhän seurantalistalle mä olen päätynyt? :D Mua ei ennen pysäytelty liikenteessä ikinä ja ajokortti löytynyt noin 10 vuotta taskusta. Rikosrekisteriä ei ole ja ajan aivan tavallista autoa jossa ei ole mitään kosmeettista vikaa. Tulen poliisien kanssa kyllä ihan hyvin toimeen mutta nyt alkaa jo häiritsemään kun tässä viimeisen neljän kuukauden sisällä pysäytetty kymmenen kertaa ilman syytä. Ja tosiaan aiemmin ei pysäytelty ikinä eli ei voi johtua mun ajotavasta jne. Ihan kuin joku olisi soittanut musta virkavallalle että olen esimerkiksi kännikuski tai jotain.
01:04
Ajattelin mennä vaimon kanssa sansibarille. Onko joku käynyt? Mitä mieltä?
Onko nyymeillä suositella hyviä sarjoja 80-,90- tai 00-luvulta? Genrellä ei oo niin väliä, kunhan on comfy, sekä ei ole tarkoituksellista mädättämistä.
Onko joku ostanut koiranruokaa syötäväksi? Kysyn tosissani. Todella hyvät ravintoarvot olisi tuossa lohessa esimerkiksi ja hinta vaan 6 euroa kilo. Eikös viranomaiset näistäkin tarkasta samalla tavalla että ovat turvallisia syödä?
Ilmeesi kun näet köyhän?
00:14
>suomen parhaan counter strike-ammattilaisen raivokohtaus pieleen menneen clutchin jälkeen :D

iltsupaltsuu

mitäs iltsupaltsuu muut on tehny?
Tietoisuutesi siirretään yhteen eläimeen ja elät loppuelämäsi kyseisen eläimen kehossa. Minkä eläimen valitset?
Paljonko pystyt juomaan olutta suoraan ykkösellä?
YLILAUTA MAINITTU >Netissä leviää väitteitä Suomen antamista viisupisteistä – masinoitiinko äänestystä Ylilaudalla? https://www.is.fi/viihde/art-2000010421283.html
VEETIT EI MUISTA -LANKA
Mitä teille tulee mieleen Kajaanista?
Kannattaako salilla lähestyä tytyjä?
Musiikkia korvilleni, huutista
00:27
Miksi ajat moottoripyörällä? Onko pieni muna vai eikö ole varaa autoon?
Postatkaa outoja kuvia
Ei vittu kun nykynuoret polttaa jo rakennuksia kun Snapchat ja Tiktok käskee. Suorastaan pelottaa miten sairas ja vaarallinen sukupolvi on kasvamassa. Huomiota on pakko saada keinolla millä hyvänsä ja ihaillaan roadman elämäntapaa. Joo kyllä sitä omassakin nuoruudessa (AP on syntynyt 1992) perseiltiin kaikenlaista, mutta hakaristien piirtäminen uimarannan pukokoppiin ja koulun postilaatikon täyttäminen uretaanilla on melko kevyttä keppostelua siihen verraten että nykynuoret polttaa koko koulun saadakseen Snapchat pisteitä ei vittu.
>noikin nussii Postatkaa lisää esimerkkitapauksia
onko tähän joku tekniikka? oon koittanu kaiken laista ja syö vaan kaiken sukkana ja noin 500 kolikkoa mennyt
onko totta
Veetit ei muista
Kohta näitä saa taas. Tekosyysi olla hyödyntämättä luonnon omia antimia läheltä kotiasi?
Oispa mulla tollanen kaveri
Miksei näitä ole suomessa?
Vähän kopsahti tossa. No ei mitään, sattuuhan niitä. Mutta itse kysymykseen. Nistit vei jarruletkun. Oletteko mistä saaneet hinta/laatu -suhteeltaan parhaimmat letkut viimeaikoina?
00:10
tiedätkö mikä tää on?

