Foorumi

Foorumi

16216 users online
3659 posts per hour
Remove ads with a Gold account »

Yleinen keskustelu

Hei, tässä nyt tämmönen yleinen keskustelu jossa koitetaan saada ap:lle mahdollisimman iso luku kultakolikkoon Tervetuloa yleiseen keskusteluun
Ilmeesi kun tajuat että pojat ovat juuri sinun mökilläsi?
Tää on nyt pakko olla jo tarkotuksellista :D
miksi ette jätä tyttöjä rauhaan pelimaailmassa :(
Ööh, Puuilo-veljet..? :D
huutista :D
RHCP:n laulaja Anthony Kiedis (61) ja hänen tyttöystävänsä Helena (19)
kehtaako tänne kutsua tytyjä kylään?
Mies ei voi nostaa 100kg penkistä ilman että on geneettinen friikki tai roinaa. Muistakaa tämä kun jotkut kehuskelee penkkituloksillaan. Todennäköisesti roinamaket, noi geneettiset friikit on about yksi tuhannesta. Olen treenannut nyt 5 vuotta säännöllisesti ja nousee 92,5kg.
Kiitos Päivi! Loppuu tämä Suomen kansan mädätys alkoholismilla.
Jos et oo ostamassa röökiä tai maksamassa käteisellä niin MENE SINNE VITUN ITSEPALVELU KASSALLE. t. Vituttaa kassajonot
Runkkasin vahingossa työaikana ja naispuolinen työkaveri näki koki homman. Kertoi pomolle ja tänään kuulemma on kuuleminen. Miten tässä nyt selvitään?
01:18
>Suomalainen Essi lyttää pohjoismaalaiset miehet: "ottakaa oppia eteläeurooppalaisista"
01:06
Mitä vittua tämä on?
01:20
Tiktok alfa bongasi jonkun läskisami nyymin kaupassa:D
Kipakat terveiset Teemu Keskisarjalle iltsikalta! Kunnon paska-otsikko. Monen sivun juttu, ja sitten lopussa KIPAKAT TERVEISET!
00:14
Jätän tämän vain tähän
Oo vaan itsevarma ja mene jutteleen naisille. Varmana löydät jonkun.

Kiksautanko vuokraemäntää?

