Ylilauta

Ylilauta

15413 users online
4005 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
Löysin henkkarit
Nauraa! Riikka Purra on LYÖTY! >Hallitus yrittää saada alkoholi lain läpi >Päivi Räsänen ei välitä vittuakaan hallitus kurista ja sanoo EI. >Oppositio voittaa 9-8 äänillä, 8% juomat ei tule kauppoihin >Purra kiukuttelee twitterissä
00:29
Ylilaudan setämiehille muistutus. Älkää huudelko paljastavasti pukeutuville naisille
00:38
miks te miehet ootte tämmösiä?
Yli 26k jemmat ja oon full time rat. Huutista ku pääsen aikanaan yli sataan keilaan rottana
Haluatko sotaa vai rauhaa?
Jätskin hinta 2k24
Olis tässä tinder-treffit tiedossa, ja mahdollisesti seksihommia sen myötä. Miten tälläistä penisjatketta, niin muija varmaan innostuisi kun saisi kunnolla isoa. Näitä on myös sellaisia missä on vibraattori, mutta mietin että se on ehkä vähän liian overkill. Onko nyymeillä kokemusta jatkeista?
Ostin alkuvuodesta 60 luvun omakotitalon ja suihkun seinä näyttää tältä nyt. Ostaessa ei ollut mitään. Mitäs laudan raksaranet ja insinöörit sanoo mistä johtuu?
Lampaat ei oo edes tajunnut miten paljon kohta leikataan
löysin majavan työpaikan
Tytyn kanssa lähdössä ostamaan jätskit ja sitten mennää rannalle hakemaan rusketukset. Mitäs muiden perjantaihin?
Suomalaisten makuaisti on kyllä prööt ihan kaikessa. Paras sipsi on broadway ja kakkosena manhattan:D
Jenkkisotilaita ei päästetä Lapissa baariin
WW3
263 58 4
7 h
00:10
Mistä tämmösiä muijia löytää? Vitun nussijat
Kyllä käy sääliksi ranskalaisia viiniharrastajia. Siinä maassahan ei tunnetusti ole minkäänlaista viinikulttuuria Suomeen verrattuna!
WTF? Kävin muijani kanssa isäukon(85v ja äitimuorin(65v) luona. Vittu isukki ruppee supattelemaan että onkohan äiti nussinut joskus yhtä x tyyppiä 35v taaksepäin. Ovat olleet yhessä 45v. Korosti vielä että hänellä on auto ja raha-asiat hyvin, ettei se ois ongelma(erota?) . Siis mitä vittua, mie oon 40v kalevi. Tässä vielä semmonen twist että ukko sano, äitini sanoi ettei oo nussinu, et kyllä se taitaa vaimoaan uskoa. Ja tää tyyppi x kuoli joitain vuosia takaperin oisko ollu 78v. Twistin twisti, itekki ryyppäilin 10-15v taaksepäin tään x tyypin porukoissa. Sen se isäukko kerto et joskus oli tempassu x tyyppiä kuonoon. Vittu...on vittu stoori.
Vituttaa poikaystävän pieni penis.. Kaikki kaverit puhuu kuinka on isot kurvät ukoilla ja sillä ja sillä oli kans ihan jäätävä molo.. Omalla ukolla sitten onki luokkaa mikromuna. Mitä vittua tuolle voi tehdä?
Lidl Snake otti uuden tatuoinnin. MITÄ VITTUA!?
Kiitos persut.
Tänään saapui jalkovälityyny. Nukun kyljellään niin tekee gutaa, tai toivon niin. Toivon myös että pallit pysyy viileämpänä niin tuottavat enemmän testoa.
