Ylilauta

Ylilauta

15641 users online
3848 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
Miksi miehet ovat niin creepyjä?
00:38
miks te miehet ootte tämmösiä?
Haluatko sotaa vai rauhaa?
00:15
>löydät hänet nukkumassa kääröllä ovesi takaa nälissään ja palelevaisena mitä teet?
Ostin alkuvuodesta 60 luvun omakotitalon ja suihkun seinä näyttää tältä nyt. Ostaessa ei ollut mitään. Mitäs laudan raksaranet ja insinöörit sanoo mistä johtuu?
Yli 26k jemmat ja oon full time rat. Huutista ku pääsen aikanaan yli sataan keilaan rottana
Lampaat ei oo edes tajunnut miten paljon kohta leikataan
Tytyn kanssa lähdössä ostamaan jätskit ja sitten mennää rannalle hakemaan rusketukset. Mitäs muiden perjantaihin?
Suomalaisten makuaisti on kyllä prööt ihan kaikessa. Paras sipsi on broadway ja kakkosena manhattan:D
Jenkkisotilaita ei päästetä Lapissa baariin
WW3
251 51 4
6 h
Jätskin hinta 2k24
00:10
Mistä tämmösiä muijia löytää? Vitun nussijat
Kyllä käy sääliksi ranskalaisia viiniharrastajia. Siinä maassahan ei tunnetusti ole minkäänlaista viinikulttuuria Suomeen verrattuna!
Hiukset lähtenyt karkaamaan. Ikää 26v
Vituttaa poikaystävän pieni penis.. Kaikki kaverit puhuu kuinka on isot kurvät ukoilla ja sillä ja sillä oli kans ihan jäätävä molo.. Omalla ukolla sitten onki luokkaa mikromuna. Mitä vittua tuolle voi tehdä?
00:29
Ylilaudan setämiehille muistutus. Älkää huudelko paljastavasti pukeutuville naisille
Räikkösen Markus on ihan vitun alfa >~40v >+80-90k/€/vuosi >+10000 seuraajaa instagramissa, saa jokaiseen kuvaan +400 tykkäystä ja kommentteja 8-9/10 tytöiltä >saa vitusti pillua >lihaksikkaampi kuin 95% lautailijoista >saa edelleenkin vitusti pillua, varsinkin 16-18v teineiltä >elää luksuselämää Voitte yrittää kieltää näitä faktoja itseltänne, mutta totuus on, että Räikkösen Markus lukeutuu tälle hetkellä suomen top 10 alfoihin. Ehkä ei ihan vielä pärjää imurinyymille tai sigmaballsille, mutta lähestyy heitäkin kovaa vauhtia. tl;dr - räikkös-markuksen arvostuslanka
Poikaparka ei kestänyt sipsiä
00:05
>omakotitalossa saa soittaa musaa niin lujaa kuin haluaa <sijoita 3000€ vehkeisiin , about 2000 wattia lähtee ääntä >soita keskellä päivää pari tuntia musaa hyvillä tuneilla >naapuri soittaa kytät paikalle <joo tää on vähän häiritsevää käytöstä, että musa hiljemmalle tai joudut putkaan? >VOI VITTU!
Kukaan ei ole loinen tahallaan. Kukaan ei pudottaudu tukien varaan puhtaan laiskuuden tai huvin vuoksi. Kirjaimellisesti kaikilla pitkään työttöminä olleilla on jotain ongelmia, mitkä pitää ratkaista ennen työllistymistä. Netti on täynnä esimerkkejä kuten sigmaballs, niilo22, imurinyymi, upi ja kumppanit. Väitättekö laudan kokoomuspersut, että noiden tyyppien ainoa ongelma on työpaikan puute? Toistaiseksi tämä hallitus ei ole esittänyt MITÄÄN potentiaalisia toimia näiden ongelmien korjaamiseksi. Kuvitellaan vain, että kun tukijärjestelmä ajetaan alas, niin nämä moniongelmaiset työttömät hakeutuvat työelämään ja kaiken lisäksi joku työnantaja vieläpä ottaa heidät kontolleen. Samanlaista toiveajattelua kuin vihervasemmiston "Meidän täytyy vain kotouttaa paremmin".