viisut

oliko nyt taas kivasti teiän mielestä tehty äänestää israelii viisuissa? nyt suomi vaan tunnetaan maailmalla maana joka supportaa kansanmurhaajia. tosi hyvin tehty ylis 😃
Suomalaiset naiset eivät voi kilpailla Israelilaisten kaunottarien kanssa
01:24
Hullut villilehmät melkein tappoivat miehen
On taas se aika vuodesta, kun Tilastokeskus julkaisee dataa pääkaupunkiseudun White Flightin tilasta. Olen koostanut kiinnostuneille nyymeille karttavisualisointeja, sekä mielenkiintoisia knoppeja. Saa esittää kyseisiin tilastoihin liittyviä kysymyksiä, yritän vastaa parhaani mukaan. Oletteko valmiita? Nyt mennään!
80 % ylilautan käyttäjistä tuskailee yhdyssanojen kanssa.
100km pitkä. 500m leveä. Tulevaisuus.
Mikä homma tää on, et hampaattomat nistit saa hyvännäköstä pilluu mut ite ei
mitähän tälle harry potterin näyttelijälle kuuluu? toivottavasti paremmin menee kuin sillä yksin kotona lapsitähdellä?
Oli toissa yönä pikkusen komiat revontulet Kajaanissa.
https://youtu.be/jqm4U3RrQYM
00:03
Onko sodankäynti vuonna 2024 perus jalkaväkisotilaan kannalta enemmän perseestä kuin koskaan aiemmin?
>määrittelemätön >tää-äänet ylösääniksi >navigointipalkki ylälaidasta alalaitaan >klassinen vaaleanruskea teema poistettu >houkutellaan ostamaan kultatili, jotta voi lukea vanhoja lankoja ja sitten vanhat langat poistetaan >viher- ja sinitekstit poistettu >alalautoja poistellaan hissukseen Sopsy kairaa nyt kyllä nyymejä perseeseen semmoisella voimalla, että ei voi kuin ihmetellä mikä on motiivi kaikelle tälle.
02:27
>joo meen tästä vaan uimaan ei oo keltään pois
naiset ei ikinä tekisi tällaista virhettä
Kertokaa nyt miten tän paskan saa!!
Kuka ei kuulu joukkoon? :D Tuo tyttökin näyttää samalta kuin kaksi biologista veljeään. Helppoa spotata velipuoli. Kultaa luvassa tietäjille.
EDIT AP sai jarrut ja pinnapultit pakettiin ja säästi joku 200€ ehkä Irrotin jarrusatulan irti jarrulevystä naputtelemalla, kun piti pinnapultti vaihtaa. Nyt jarrusatulan männät on kiinni niin ettei satulaa saa paikalleen. Miten ton saa vapautettua niin että sen saa takaisin paikalleen?
Näytäppä sun selfie
Moi Joonas, nyt kaikki tietää fantasiastasi pippelitytöistä :DDD
Löysin 20snt maasta. Minkälainen verotuskäytäntö Suomessa on löytörahan suhteen?
00:29
Postatkaa vammasia
Huutista ylis taas vauhdissa :D
Tehdäänpäs viimeisen päälle premier Italialais tyylinen lasagne alla bolognaise autenttiseen tyliin.
onko ylislääkäreitä paikalla? sain ehmetinmoisen sähköiskun tietokoneen virtalähteesä, pitääkö tästä lähteä lekurissa käymään, mitään oireita ei ole muutakuin todella outo olo
Mä arvasin :D
WW3
42 11
2 h
Kuka korvaa vijoittuneen puomin?
00:33
Klippi eilen pelatusta Naisten Fa Cup eli Englannin kuppi finaalista :D
Miksi ezkimo hyppäsi ikkunastaan?
00:10
Käykää hakemassa
00:23
Tää olis nyt valmis asettumaan aloilleen eli elättäjää kaivataan🤗
Tällä oli epäironisesti paras viisubiisi Jutkuille se oli liikaa
Mites toi uusi viherteksti toimii

Ootteko tajunneet, että Suomi on aika fucked

Hyvästi eläkevuodet. Varmaan suoraan röistä sit hautaan. Ei tässä edes lapsia kerkeä tekemään.