Kuusinen tilanne. Asun (opiskelija) alivuokralaisena ison omakotitalon erillisessä asunnossa, samassa asunnossa nyt kolmatta vuotta. Koko asumiseni ajan vuokraemännän käytös ja puheet ovat olleet selkeästi flirttailevia ja koska nyt on viimeinen vuosi opintoja edessä, ajattelin katsoa kuinka pitkälle muija on valmis menemään flirttailunsa kanssa.
>nii hei mitä sun kesän pläänit oli?
Heiii, olen ostamassa pojalleni 15v syntymäpäiväksi pelitietokoneen yllätyksenä. Kovasti hän mopoa halusi mutta ajattelen että pelitietokoneesta löytyy paljon enemmän hupia ❤️ noh koska yh-mamma olen niin budjetti rajallinen. Ei mielellään yli 800€, mutta haluaisin että sillä pyörii mikä vaan peli jos hän niistä kiinnostuu! Onko ylilaudan dataajilla antaa mielipidettä tähän tietokoneeseen? En oikeen näistä ymmärrä, mutta kuhan pyörii mikä vaan ja alle 800€ niin käy mulle! Kiitos ❤️
Mikä niissä tisseissä on niin kiinnostavaa? Terveisin tytynyymi.
>ole USA >älä tee töitä eli "rottailet" >saa työttömyystukea 3 kk jonka jälkeen se loppuu >älä vieläkään halua mennä töihin >tulos: asut kadulla pahvilaatikossa kerjäten ruokaa Miksi Suomessa ei voisi olla näin?
Nyt on RAJU jokerimeemit ovat totta
Millaseen työhön toi 10 laudaturin ihminen valmistuu loppujen lopuksi?
Läskilanka Postatkaa läskien sekoiluja, kommentteja, oletuksia, ajatuksia
Huutista koska totta
Näytetään tän >>GsrhR langan vanha homoa esittävälle veetille että me OIKEAT ykät saadaan enemmän kultatiliä aikaiseksi :D
Pattayalla naiset on vielä naisia
HAPPENING PALLO VAUVOJEN HÄTÄ KOKOU
Pyöräilee punaisia päin ja näyttää toisille keskisormea. Miksi?
Kiintiö-ihmiset leffoihin myös Suomessa t. Yle
00:30
Tää häiriköi salilla
Näytetään tän langan >>Gsr1d AP:lle, että me aitopää vanhahomot saadaan enemmän kultapäiviä kerättyä kuin nuo uushomot! Mene ja katotaan kuinka monella kultakolikolla voitetaan toi toinen AP!
00:46
Tekosyysi ettet nussi naisia jotka kieltää sua?
Oon joskus nuorempana tehnyt roskakuskin hommia. Kerran oli murtunut jalka ja sijoiltaan mennyt olkapää ja tulin silti töihin lauantaina jonka jälkeen jäin sairaslomalle siihen aikaan ei ollut astioissa renkaita. Miehet kantoi autoja eikä autot miestä.
Miksei runkkarit tajua, kuinka paljon se sperma lemuaa? Vaikka luulette olevanne huomaamattomia koulussa, töissä, kavereilla kylässä ja ties missä, niin se sperman lemu valtaa muiden nenän sillä sekuntilla kun tulette vessasta ulos. Kaikki huomaavat, sekä puhuvat asiasta kun ette kuule.
>Miss Ruotsi 2024 Tähän on tultu. Ei voi muuta kuin pellenenää töötätä.
Miksi joku haluaa syödä kusisessa pahviboxissa pyörinyttä jäähtynyttä safkaa jonka joku neekeri kuskaa paskaisessa laukussa kilometrien päästä?
Anteeksi
Laitoin ulos shortsit. Ulkona kellään muulla ei ollut shortseja. Kiltisti kipitin takaisin kotiin laittamaan mustat farkut koska normojen hivemind käski. Nyt tuolla tuleekin yhtäkkiä kuuma mustissa farkuissa. Kaikilla muilla shortsit ja t-paita Jännä miten Matrix toimii. En ymmärrä miten nompansseilla on aina JUST oikea vaatetus päällä paitsi jos ne on koodattu näin.
Kannattaako katsoa?
Vasemmistolaiset valehtelee aina. Palefacen perhe oli keskiluokkainen, isä pankinjohtaja. (:D)
00:08

JUHANIN JA KISUN PANOVIDEO :DDD

https://mega.nz/folder/2Q8iFTSa#XWKZbg11iLVtt17sShHYKA
MITÄ VITTUA NYT TAAS, KORKKI KIINNI YLLÄPITO SAATANA
Vaimo oli hommannut sodastreamin kun valitti ettei jaksa enää roudata pulloja. Argumentoi myös, että tulee paljon halvemmaksi käyttää näitä makupulloja sodastreamin kanssa. Ei siinä, ihan ok makuista juomaahan tuosta tulee, vaikkei se nyt ihan pepsiä olekaan. Lähdin kuitenkin laskemaan tuota hintapuolta. Normi pepsi max maksaa prismassa halvimmillaan 80snt litralta (4x2l). Tälle sodastreamille hinnaksi tulee 74snt litralta, eli joo tulee halvemmaksi, mutta tuleeko merkittävästi? Se on 7,5% prosenttia halvempaa ja joo ei tarvi roudailla pulloja. Jotta tulisi edes tuo sodastreamilaitteen hinta katettua eli n. 100e, niin pitäisi juoda 1666l sodastream pepsiä. Se on noin 208 tuollaista sodastream pepsi makua. Jos noita juo vaikka sen 2 per kuukausi, niin kestää 8,6 vuotta, että saa katettua laitteen hinnan. Ja tähän ei ole edes laskettu kaasujen vaihtoa, kyllähän nekin maksaa jotain. Eli ei sitä mielestäni ainakaan hinnalla pysty perustelemaan.
Sellaset vapaat markkinataloudet sieltä.