>Vihreiden Ohisalo Ylellä: Maajoukkoja voisi lähettää Ukrainaan Ekaks tää haluaa rahdata Suomeen irakilaisia miehiä, ja sitten tää haluu lähettää suomalaiset miehet Ukrainaan kuolemaan. Mikä tän endgame on? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010432555.html
WW3
597 416 19
11 h
Arvostele Sirkkelin tatuointi asteikolla 0-5
01:07
mp4 lanka
Mistä saa parhaat euforiat elämässä?
>saa puolustusvoimilta kirje >"voi vittu eikai taas" >kirjeessä onkin kutsu ylennettävien onnittelutilaisuuteen Tarkottaako tää, että mut ylennetään? Kun tossa käsketään laittaa kunniamerkit, niin laitanko kultasen ampumamerkin ja hopeisen juoksemerkin?

Itsenäinen, vahva nainen on kusessa

Elämä on vaikeaa kun ei ole enää miestä eikä miehen rahoja. Arki muuttuu kummasti kun vauraus ei tule piparia tarjoamalla. Menes Helena töihin ja lopeta se jatkuva, joka mediassa itkeminen. https://www.is.fi/viihde/art-2000010431774.html
Stallone laihtui lähes välittömästi rambon kuvausten jälkeen lähes tunnistamattomaksi auschwitz keskitysleiriltä karanneeksi syöpäpotilaaksi kun hyvä että rahat riittivät ruokaan saati roinaan ja joutui tekemään pehmopornoa jotta sai lihaksensa ravittua uudelleen taas hormooneilla. Stallonen kerrotaan hävenneen rambojaan yhtä kovasti kun Christian bale häpesi American psychoaan. Kannattaisi teidän veetienkin katsoa edes kerran se machinist jossa bale vetää itsensä niin riisikeppi kuosiin joka kertoo todellisesta roolisuorituksesta ja omistautumisesta.
voiko noita myydä eteenpäin tuli joku 300€ vero lasku
Sitä parempaa ikäeroa!
Tommoset meni uuniin
Oletteko koskaan nähneet itäsuomalaista aromanttia?
00:09
Muurahaisten sota on alkanut!
00:12

Ylen uusi mädätyssarja mainostaa lapsille alkoholia ja huume

ita
WTF? Kävin muijani kanssa isäukon(85v ja äitimuorin(65v) luona. Vittu isukki ruppee supattelemaan että onkohan äiti nussinut joskus yhtä x tyyppiä 35v taaksepäin. Ovat olleet yhessä 45v. Korosti vielä että hänellä on auto ja raha-asiat hyvin, ettei se ois ongelma(erota?) . Siis mitä vittua, mie oon 40v kalevi. Tässä vielä semmonen twist että ukko sano, äitini sanoi ettei oo nussinu, et kyllä se taitaa vaimoaan uskoa. Ja tää tyyppi x kuoli joitain vuosia takaperin oisko ollu 78v. Twistin twisti, itekki ryyppäilin 10-15v taaksepäin tään x tyypin porukoissa. Sen se isäukko kerto et joskus oli tempassu x tyyppiä kuonoon. Vittu...on vittu stoori.
lkaa ylishommat ja niin. nytten nsutitssn
Miks piri on muka vaarallista?
Ville Ranta servasi Ylilaudan meemisairaat :D
01:03
miksei tehdä luotiliivejä näistä?
Normaalisti panssaroidulla Audilla kurvaileva Stubb joutui raitiovaunussa lippusyyniin – Näin kävi – Presidentti matkusti vappupäivänä töihin raitiovaunulla ja tarkastaja tarkasti presidentin matkalipun, tasavallan presidentin kansliasta vahvistetaan Iltalehdelle. Esimerkillistä toimintaa Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hufvudstadsbladet. HBL:n mukaan lipuntarkastus tehtiin Meilahden kohdilla. Stubbit olivat ostaneet matkalipun HSL-sovelluksessa. Ilman lippua heille olisi voinut napsahtaa 100 euron tarkastusmaksu. Stubbit eivät kuitenkaan olleet julkisessa liikennevälineessä keskenään. Myös turvamiehet matkustivat raitiovaunussa presidenttiparin turvallisuuden takaamiseksi. Presidentin turvamiehillä ei HBL:n mukaan ollut matkalippuja. Sakkoja heille ei tullut, sillä turvamiehet saavat matkustaa ilman matkalippua julkisessa liikennevälineessä, jos he ovat samalla suorittamassa työtehtävää.