niilo22-arvostuslanka #1226

Edellinen lanka: >>GrKfF Tässä langassa yleistä keskustelua tubeyrittäjä niilo22:n videoista, niiden sisällöstä, niilon esittämistä ajatuksista, sekä muuten vain niiloismeistä ja muista Lempäälän parvekefilosofiin liittyvistä asioista. Ajankohtaista: >6.5. lääkärissä käyty ja laihdutuksen aloitusta harkitaan & lievän ylipainon >30.4. veristekokeissa käyty ja lääkärinaika on edessä & diabeteksen >3.4. Hoitovirve pamahti asuntoon omilla avaimilla kesken striimin >9.3. YouTuben Silver Play Pattoni saapunut Pappilantielle >6.1. 100k tiIaajaa rikki YouTube: Pääkanava: https://www.youtube.com/user/niilo22/videos Live-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCYldhY-UgwW42a1zqz1Ri3g Pelikanava: https://www.youtube.com/channel/UCLsoPp_d9hnk7GyIjHiOx2A Q&A-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCJYKHy_LWEZtPjbAeHw5vSA EIokuvakanava: https://www.youtube.com/channel/UCRYOG4ZtGz_xNX0fXvnYQSA Muut somet: Twitch: https://www.twitch.tv/niilo2314 Vimeo: http://vimeo.com/user6315890 Instagram: https://instagram.com/niilo222 X: https://twitter.com/niilo222 Tiktok: @niilo2220 Snapchat: niilo22222222 Discord: niilo22#2954 niilon oma "Fani ryhmä niilo22": https://dis_cord.com/invite/tHmnEnypvn "Fani-discord": Ylen Sekasin-Discord KulmaKyyryn "Niilo22 Fanclub" (niilon eniten käyttämä Discord): [ei invite-linkkiä tällä hetkellä] PSN: niilo22786 https://psnprofiles.com/Niilo22786 Fanisähköposti: niilo22.kosola22222@gmail.com Faninumero (Työnumero on erikseen): 0408747424 Tsekkaa Steamista onko uutta videota tulossa: http://steamcommunity.com/profiles/76561198102730074 NiiloWiki: https://fi.wikipedia.org/wiki/Niilo22 Onko niilokansiosi tyhjä kuin taivas? Ota täältä kaikki instagram kuvat talteen: https://mega.nz/folder/oXcEVLRB#vqDeT6gTd7a640tNLyYvGg UKK eli ensiapua uusniiloille: >Mistä tulee nimimerkki niilo22? <Niilo ja kaveri keksivät Youtuben käyttäjänimeksi "niilo", mutta se oli varattu ja youtube ehdotti "niilo22". >Mikä niiIossa kiinnostaa? <Niilo raottaa ovea syrjäytyneen aikuisen elämään. Niilo on yhtä aikaa sekä hulvattoman hauska, että traaginen ihmiskohtalo. >Onko niilo vammainen? <Niilolle diagnosoitiin F81.3 "Monimuotoinen oppimiskyvyn häiriö" marraskuussa 2018. >Onko niilo käynyt peruskoulun? <Niilo kävi ekan luokan kahdesti ja joutui apukouluun. Hän on kertonut saaneensa kotiläksyjä kesälomiksi. >Onko niilolla koulutus ja/tai työpaikka? <Niilo on koulutukseltaan levyseppähitsaaja. Hän on hakenut vuosina 2015 ja 2016 varastoalan koulutukseen, muttei päässyt sisään kummallakaan kerralla. <työkkärin varastotyökokeilu keväällä 2014 <työkkärin mediapaja syksyllä 2014 <kuntouttava työtoiminta kierrätyskeskuksessa 1/2015-3/2020 <etäkuntouttava kesällä 2020 <työkokeilu hyllyttäjänä Sale Hakkarissa syksyllä 2020 <Vuonna 2021 työkkäri totesi että Niilo on yrittäjä ja katkaisi työttömyysetuudet. Asumistuet menevät kokonaisuudessaan aiemmin aiheettomasti maksettujen tukien takaisinperintään. Niilolla ei ole enää oikeutta palkkatukeen. <Niilo kertoi keväällä 2022 tienaavansa