Yläpalkki

Yläpalkki

13187 users online
2600 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
Aika vissiin oikeesti rupee pakkaamaan tavaroita ja yrittää paeta täältä
Nyt on tilaisuutesi kysyä mitä vain yleislääketieteen erikoislääkäriltä
KIITOS PERSUT JA KOKOOMUS! VIHERVASEMMISTON PASKAPOLITIIKAN TUHOISA TAANTUMA ON OHI! TÄSTÄ ON TIE VAIN YLÖSPÄIN!
Kusi nousi päähän. T. Sanna Pirkkalasta >Kaikilla valta tai menestys ei nouse päähän. Sanna Marinilla Pirkkalasta nousi. Big Time, Päivärinta väittää kirjassaan.
Uusi Romeo ja Julia ❤️
00:14
laps män lits läts löts (friikki onnettomuus)
Ootko VLC vai MPV miehiä?
Huutista kun 100 % etätöistä tulee palkkaa 4400 € / kk. Tämä on 3000 € lapaan ja pakollisiin menoihin (vuokra+ruoat) menee n. 1000 €. Hupirahaa jää vielä 2000 € /kk. Lisäksi lomarahoja tulee about 2500 € vuodessa. Mikä olikaan rotan tekosyy siihen, että tietokoneella istuminen kotona yli puolet pienemmällä palkalla on parempi vaihtoehto kuin kotona tietokoneella istuminen yllämainitulla palkkiolla?
Puolustusvoimien huutokauppa. Tää huudetaan.
Miksi kauniit naiset on aina vassareita?
Huutista kun totta.
Miksi ette nyymit mene Ranskaan? https://www.lansivayla.fi/paikalliset/6709743
Vittu tätä saatanan pullamössösukupolvea. Jatkuvaa kitinää siitä ettei jaksa töitä tehdä ja pienikin vastoinkäyminen saa linnoittautumaan sängyn pohjalle viikoiksi. Kaikilla pitää olla oma diagnoosi jostain huuhaa masennuksesta ja mielenterveysongelmasta kuuluakseen porukkaan. On niin paljon parempia tapoja päästä aina seuraavaan huomiseen. Totea että PASKA PÄIVÄ SO WHAT ja mene nukkumaan. Aamulla parempi päivä ja elämä jatkuu. Toi uhriutuminen ja omasta paskasta muiden syyttely kertoo kypsyysasteen alhaisuudesta. Ai sulla on masennus? Jonon perälle vaa. Et ole erityinen tässä elämäntilanteessa.
"Erkkeri" on suomen kielen ainoa sana, joka päättyy "keri".
>Tässä ovat Vain elämää -artistit! >Vain elämää -ohjelma tulee taas. Ohjelman 15. tuotantokausi kuvataan jälleen Hirvensalmen Satulinnassa. >Tänä vuonna ohjelmassa nähdään Marko Hietala, Hanna Pakarinen, Ilta, Jussi Rainio, Roope Salminen, Eini, Costello Hautamäki ja Waldo. hetkonen, eikös yks noista oo se tuomittu seksirikollinen?!
onko täyskallu jos tämmösiä ei osaa
Koomikko Kivi servaa Mika Aaltolan
>Perheenäiti poltettiin autoon Vantaalla pliis, toivottavasti murhaaja on suomalainen (prööt) pliis! >irakilaistaustainen aviomies ei hyväksynyt sitä, että tämän vaimolla oli uusi suhde toisen miehen kanssa. no voi vittu! https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010427432.html
01:29
Kuinka paljon sinulle pitäisi maksaa, että menet nuudeloimaan catfishiä Louisianaan? Eli kalastat kädellä catfishin ja annat sen nielaista käsivartesi. Tuolla on siis myös krokotiilejä sekä alligator snapping turtleja noissa samoissa koloissa, joissa kalat asuvat

Etätyö on parasta

>Ole 33v DI >Herää aamulla samaan aikaan kun vaimo lähtee töihin >Laita lapselle pleikkari päälle >Käynnistä työtietokone >Keitä kahvit >Tee hyvällä motivaatiolla etäsuunnittelutöitä kotona >Oma rauha lapsi pelaa, vaimo töissä ei tarvi nähä paskoja työkavereita >Käy toimistolla noin kerran kuussa keskimäärin >Pidä tauot kun huvittaa ja liukuva työaika. Jonain päivänä vähemmän jonaki enemmän päätä ite >Tienaa 5000-6000 väliin palkkaa >Naurahda että kannatti käydä koulut ja nyt on lepi hyväpalkkanen työ >Huutonaura ajatukselle että jotku ajaa joka päivä töihin johonkin kaupan kassalle tai linjastolle ym paskahommaan ja elävät kädestä suuhun >Käy kysyyn lapselta välillä että isi vois tilata meille ruokaa mitä haluut >Totea ettet vois ikinä enää tehdä työpaikalle joka päivä 7-15 työtä
Alfa
No vihdoinkin mua kuunneltiin. Ei saatana.