02:04
Käärme puree itseään ja kuolee.
Mistä maasta saisin aasialaisen vaimon
Kumpi on parempi kohde käydä? >tokio >new York
>höyrystä dmt >ensimmäinen hitti kolahtaa kuin 5g sieniä >panikoi hetken aikaa <otetaas lisää :D >toisen hitin kohdalla ala kuulemaan huminaa >aika-avaruus vääristyy ja pakenee näkökentän sivuille >aika-avaruus alkaa hajoilla <öglöö :D >eteesi muodostuu portaali ja jokin kehottaa ottamaan lisää >ota kolmas hitti >humina intensifies >lennä valon nopeudella portaalin läpi >matkusta jossain värikkäässä tunnelissa >saavu äärettömään tyhjyyteen >kuule taputusta ja hurraa-huutoja >konetontut ilmestyvät näkökenttääsi >näe noin 8 fyysistä ulottuvuutta kerralla <moro, viime kerrasta on liian pitkä aika t. konetonttu nro 1 :D <eikö ookin aika vammasta settiä? t. konetonttu nro 2 :D >tontut näyttävät kaikenlaisia objekteja, joita ei pitäisi olla olemassa >oli ihan vitun tylsää, tuijotin tossa joku 40 miljoonaa vuotta <jees, tuus meidän matkaan t. tontut >kulje tyhjyyden läpi oven (?) luo >tontut ohjaavat oven läpi >näe universumin synty, materian muodostuminen jne. >planeetat ilmestyvät, elämä kehittyy maapallolla >seuraa tapahtumia vielä parin miljoonan vuoden ajan <joo sun aika alkaa olla taas lopussa, tuu sitten kohta taas käymään t. tontut >spawnaa takaisin maapallolle
00:19
Vittu tää tippuis nopee ku pyyhkäsisin
Taidan äänestää ensimmäisen kerran 40 vuotisen elämäni aikana, tällainen tuli vaalikoneessa 89% tuloksella. Vapauden Liitto, 54 vuotias tyty Ajaa Suomen EU eroa ja itsenäisyyden palauttamista. Taidan äänestää ja harkitsen liittymistä Vapauden Liittoon vaikka en puoluepolitiikan uskokaan. Tää on hyvä nainen.
Kuinka diilaat sen kanssa että tääkin nussii ja sinä et?
00:10
VITUN HYVÄ KELI!!!
Onko hyvä sarja, kannattaako katsoa?
01:04
onks jenkit oikeesti näin tyhmiä mitä vittua
Kohta alkossa. Sanokaa joku raikas kesäjuoma?
Mikä on hauskin suomalainen (EI KUMMELI) Leffa?
Täs ois tän päivän safka hyvä elämä VITTU
Häppenings!
Olen sairaslomalla tämän takia. Mikä lääke tähän auttaisi parhaiten.
00:05
ison peräröörin salaisuus?
Kuka vittu maksaa Sonyn puhelimesta 1 399€? Android eli jälleenmyyntiarvo paskaa ja Sony eli 4v tietoturvapäivityksiä :D
01:28
Maksaisitko 50 miljoonaa kerrostaloasunnosta?
Wheeler dealer >osta 520 hevosvoiman porsche 9000 punnalla >korjaa kaikki viat alle 3 tonnilla ja 23 työtunnilla >myy paska 15000 dollarilla Miksi et sinä ala käytettyjen autojen kauppiaaksi?
miksi miehillä on pakottava tarve käsitellä kaikki henkiset asiat yksikseen? toksinen maskuliinisuus?