YouTube-videoilla 500-600€ kuukaudessa. <Vuoden 2021 verotietojen mukaan niilo on tienannut verotettavaa ansiotuloa 25177,93€, josta jäännösveroa jäi maksettavaksi 5165,54€ <Maaliskuusta 2023 lähtien niilo22 on virallisesti yrittäjä sillä hänelle myönnettiin Y-tunnus (3349209-9) yksityisenä elinkeinoharjoittajana. Toiminimi on "niilo22", jonka päätoimialana on "esittäviä taiteita palveleva toiminta". <Vuoden 2022 verotukseen niilo on ilmoittanut 0,00€ >Onko niilo suorittanut asepalveluksen? <Kyllä, hän on kranaatinheitinmies. >Onko niilolla naiskokemusta? <Niilo tapaili naisen kanssa keväällä 2015. Toisen naisen niilo tapasi keväällä 2016, he kihlautuivat 29.8.2016 ja syksyllä 2017 niilo antoi ymmärtää eronneensa ja heitti symbolisesti sormuksen järveen. 15.1.2020 niilo kertoi videolla kihlautuneensa. Kesäkuussa 2022 Onni paljasti kihlatun jättäneen niilon. <Niilo on sanonut että "on tuIIu piIIua". Tarkemmin hän on kertonut pussanneensa naista ja imeneensä naisen tissiä "kunnolla". >Kuinka niilo laihdutti ja raitistui? <2016 keväällä niilo aloitti rajun elämäntapamuutoksen, laihdutti kymmeniä kiloja ja lopetti alkoholin käyttämisen kokonaan. Sen jälkeen niilon paino on jojoillut ylös alas. >Käyttääkö niilo lääkkeitä? <Niilo aloitti verenpainelääkityksen syksyllä 2016 käytyään terveystarkastuksessa. Lääkitys jatkuu edelleen ja edellyttää säännöllistä verenpaineiden mittaamista. >Voiko lahjoittaa MobilePaylla? <Voi. >Ymmärtääkö niilo? <Ei ymmärrä. Muu roolitus: >Äitee22 <Niilon äiti, joka asuu naapuritalossa. Toimii usein niilon hovikuljettajana punaisella Nissan Almeralla, sekä auttaa kunnon poikaa ruokahuollossa. Äiteen bongailu kuppavideoilta on langoissa perinteisesti suurta hupia. >VT <VT = vieraileva tähti. Niilon ystävä, joka touhuttaa silloin tällöin mukana videoilla. >Onni <Onni on niiIon kaveri, joka on todettu kehitysvammaiseksi. OnniIIa on Youtube-kanava. Onni ei osaa lukea >Teijo22 <Niilon tädin mies. Niilo tuskin tuntee Teijoa kovin läheisesti. >Mirko <Niilon pikkuveli, löytyy IRC-galleriasta nimellä Smisse: https://irc-galleria.net/user/Smisse
joudut sotaan. minkälaisia sotarikoksia tehtailet?
Edit. Tää lanka oli baittilanka "epätää" äänille, koska joku nyymi lupasi laudan paskomisesta kultaa epätää-äänien verran. Mutta nyt se lanka on poistettu? Jos laudanpaskojanyymi näkee tämän niin toimitusta nyt sitten. Pahoittelut kaikille mielensä pahoittaneille, kyyt on ihan jees. ################ Miten vitussa näistä paskoista pääsee eroon? Asutaan vähän taajaman ulkopuolella ja pihapiirissä/lähimettässä näitä paljon. Tapoin viime kesänä yhden, näin enemmänkin muttei ollut välineitä millä listiä aina ulottuvilla. Nyt oli kissa tappanu yhden taas. Vituttaa kun saa jatkuvasti pelätä koska puree ittee, kissaa tai lapsia, onko keinoja millä häätää lopullisesti lähiympäristöstä?
Millä koulutuksella pääsee ajamaan tätä?
Kannattaaako mielummin ostaa halvin uusimaantiepyörä 700€ vai maksaa paremmasta käytetystä 700€?
Joesta mereen valui vassareiden öyhötys :DDD
Tehdääs premier tason savulahna ja affena