Räikkösen Markus on ihan vitun alfa >~40v >+80-90k/€/vuosi >+10000 seuraajaa instagramissa, saa jokaiseen kuvaan +400 tykkäystä ja kommentteja 8-9/10 tytöiltä >saa vitusti pillua >lihaksikkaampi kuin 95% lautailijoista >saa edelleenkin vitusti pillua, varsinkin 16-18v teineiltä >elää luksuselämää Voitte yrittää kieltää näitä faktoja itseltänne, mutta totuus on, että Räikkösen Markus lukeutuu tälle hetkellä suomen top 10 alfoihin. Ehkä ei ihan vielä pärjää imurinyymille tai sigmaballsille, mutta lähestyy heitäkin kovaa vauhtia. tl;dr - räikkös-markuksen arvostuslanka
01:07
mp4 lanka
Hiukset lähtenyt karkaamaan. Ikää 26v
Sitä parempaa ikäeroa!
>Vihreiden Ohisalo Ylellä: Maajoukkoja voisi lähettää Ukrainaan Ekaks tää haluaa rahdata Suomeen irakilaisia miehiä, ja sitten tää haluu lähettää suomalaiset miehet Ukrainaan kuolemaan. Mikä tän endgame on? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010432555.html
WW3
610 426 19
13 h
Poikaparka ei kestänyt sipsiä
00:05
>omakotitalossa saa soittaa musaa niin lujaa kuin haluaa <sijoita 3000€ vehkeisiin , about 2000 wattia lähtee ääntä >soita keskellä päivää pari tuntia musaa hyvillä tuneilla >naapuri soittaa kytät paikalle <joo tää on vähän häiritsevää käytöstä, että musa hiljemmalle tai joudut putkaan? >VOI VITTU!
Hei incelit. Mitä ootte tehny saadaksenne pillua viimeisen kuukauden tai vuoden aikana?
Koomikko Kivi jälleen oikeassa

Itsenäinen, vahva nainen on kusessa

Elämä on vaikeaa kun ei ole enää miestä eikä miehen rahoja. Arki muuttuu kummasti kun vauraus ei tule piparia tarjoamalla. Menes Helena töihin ja lopeta se jatkuva, joka mediassa itkeminen. https://www.is.fi/viihde/art-2000010431774.html
Tääkin alkanut jo kusemaan housuihin :D Jokohan vaipat löytyy ja täyttyy paskasta ? Eipä tää saanut yhtäkään hyvää elokuvaa "uransa" aikana tehtyä. Länkkärit on homojen elokuvia Rambot on tarkoitettu kehitysvammaisille Gran Torino täyttä paskaa ekasta sekunnista alkaen. / Kertoo Seniilin rakkaudesta homo autoihin
>saa puolustusvoimilta kirje >"voi vittu eikai taas" >kirjeessä onkin kutsu ylennettävien onnittelutilaisuuteen Tarkottaako tää, että mut ylennetään? Kun tossa käsketään laittaa kunniamerkit, niin laitanko kultasen ampumamerkin ja hopeisen juoksemerkin?
Kukaan ei ole loinen tahallaan. Kukaan ei pudottaudu tukien varaan puhtaan laiskuuden tai huvin vuoksi. Kirjaimellisesti kaikilla pitkään työttöminä olleilla on jotain ongelmia, mitkä pitää ratkaista ennen työllistymistä. Netti on täynnä esimerkkejä kuten sigmaballs, niilo22, imurinyymi, upi ja kumppanit. Väitättekö laudan kokoomuspersut, että noiden tyyppien ainoa ongelma on työpaikan puute? Toistaiseksi tämä hallitus ei ole esittänyt MITÄÄN potentiaalisia toimia näiden ongelmien korjaamiseksi. Kuvitellaan vain, että kun tukijärjestelmä ajetaan alas, niin nämä moniongelmaiset työttömät hakeutuvat työelämään ja kaiken lisäksi joku työnantaja vieläpä ottaa heidät kontolleen. Samanlaista toiveajattelua kuin vihervasemmiston "Meidän täytyy vain kotouttaa paremmin".