Oletko kokenut tyttöystäväefektiä? Eli ulkonäkösi on parantunut huomattavasti tyttöystävän ansiosta. Itse kyllä. Kulmakarvat nypitty ja mintissä jatkuvasti. Fleda mintissä jatkuvasti. Tyttöystävällä hyvä silmä vaatteille, vaatteetkin siis mintissä jatkuvasti. Ihon epäpuhtaudet kadonneet ja nykyään naama sileä kuin vauvan pylly.
Sano kallumpi ja valkoroskaisempi tapahtuma kun bensalenkkarien kuminvingutus kokoontumiset. Aivan, ei ole mahdollista,
01:23
Poliisi ei huomannut, että ratti on väärällä puolella autoa :D pikku jekku :DD
Näkyikö tänään seksyjä perspilluja ulkona? No?
Miten parantua atooppis-tyyppisestä ihosta? Kutisee niin ettei nukkumaan pysty. Jostainhan tämänkin pitää johtua, joten jotenkin se pitäisi olla mahdollista parantaa. Kaikki konstit nyt kehiin uusimmista tieteen ratkaisuista kaiken maailman vaihtoehtopiupau homeopatiaan ja muuhun noituuteen asti.
Tämmönen lähtee nyt testiin
Tulipas kuuma. Laitetaas tuosta vähän viilennystä. Mitäs rottien itsemurhayksiöihin kuuluu? Onko kuuma? Vituttaako?
Räsäs-Päivi on ihan vitun alfatar ja juopot ja nistit vaan itkee :D
postaa lempimakusi
Nyt tuli neitsyt nyymeille tilaisuus menettää neitsyys! Voin laittaa linkin postaukseen jos haluatte vihdoin päästä pesälle
olen 35v syrjäytynyt työtön tytytön kaljuuntunut hikkyburger milloin se oikea elämä alkaa?
Miten diilaatte pettymysten, vastoinkäymisten ja elämän merkityksettömyyden kanssa?
Oon nyt 25v. Saa toivottaa onnea. 😶
Lidl Snake otti uuden tatuoinnin. MITÄ VITTUA!?
00:12
Läski AP on menossa ensi viikolla rasvaimuun. Jollain kokemusta operaatiosta?
Älä ole rasisti Rasisti on reppana
Mitä tekisitte perjantaina jos kaljaa ei saa juoda?
Mitä transväki on ikinä tehny sulle? 😔💔
Terve Miten saan passin? Katsoin niin pitäisi maksaa siitä jotain yli 50 euroa?? Kai sen ilmaiseksi jotenkin saa kun on kuitenkin pakollinenkin. Passille olisi tarve matkailun takia.
Kun sinua haastatellaan, mikä sun titteli on?
eikö nää pellet saa sakkoja kun ei noudata työturvallisuusohjeita? t. valkokypäräinen kesähessu
nakkimuki ja pieni olut HIFKin ottelussa: 87.50€
Suomalainen kaunotar
00:19
kaupoilla näin aamusta suomen pääkaupungissa
oon oslossa
Muistakaa että punainen maito on huonoksi sydämelle!
Onko hämistietäjiä paikalla? Ihan valtava hämähäkki jonka näin tänään. Mikä laji on?