kauhea juttu junassa

muistaa 50 vuoden takaakin vielä
Uskaltaako laudan persunyymit myöntää, että katuu äänestämistään. Onhan tuo ollut kaikin puolin täysi katastrofi. Kaikkia muita kiristetään paitsi osinkoja nostavia valmiiksi rikkaita ihmisiä. Bensa ei oo halpaa, ympäristönsuojelua jatketaan yhä, työttömyys kasvaa ja maahanmuutto jatkuu. Ministeri huutaa Oulun torilla että "menkää töihin".
Suomen pitkäaikaistyöttömin tubettaja Markorepairs on saanut töitä! https://www.youtube.com/watch?v=txUe2XyNLEM
Löytyisikö täältä ujolle tytölle juttuseuraa?
Tässä langassa arvaillaan ylilaudan uutta nimeä. Parhaille arvauksille kultaa.
Naiset elää easy modella. Voi kirjaimellisesti kirjottaaa mitä tahansa jodeliin mitä haluu tehdä ja sieltä aina löytyy joku simp viemää sut vaikka ulkomaille vittu

Gangsteri nimesi on paidan värisi ja viimeinen syömäsi asia

Musta näkkäri
02:01
Tämä EI ole parodiaa. Pellemaailma pistää taas parastaan. https://www.autoevolution.com/news/vulva-spacecraft-concept-aims-to-disrupt-the-space-industry-with-a-powerful-message-183295.html
Pottukoira alkaa olla jo paremmas tikissä mitä te :D
Vain kehitysvammainen landepaukku vastustaa Tunnin juna -ratahanketta.

Sannulin aamulenkki

Ja seuraavaksi lontooseen
voi vittu mun vakkaritilaus maksaa jo 23,65€
Miksi mediassa puhutaan nykyään ihailtavaan sävyyn tällaisesta degeneraatiosta?
>70 % suomalaisista miehistä ylipainoisia! https://yle.fi/a/74-20065951 >Yli 70 prosenttia suomalaisista miehistä on vähintään ylipainoisia. Satakunnassa pojat pitävät saman tilaston kärkeä. Kouluissa tämä näkyy jo kenkälusikoiden tarpeena. Hyi vittu teitä läskejä!
Saako 30v ykä pillua 17-18v tytyiltä jos hankkii tämmöisen ja vie niitä ajelulle?
Huutista miten on ees vittu mahdollista olla ylipainoinen? :D Siis onko teillä oikeasti pirusti rahaa millä ostelee jotai mättöä koko ajan :DD T. yritän nostaa painoa mutten pysty.
huutopieristä "huippupizzerialle". Puoli kiloa kuivaa leipää ja pari juustonpalasta päällä... ja tollasesta maksetaan ties kuinka paljon. :D
Tässä langassa tehdään videopelien nimistä neekerimuunnoksia >the legend of nigger >super nigger brothers >metal gear nigger
Lauta pilalla kultaa jaetaan eestä ja takkaa
Täytyy oikeasti olla jollain tavalla kehitysvammainen jos ei osaa tehdä tulevaisuuden päätelmiä tästä.
Jemenissä pedofiileja rankaistaan näin.
00:17
On vitun hyvä lukko joo
Älä välitä. Munkin juttuja faceryhmistä jaettu ylilaudalle. Miten itse tekisit?
05:03
Tulitikkutehtaan tytöt on aika kuumia.
Tuhat päivää kultaa! Mitä helkkaria?? Onnea. Oon kateellinen.
Mitä itse tekisit? “If it's brown, lay down. If it's black, fight back. If it's white, goodnight”
Onko tötösi A vai B?
00:48
Kuinka moni nyymi on kokeillut SUPpailua? Pystyisitkö tekemään perässä tuon?
00:33
Tässä on pakko alkaa uskomaan, että jotain ne ruiskuttavat tuonne taivaalle. Aamupäivällä kun ajelin duuniin niin taivas oli täysin selkeä, mutta taivaalla lenteli ainakin 6 lentsikkaa vanat perässään ristiinrastiin. Nyt muutamaa tuntia myöhemmin koko taivasta peittää kauttaaltaan tuollainen hämmentävä utu. Ei siis mitään pilviä vaan ihan kuin sumu eikä ainuttakaan lentokonetta enää missään. Mitä tällä touhulla haetaan takaa?