Kantasuomalaiset jää jalkoihin
Mitähän puoluetta Evita äänestää?
Hälytys!
00:01
Klo 12 ois poliisikuulustelu, tai no sen kuulustelun suorittaa tullimies.
Hesari syyttää Ylilautaa Israelin Euroviisuvoitosta https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010423024.html Miksi teitte sen nyymit?
Sain tehtyä 7 leukaa. Tehän toki teette saman 100kg:n lisäpainolla mutta itse olen suorituksestani aika tohkeissani.
Muistakaa että poliiseilta etninen profilointi on kielletty. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jyrahdys-romaneja-syrjineelle-poliisille-kaikkien-poliisien-sisaistettava-etta-etninen-profilointi-on-kielletty/8937622
Jari K paikalla? Luulitko että velkoja ei tarvii maksaa jos muuttaa tampereelle karkuun? Veli sä oot vitu kuses jos et ihan oma aloitteisesti tuo niitä massei. Sun velka on nyt 800€ ja nousee tonniin jos joudutaa perimään paikan päältä.
Ei mulla muuta
00:22
Spandexit saavat ansionsa mukaan
Sieltä tuli kahden viikon käsienheiluttelupalkka
Nimeä ikonisempi duo. Minä odotan.
Onko muita jotka keräilevät vuokraskuutteja ja ajavat ne 30-50km päähän? :))) Sieltähän päättymättömien metsätaipaileiden päästä hakevat skuuttifirman värkkejään, tai jättävät hakematta. Aion toimia näin niin kauan, että skuutit eivät loju ympäriinsä kaduilla poikittain, vaan ovat lukittuina latausasemissa tai missä lie skuuttiparkkitelineissä. Syitä jos joku kaipaa, niin esimerkiksi näkövammaisia on yhteiskunnassa paljon, sekä huonommin liikkuvia vanhoja, jotka eivät kaipaa akuuttia esterataa kaduille.
Nyt kun vakuutuspakotus menee vielä entistäkin hullummaksi tässä maassa niin osaisko joku selittää tyhmälle miksi liikennevakuutuksen pitää olla ajoneuvokohtainen henkilökohtaisen sijaan? AP:lla on auto jolla ajetaan 25tkm vuodessa ja jonka liikennevakuutus maksaa 108€ vuodessa. AP:lla on myös toistakymmentä pappatunturia jotka kulkevat 35km/h ja joilla ajettaisiin luokkaa sata kilometriä vuodessa per mopo, mutta mikäli nämä haluaisi ottaa liikennekäyttöön niin jokaisessa olisi vakuutusmaksu 200€+ per vuosi per mopo. Tarkoitus oli tehdä yhdestä pappiksesta sähköllä kulkeva 25kmh härveli, mutta eipä enää napostele kun niillekkin napsahti vakuutuspakko. Missähän hintaluokassa nuokin vakuutukset mahtavat huidella. Miksei olisi vain yksi liikennevakuutus per henkilö ja ajelet sitten millä vehkeelläsi ajelet, aivan sama. Ajoneuvot voisi luokitella jonkin pisteytyssysteemin mukaan ja vakuutusmaksusi määräytyisi sen isopisteisimmän ajoneuvon mukaan jolla ajattelit ajella. Omassa tapauksessani se sitten olisi tuon vaarallisen pappatunturin mukaan että sillä yhdellä 200€ vakuutuksella saisi ajella autoa ja kymmentä eri mopedia niin paljon kuin sielu sietää. Yksi ihminen ei kuitenkaan enempää kuin yhtä ajoneuvoa aja kerrallaan. Aivan helvetin vastenmielistä rahastamista tämä nykyinen systeemi.