>ETTE TE VOI OSTAA KIINAPASKAA KIINALAISILTA SUORAAN!! TEIDÄN PITÄÄ OSTAA SE SAMA TUOTE K-KAUPPIAILTA TRIPLAHINTAAN!! Ostan mielelläni mahdollisimman paljon tuotteita Temusta. Saavatpahan suomalaiset kitupiikit opetuksen markkinataloudesta. Kyllähän se varmaan vituttaa, kun Kiinan poika on keksinyt alkaa itse myymään tuotteitaan ja keräämään voitot. Suomalaiset kauppiaat voisi mennä vaikka töihin, jos ei pärjää kilpailussa. Ja huutia vielä argumenteille :D >KULUTTAJALIITON pääsihteeri Juha Beurling-Pomoell peräänkuuluttaa tiedotteessa, että laittomat toimet on saatava kuriin ja eurooppalaisen lainsäädännön mukaisiksi. >”Alustalla käytettyjen manipuloivien käytäntöjen tarkoituksena on saada kuluttajat kuluttamaan enemmän kuin he alun perin ovat aikoneet tai halunneet. Kukaan suomalainen firmahan ei tätä yritä :D
Millä vitulla saan häädettyä fasaanin pihapiiristä? Asun rivaris nii mulkku tulee huutamaan lasin alle, klo 1 ja 5 heräsin ku mulkulla on jokku äänen avaukset menos
>vuosi 2008 >ole 17-vuotias nuori mies >ole muuttanut opiskeluhommien ja kilpatanssin takia kaupunkiin >naapurissa asuu about ikäisesi hiton kuuma muija nimeltä Eeva >Eevalla on timmi kroppa ja upea hymy >Eeva asuu äitinsä kanssa >ole nähnyt Eeva tanssisalilla pari kertaa >ota tanssi puheeksi Eevaa moikatessasi rappukäytävässä >Eevan äiti ei yhtään tykkää että bätäng tytär on tekemisissä miesten kanssa >suunnitelkaa viettävänne iltaa yhdessä tanssin ja ehkä jonkin muunkin kivan äärellä :D >Eeva sanoo äidilleen lähtevänsä iltaharkkoihin tyttöjen kanssa, vaikka tuleekin luoksesi naapuriin >tanssi Eevan kanssa kämpässäsi >tanssi senkun kiihkeytyy, ämmä ei tiedä yhtään mitä tyttö tekee >suudelkaa kiihkeästi tanssin edetessä kämppä laidasta laitaan >salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen
01:07
Suomalainen veeti kääntyy Islamiin Vantaalla (Myyrmäen moskeijassa)
Oon nyt aloittanut semmosen self imbroved setin johon kuuluu just kylmiä suihkuja aamusin, meditointia ja terveellistä ruokaa esim paljon hedelmiä. Sitten kans runkkaaminen vähemmälle tai kokonaan lopetus ja enemmän pillujen panemista. Myös paljon ulkoilua ja kuntoilua.
> Kaupungin vuokra-astuntoon muuttaa noin 25-30v nainen > Hänen luonaan asuu/käy 2-3 jätkää > Kaikki näyttävät siltä, että kannabis/alkoholi maistuu > Vaikka kaikki näyttävät juopoilta, niin heillä on kuitenkin kaikilla aika arvokkaat sähköpotkulaudat ja sähköpyörät. > Noin puolen vuoden kuluttua saavat kai häädön, sen jälkeen kun heittävät sohvan parvekkeelta alas. > Muuttavat pois, mutta kaikki nämä sähköpotkulaudat/sähköpyörät jäävät pyörävarastoon (yhteensä 2 sähkölautaa ja 2 sähkömaastopyörää). Samoin häkkivarasto jää tyhjentämättä. > Häkkivarastossa, on polkupyörien jousitettuja haarukoita (3kpl) pyörän runko, ja muuta tavaraa. Jousitetut haarukat ja rungot eivät ole mitään halpaa marketin kamaa, vaan vuoristo/ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja, jotka taloyhtiö tyhjensi myöhemmin roskalavalle. > Ja nämä sähköpotkulaudat ja sähköpyörät ovat olleet nyt reilut 3 vuotta hylättyinä pyörävarastossa. Mikä idea tässä voi oll? Miksi muuttaa pois, mutta jättää noin ainakin 10 000€ edestä tavaraa pyörävarstoon ja häkkivarastoon?
Oletteko valmiita seuraavaan kierrokseen?
Viikonloppuna 2000-luvun tähän mennessä suurin nyrkkeilyottelu eikä suomalaisessa mediassa ole tästä jutun juttua. ":D"
Mikkeli ja muu Itä-Suomi hereillä! Löytyiskö tätä kautta Jussille seuraa?
Nyt on maanantaina tulossa huoltoukot käymään eka kertaa vuosikausiin ja paikka näyttää ehkä jopa on kuvan näköinen. Laitanko vain varoituspyyhkeen vai olisiko pro tippejä?
Heti aamusta 20C, vittu mä vihaan tätä Iltapäivälle taas 27-30 tulossa eikä mitään asiaa urheilemaan tai tekemään mitään omia juttuja kun sää estää
Remove ads with a Gold account »