Discordin outo suosio

Miksi Discord on niin suosittu? Discordin suosio räjähti jo sen alkuaikana, kun se asiakasohjelma oli vielä sellainen epämääräinen exe-tiedosto, joka ei toiminut muualla kuin Windowsissa. Discord markkinoi itseään tuolloin paljon jonkinlaisena "IRCin korvaajana", vaikka Discordilla ja IRCillä on hyvin vähän yhteistä. Markkinoinnissa valheellisesti myös väitettiin, ettei irkkiä ole enää olemassa, vaikka IRC oli kyllä vielä tuolloin melko suosittukin, ja muutenkin IRC on kuitenkin RFC-speksattu protokolla, joten eihän se voi lakata olemasta. Muutamakin irkkaaja tuolloin lähetti minulle yksityisviestin, jossa kertoi siirtyvänsä nyt käyttämään Discordia, ja kertoi että hänet tavoittaa jatkossa sieltä. Kun yritin vastata, että ei minulla ole edes sellaista tietokonetta, jolla pääsisin Discordiin, niin olivat jo siinä vaiheessa poistuneet linjoilta. Muidenkin tällä hetkellä supersuosittujen pikaviestimien tavoin Discord on täysin suljettu systeemi, eikä siihen voi tehdä omia palvelimia eikä edes omia asiakasohjelmia. Kolmannen osapuolen asiakasohjelmat ovat käyttöehdoissakin kielletty ja niiden käyttämisestä saa bannit. Virallisen asiakasohjelman saa edelleenkin vain muutamalle alustalle (Windows x86-64, Mac, Android, iOS ja Linux x86-64), ja noista se Linuxille tehty versio siitä asiakasohjelmasta on alusta asti ollut käyttökelvoton kaatuileva paska jokaisella koneella, jolla olen sitä yrittänyt. Webiversio ei ainakaan Firefoxilla eikä Chromiumilla toimi kunnolla, vaan osa sivusta jää aina latautumatta eikä oikein mikään toimi. Discord kutsuu palvelun sisäisiä someryhmiä harhaanjohtavasti "palvelimiksi", ja jos jollakin näistä leikkipalvelimista käy selainversiolla anonyymisti piipahtamassa, niin se anonyyminimimerkki jää kuukausiksi roikkumaan sinne nimilistaan saaden nämä ryhmät vaikuttamaan huomattavasti suositummilta kuin ne oikeasti ovat. Discord-leikkipalvelimista on tullut kuin nykyajan genefoorumeita - jokaisella on oltava oma, ja virtuaalikyrvän pituus on suoraan verrannollinen Discord-leikkipalvelimen käyttäjämäärään. Leikkipalvelinten välistä kilpailua käyttäjistä lisää se, että asiakasohjelman muistinkäyttö kasvaa lineaarisesti sen mukaan, kuinka monelle leikkipalvelimelle käyttäjä on liittynyt. Liityttyjen leikkipalvelinten maksimimäärä per käyttäjä on myös keinotekoisesti rajattu sataan, mikä tulee oikeasti aika nopeasti täyteen. Nykyään joka ikisellä mielenkiintoisella Youtube-sisällöntuottajallakin on ainoina somekanavina Discord-leikkipalvelin ja ehkä joku vielä suljetumpi pelkästään kännyköillä toimiva somekanava sen lisäksi. Tämä syöpä on levinnyt jo matalan tason koodausta ja elektroniikkaharrastusta käsitteleviinkin kanaviin. Ennen niillä sentään oli yleensä joku IRC-kanava. Eikö ihmisiä enää ollenkaan digitaalisia yhteydenpitotapoja valitessa kiinnosta sellaiset perusasiat, että toimiiko se esim. kaikilla, vai onko sitä käyttääkseen pakko ostaa esimerkiksi Windowsin lisenssi tai kallis nykyaikainen älypuhelin, jolloin osa porukasta jää väkisin sen ulkopuolelle? Entä yksityisyys, josta ihmiset olivat internetissä erittäin tarkkoja vielä silloin kun joskus vuonna 2005 ala-asteikäisenä aloitin internetin käytön? Discordin käyttöehdoissa aivan avoimesti ilmoitetaan, että kaikki palveluun syötetty data saatetaan kerätä talteen ja jakaa "yhteistyökumppanien" kesken - jätetään siis varaus sille, että palvelua saatetaan rahoittaa myymällä tietoja käyttäjistä esimerkiksi mainostajien tai valtiollisten tiedustelupalveluiden käyttöön. Missään vaiheessa tuo Discord ei ole edes toiminut mitenkään kovin hyvin. Raskas ja bugaava kaatuileva bloatti paska se on. Tätä samaa ihmettelyä voisi kyllä soveltaa muihinkin tällä hetkellä suosituimpiin someihin ja pikaviestimiin. Kaikki ovat nousseet nykyiseen suosioonsa aivan tyhjästä ja missään vaiheessa eivät ole olleet toimivuudeltaan kovin hyviä. Ovat myös varsin huonoja siihen perimmäiseen käyttötarkoitukseen eli viestien lähettämiseen toisille ihmisille siitä syystä, että kaikki vaativat jonkun suljetun koodin proprietary-asiakasohjelman jota ei useimmille alustoille edes saa.
Huutista kun kaveri osti (omasta mielestään) hienon talon ja isku joku talonomistaja psykoosi. Postailee nyt päivittäin someen kun polttelee sikaria aamutakissa terassilla tunnisteilla talonomistaja ja näkeeketkäpärjää. Viikon sisään muutosta laittoi myös aselupahakemukset vireille "pitäähän talon omistajalla aseet olla". Osti jonkun neliveto mönkijän, että voi hakea postin ja viedä roskat, muuta käyttöä tälle ei ollut kun kysyin. Ajattelin, että olishan sillä mönkijällä voinut vaikka lumia kolata, mutta kertoi, että katsellut nyt traktoreita, että saisi pihaa ja tietä aurata. Aurattava alue on niin pieni, että menee puolet ajasta siihen kun kääntää sitä traktoriaan ympäri. Näytteli myös kuvia jostain neliveto lava-autoista, että pitää talonomistajan varmaan sellainenkin hankkia
Kuinka moni muu astui ansaan? Kehtaisitko itse mennä omalla naamalla kertomaan lehteen että olet ottanut 2 vuoden määräaikaisen sopparin 50,34 sentillä kilowattitunnilta?
apu sammakot on kivvoija parhaita osa 40 Miksi kameruksia kiusitaan? Edellinen lanka maksumuurattiin umpee Muurattu lanka https://ylilauta.org/maarittelematon/919rY#post-GsIZN