00:22
Terveisiä nyymeille
Keksi Suomen kunnille uudet nimet. Esim. Pornoo, Kirkkoslummi...
Mikä persuja vaivaa?
Vieläkö käyt mäkki donaldsissa? Mä en ole käynyt moneen vuoteen. Epäterveellistä ja ylihintaista ruohonnaa.
mitä harrastatte krapulassa? >suihkussa istuminen
Nyt on todella paha tilanne. Erittää visvaa ja haisee mädältyneeltä.
>Mirjaa hävettää aikuisen lapsensa työttömyys Huutista kun äiditkin häpeilevät rottiansa!
Suomi nousuun! https://yle.fi/aihe/a/20-10006626
miksi ihmiset pilaavat itsensä tatuoinneilla?
00:34
Milloin olet viimeeksi käynyt kunnon parturilla leikkauttamassa tyylikkäät hiukset?
00:50
Pajeetit ja akselin arvoitus
Onko täällä muita shower kullin omaavia? Kesä on todella hankalaa aikaa, kun en mitenkään saa pötköä piiloon ja kaikki ihmiset katsoo pahasti.
00:46
Huutista kehariveljen esittelyviteoo:D
Olen 32v enkä ole koskaan puhunut neekerille. Tai koskettanut sellaisen ihoa. Lähimpään Heseen tai Mäkkäriin on 85km. Kotikunnassa 4000 asukasta ja ei ainuttakaan neekeriä.
Onko huijau?
Ilmeesi kun tajuat että pojat ovat juuri sinun mökilläsi?
Sanna puhuu asiaa
00:30
Minkälaisia vaatteita käytätte kuumalla säällä julkisilla paikoilla?
Huhhuh kun on hyvä kroppaisia naisia liikenteessä topeissa. Alkaa vähän jöpöttämään.
00:21
Nää pitää hauskaa
Joudut pelaamaan valitsemaasi kilpailullista kaksinpeliä kolmea satunnaisesti valittua aikuista ihmistä vastaan. Jos et voita niin kuolet. Minkä pelin valitset? Pelin pitää siis olla vähintään kahden pelattava peli jossa on mahdollista voittaa toinen (voit halutessasi valita esimerkiksi 1 vs 1 minecraftottelun tms. Vaikka se ei suoraa olisikaan pelin idea) et saa käyttää pelissä minkäänlaisia huijauskoodeja, glitchejä tai vastaavaa. Peli voi olla myös esimerkiksi lautapeli, kivi paperi sakset tai oikeastaan ihan mitä vaan mutta ei esim mikään omakeksimäsi peli johon vain sinä tiedät säännöt.
Heräät ja tämä on ständeineen sänkysi vieressä. Mitä teet?
Ismo vaihtui Brandoniin :D
huutista :D
Vähän rupes sykkii tälle typylle ja tuntuu, että tää vois olla seikkailu! Vedetäänkö oikealle?
Keijut känselöity.
00:39
Naisena deittailu on tosi helppoa. Sun tarvii vain pyytää ja miehet antaa saman tien.
TORILLE!
Löytyisikö täältä tuhmaa poikaa illanviettoon?
Surullista mutta totta.
200€ balance. Miten hoidan wagerin että saan ulos
Pääseekö paperitehtaalle tai ahtaajaksi helposti töihi? Oon liian kallu kouluun mut noi alat kiinnostais kun hyvä palkkaus
01:06
Mitä vittua tämä on?
Paras simppelihkö pastaresepti saa 10 päivää kultaa Kanaa ois kiva käyttää ei oo pakko
Tyty samakkoiden sala koukous! Pojan kloppiaiset ja miehen köriläät on vielä nukkumassa. Nyt on meidän vuoro tehdä juonia niiden pään menoksi ;D
Ootko jo testannut jokeri_incel juoman?