Mistä saa parhaat euforiat elämässä?
Stallone laihtui lähes välittömästi rambon kuvausten jälkeen lähes tunnistamattomaksi auschwitz keskitysleiriltä karanneeksi syöpäpotilaaksi kun hyvä että rahat riittivät ruokaan saati roinaan ja joutui tekemään pehmopornoa jotta sai lihaksensa ravittua uudelleen taas hormooneilla. Stallonen kerrotaan hävenneen rambojaan yhtä kovasti kun Christian bale häpesi American psychoaan. Kannattaisi teidän veetienkin katsoa edes kerran se machinist jossa bale vetää itsensä niin riisikeppi kuosiin joka kertoo todellisesta roolisuorituksesta ja omistautumisesta.
Arvostele Sirkkelin tatuointi asteikolla 0-5
Miksi jotkut pitää kaurapuuroa epäterveellisenä?
00:19
Vittu tää tippuis nopee ku pyyhkäsisin
Miksi nää haluaa heittää mut vammaiskotiin??
Saa onnitella
Ville Ranta servasi Ylilaudan meemisairaat :D
Oletteko koskaan nähneet itäsuomalaista aromanttia?
02:04
Käärme puree itseään ja kuolee.
voiko noita myydä eteenpäin tuli joku 300€ vero lasku
En uskalla avata Tinderiä ja alkaa swaippailemaan, jos tuleekin mätsejä.
lkaa ylishommat ja niin. nytten nsutitssn
Itsepalvelukassat arvostelussa. Ykkössijan vie Prisma. Alkoholituotteet voi maksaa itsepalvelukassalla ja ip-kassojen lähellä on aina myyjä, joka tulee nopeasti merkkaamaan että on riittävästi ikää. Miinuksena pullokuittien rekisteröinnissä on välillä ongelmia, joka ratkeaa heiluttamalla sormea pullokorttilokeron aukossa tai viimeistään kun myyjä heiluttaa kynää siinä. Toiselle sijalle K-kauppa. Lähellä on k-kauppa jossa ei voi maksaa kaljoja ip-kassalla. Hieman pidemmän matkan päässä on k-kauppa jossa voi maksaa kaljat itsepalvelukassalla. Vähän kaksijakoista siis. Viimeiselle sijalle Lidl, koska Lidleissä alkoholia ei voi maksaa ip-kassoilla. S-marketeista ei ole kokemusta lähiajoilta. Jos ei osta ikärajoitettuja tuotteita on varmaan kaikki ip-kassat yhtä hyviä.
00:09
Muurahaisten sota on alkanut!
Tommoset meni uuniin
>höyrystä dmt >ensimmäinen hitti kolahtaa kuin 5g sieniä >panikoi hetken aikaa <otetaas lisää :D >toisen hitin kohdalla ala kuulemaan huminaa >aika-avaruus vääristyy ja pakenee näkökentän sivuille >aika-avaruus alkaa hajoilla <öglöö :D >eteesi muodostuu portaali ja jokin kehottaa ottamaan lisää >ota kolmas hitti >humina intensifies >lennä valon nopeudella portaalin läpi >matkusta jossain värikkäässä tunnelissa >saavu äärettömään tyhjyyteen >kuule taputusta ja hurraa-huutoja >konetontut ilmestyvät näkökenttääsi >näe noin 8 fyysistä ulottuvuutta kerralla <moro, viime kerrasta on liian pitkä aika t. konetonttu nro 1 :D <eikö ookin aika vammasta settiä? t. konetonttu nro 2 :D >tontut näyttävät kaikenlaisia objekteja, joita ei pitäisi olla olemassa >oli ihan vitun tylsää, tuijotin tossa joku 40 miljoonaa vuotta <jees, tuus meidän matkaan t. tontut >kulje tyhjyyden läpi oven (?) luo >tontut ohjaavat oven läpi >näe universumin synty, materian muodostuminen jne. >planeetat ilmestyvät, elämä kehittyy maapallolla >seuraa tapahtumia vielä parin miljoonan vuoden ajan <joo sun aika alkaa olla taas lopussa, tuu sitten kohta taas käymään t. tontut >spawnaa takaisin maapallolle
Taidan äänestää ensimmäisen kerran 40 vuotisen elämäni aikana, tällainen tuli vaalikoneessa 89% tuloksella. Vapauden Liitto, 54 vuotias tyty Ajaa Suomen EU eroa ja itsenäisyyden palauttamista. Taidan äänestää ja harkitsen liittymistä Vapauden Liittoon vaikka en puoluepolitiikan uskokaan. Tää on hyvä nainen.