Jodel testi

Tuleekohan bannia ja kuinka nopeasti? Yritän vain olla avulias.
>Australilainen Annie Knight haluaa nussia 600 miehen kanssa vuodessa (hänen nykyinen ennätys 300) ja on kyllästynyt siihen, että häntä arvostellaan hänen elämäntyylinsä perusteella. https://www.perthnow.com.au/lifestyle/relationships/onlyfans-star-annie-knight-wants-to-sleep-with-600-men-next-year-sick-of-being-judged-on-her-lifestyle-c-13862227
Rikoslaki muuttuu! Peisetti persut
>tonnin e sport sänky
Ville Ranta tykittää seksityöstä 🤣🤣🤣
Pomo kysyi työpaikalla miksi suihkuseinään on tehty tussilla viivoja ja eri päivämääriä
Miksi veetit kannattavat niin usein persuja tai sinimustia? Eikö nuorison pitänyt olla liberaalimpaa ja uudistusmielisempää aina viime sukupolveen verrattuna?
hyvät kelit
>ole normaali mies >iske silmäsi naiseen >havaitse signaaleja naiselta >rohkaistu ja lähesty naista samalla tavalla miten on tehty vuosisatoja <ole nyt naistenahdistelija ja saa potkut ja nainen joutuu terapiaan lähestysmiyrityksen takia Mitä vittua täälä taas tapahtuu :D Vuoden 2024 oudoin uutinen ja keissi aripekan seuraavassa postauksessa
Salaliittoteoria: Sopsy aikoo ostaa Ylilaudan. Tämä selittäisi kaiken, eli ensin tuhotaan lauta jotta kävijät putoaa, tulot laskee ja sijoittajat haluaa myydä uppoavan laivan. Sitten Sopsy tarjoaa jonkun naurettavan summan ja omistaa jälleen 100%. Kaikki järjestyy.
Tässä keskustelulangassa tehdään AP:lle maailmanennätys kolikoiden määrässä! Tervetuloa mukaan todistamaan historiaa!
Mitä mallia ylifoorumin käyttäjät ovat?
00:04
Kullia on vaikka seinään ruusuksi nakata
Voi vittu, nyt loppu työn teko. Wahuuuuu!
Miten transut pariutuu? Haluaako transnainen transmiehen vai oikeita naisia tai miehiä?
Mitäs rotat? joko nistipadat vedelty? ite tässä kahvilla ollessa yhen rullan arvelin tempaista =)
Mitä vittua :D Kotipitsan pitsat maksavat nykyään 15e-20e :DD
Hei @Ylläpito, olisiko mahdollista saada emojivalikko tohon tägien viereen? 😄
Ne yrittää tehä suomalaisista neekereitä
Miksi lautaa pitää ronkkia kokoajan? Jos joku asia ei ole rikki, niin älä korjaa sitä.
Parantuuko englannin ääntäminen ihan vaan sillä että jauhaa paskaa englanniksi jonkun jenkin tms kanssa?
Burger Kingin myyjätär on oikeasti ihastunut minuun, tää on jo toinen kerta
Eteesi ilmestyy painosi verran sitä mitä oot viimeksi syönyt. Miten kävi?
yksi päivä ulkona ja ihan somali jo
Remove ads with a Gold account »