Paha mieli ku viikonloppuna haukuin äitiä ja jopa löin ja isälle sanoin että ajaa rekkaa päin. Mulla on ollu tosi vaikeaa ja paha olla.
>ole baarissa kaverin kanssa >näytä kaverillesi lomakuvia koska olit kuukausi sitten lomalla Espanjassa >yhdessä kuvassa on kuva auringosta >AP:n kaveri alkaa huutamaan että auringosta otettua kuvaa ei saa katsoa Siis mitä vittua? Onko totta ettei auringosta otettua kuvaa saa katsoa?
Moi! Oon fysiikan kurssilla ja täällä on tylsää. Joku vois keskustella mulle
Muistatteko ku ennen kirjotettii täällee niinQ 1337 iha kyNpillä
Jos et oo ostamassa röökiä tai maksamassa käteisellä niin MENE SINNE VITUN ITSEPALVELU KASSALLE. t. Vituttaa kassajonot
Kuinka paljon olutta on laatikossa?
Kenelle Suomen poliitikot työskentelee kun suomen kansalle ne ei ainakaan työskentele
Kannattaako laihduttaa?
01:46
Rikasta kulttuuria
Äiti avas mulle tarkotetun kirjeen ja sai tietää että oon valehdellut töissä käynnistä viimeset 4 vuotta
Ville Ranta teki sen taas :D 180 180 180 180 180 180
Sain töitä! Pääsen varastohommiin ja tuntuu kivalta päässä puuhastelemaan, sekä saamaan lisää taskurahaa näin vuosien työttömyyden jälkeen
On se vaimo pantava,,, kalu tykkää,,
Ööh, Puuilo-veljet..? :D
Vain elämää -tähdet julkistettiin! Tunnistan noista vain muutaman, ja onko esim. Roope Salmisella edes niin paljoa biisejä, että niitä riittää kaikille muille esitettäväksi? Ja vedetäänköhän Costellon päivänä Popedan biisejä tuolla? Siis niitä, jotka ovat olleet Paten laulamia? Sitten tuolla on noita menneiden vuosikymmenien "tähtiä" ties mistä kaivettuna esim. Waldo (myönnän, etten tunnistanut kuvasta aluksi)... Alkaa olla jo aika heikkoa paskaa tämä. https://www.is.fi/viihde/art-2000010426174.html
Miksei rotat mene 2000€/kk varastotöihin? comfyä on t. varastoukkonyymi
4e aamupalalla
Tää on nyt pakko olla jo tarkotuksellista :D
Missä pelissä on yli 100% palautusprossa? Mietin et alkaisin pelaa ammatiksi näitä pelejä
Miten saa iso tissi tyty-yden?
Joudutte vankilaan!
Onko koskaan Yliksen aikana kaksi (2) tai isompi porukka tavannut toisensa kasvokkain ja ryhtyneet parisuhteeseen/kaverisuhteeseen? Kuinka näin pääsi käymään? Olisiko tässä ideaa nyymeille sosialisoitumisen aloittamiseen?
Taas naisopettajaa syytetään kahden teinipojan (15v ja 16v) raiskaamisesta. Sykkiikö vai ei? https://news.sky.com/story/teacher-accused-of-having-sex-with-two-students-says-she-ruined-her-dream-job-with-stupid-mistakes-jury-hears-13135897
01:18
>Suomalainen Essi lyttää pohjoismaalaiset miehet: "ottakaa oppia eteläeurooppalaisista"
00:31
Juutalaislapset tuhoamassa palestiinalaisille tarkoitettua ruoka-apua.
Kauanko arvioisit että random hepulla menisi avata pornokansiosi jos pääsisi selailemaan tietokonettasi vapaasti
Sanokaas joku hinta/laatusuhteeltaan hyviä aurinkolaseja. Tokmannin halppikset ei oikein nappaa kun kyllä sen laadun erottaa ku linssien läpi kattoo. Mut ei kehtais mitään monen sadan lasejakaan tilailla
Remove ads with a Gold account »