Miks piri on muka vaarallista?
01:03
miksei tehdä luotiliivejä näistä?
Normaalisti panssaroidulla Audilla kurvaileva Stubb joutui raitiovaunussa lippusyyniin – Näin kävi – Presidentti matkusti vappupäivänä töihin raitiovaunulla ja tarkastaja tarkasti presidentin matkalipun, tasavallan presidentin kansliasta vahvistetaan Iltalehdelle. Esimerkillistä toimintaa Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hufvudstadsbladet. HBL:n mukaan lipuntarkastus tehtiin Meilahden kohdilla. Stubbit olivat ostaneet matkalipun HSL-sovelluksessa. Ilman lippua heille olisi voinut napsahtaa 100 euron tarkastusmaksu. Stubbit eivät kuitenkaan olleet julkisessa liikennevälineessä keskenään. Myös turvamiehet matkustivat raitiovaunussa presidenttiparin turvallisuuden takaamiseksi. Presidentin turvamiehillä ei HBL:n mukaan ollut matkalippuja. Sakkoja heille ei tullut, sillä turvamiehet saavat matkustaa ilman matkalippua julkisessa liikennevälineessä, jos he ovat samalla suorittamassa työtehtävää.
Olen sairaslomalla tämän takia. Mikä lääke tähän auttaisi parhaiten.
Luetelkaa God-tier harrastuksia. >Shakki >Paini >Viulu >Suunnistus >Metsästys >Huilu Mitä muuta?
Kyllä ykän kelpaa kun sai vaimolta tämtämmösen synttärilahjan
Saako sähköfillarin viedä hotellihuoneeseen ettei sitä varasteta?
Nyt on sellanen raha tilanne että jouduin mennä pakistanilaisen kaverin kanssa ghettoon ostamaan näitä... 50 senttiä kappale ja 10 nuuska/tupakka pussia sisällä
Onko Hayabusa hyvä aloittelijalle?
Onko hyvä sarja, kannattaako katsoa?
Tarvitsen lumi hiutale tagin.
Miksi olet sisätiloissa?
Mistä maasta saisin aasialaisen vaimon
02:24
Viikonlopun mp4-lanka. Homo-AP:n pitää vähän käydä läpi omaa mediakirjastoa.
01:04
onks jenkit oikeesti näin tyhmiä mitä vittua
00:28
Tourettetyty ei ymmärrä miten normot päätyvät suutelemaan. Jos totta puhutaan, niin en minäkään voi ymmärtää, sillä olen khv hikkyvelho.
Tekeekö tälläsillä kulli-palli pidikkeillä yhtään mitään, himottas tilata kokeiluun mut onko hintasa arvosia vai vaan ylihintasia yhdistelmä renkaita
Wheeler dealer >osta 520 hevosvoiman porsche 9000 punnalla >korjaa kaikki viat alle 3 tonnilla ja 23 työtunnilla >myy paska 15000 dollarilla Miksi et sinä ala käytettyjen autojen kauppiaaksi?
Sähköautot on hyviä vehkeitä.
Mylvistä Nato-manletille!
saako tästä väännettyä hyviä juomasekoituksia?