Suosittele hyvää pelisänkyä

Mikä hyvä pelisänky kannattaa hankkia? Kylässä käy paljon tytyjä, joten onko kuvan sänky sellainen mistä myös naiset tykkää?
MEGA HÄPPENINGS! Maan magneettikenttä on heikentynyt niin kovaa vauhtia että auringonpurkaukset aiheuttavat kerta toisensa jälkeen voimakkaampia ennenäkemättömiä myrskyjä
Mistä johtuu että AP:n serkkutylleröt jotka asuu maalla oli ihan helvetin bätäng 16,0001 vuotiaina, mut nyt +20 vuotiaana rummoutunu tosi pahasti, onko toi yleistä maaseudulla?
Mihin kannattaa lähteä pienellä budjetilla? Ranska, Saksa, Espanja vai mikä?
Äärivassarien Ulinalanka Israelista (ÄUI) Tässä langassa seurataan häkeen soittaneiden äärivassareiden panikointia Jodelissa. AP on bi-citysta ja jakaa junakaupungin otannan
"vitun rotat menkää töihin" Huutista lampaille :D kelasta saa saman rahan
Kultaa jaossa! Hauskoille videoille ja kuville kultaa
Onko muitakin nyymejä joiden mielestä tälläset vanhat pienet autot on hienoja?
>Kana :D
03:25
Tässä langassa kaikki muut saa kultatilin paitsi HOMO AP
Roskispoliisi tarkistamassa mitä vein pönttöön. Käyttää pihtejä ja pussinpurkusaksia. Vituttaa kiinnijääminen.
Remove ads with a Gold account »