Kuka vittu maksaa Sonyn puhelimesta 1 399€? Android eli jälleenmyyntiarvo paskaa ja Sony eli 4v tietoturvapäivityksiä :D
01:28
Maksaisitko 50 miljoonaa kerrostaloasunnosta?
Häppenings!
Nyt tuli neitsyt nyymeille tilaisuus menettää neitsyys! Voin laittaa linkin postaukseen jos haluatte vihdoin päästä pesälle
Eka kulhollinen ja sit Faceittiin klikkaileen päitä. Jumalan terve vaan teille.
Jee mun bannit poistettiin kun ten valituksen.
00:10
VITUN HYVÄ KELI!!!
Paistinpannu pitäis ostaa oisko tää hyvä? https://www.verkkokauppa.com/fi/product/851905/Tefal-RE-NEW-paistinpannu-28-cm-keraaminen-pinnoite-harmaa Hyvä alekin sattuu olemaan.
olen 35v syrjäytynyt työtön tytytön kaljuuntunut hikkyburger milloin se oikea elämä alkaa?
Kohta alkossa. Sanokaa joku raikas kesäjuoma?
Näkyikö tänään seksyjä perspilluja ulkona? No?
Kumpi on parempi kohde käydä? >tokio >new York
Tulipas kuuma. Laitetaas tuosta vähän viilennystä. Mitäs rottien itsemurhayksiöihin kuuluu? Onko kuuma? Vituttaako?
Kun sinua haastatellaan, mikä sun titteli on?
Laittakaa kaikkee hauskaa 😂
Älä ole rasisti Rasisti on reppana
Oletko kokenut tyttöystäväefektiä? Eli ulkonäkösi on parantunut huomattavasti tyttöystävän ansiosta. Itse kyllä. Kulmakarvat nypitty ja mintissä jatkuvasti. Fleda mintissä jatkuvasti. Tyttöystävällä hyvä silmä vaatteille, vaatteetkin siis mintissä jatkuvasti. Ihon epäpuhtaudet kadonneet ja nykyään naama sileä kuin vauvan pylly.
Oon nyt 25v. Saa toivottaa onnea. 😶
Voiko joku tulla viettää aikaa mun kanssa
>ETTE TE VOI OSTAA KIINAPASKAA KIINALAISILTA SUORAAN!! TEIDÄN PITÄÄ OSTAA SE SAMA TUOTE K-KAUPPIAILTA TRIPLAHINTAAN!! Ostan mielelläni mahdollisimman paljon tuotteita Temusta. Saavatpahan suomalaiset kitupiikit opetuksen markkinataloudesta. Kyllähän se varmaan vituttaa, kun Kiinan poika on keksinyt alkaa itse myymään tuotteitaan ja keräämään voitot. Suomalaiset kauppiaat voisi mennä vaikka töihin, jos ei pärjää kilpailussa. Ja huutia vielä argumenteille :D >KULUTTAJALIITON pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell peräänkuuluttaa tiedotteessa, että laittomat toimet on saatava kuriin ja eurooppalaisen lainsäädännön mukaisiksi. >”Alustalla käytettyjen manipuloivien käytäntöjen tarkoituksena on saada kuluttajat kuluttamaan enemmän kuin he alun perin ovat aikoneet tai halunneet. Kukaan suomalainen firmahan ei tätä yritä :D
00:29
Vittu mikä kehari, huutista
miksi miehillä on pakottava tarve käsitellä kaikki henkiset asiat yksikseen? toksinen maskuliinisuus?
01:23
Poliisi ei huomannut, että ratti on väärällä puolella autoa :D pikku jekku :DD
00:17
Mitä viinejä tommoseen omaan viinikellariin edes pitäisi tilata? Ja mitä tuollaiset tilaukset kustantelee? Mitä itse tilaisit? Tiedän joku 3 viiniä
00:34
Huutista tää on hauska😂
Remove ads with a Gold account »