Ylilauta

Ylilauta

15368 users online
3305 posts per hour
Remove ads with Gold »

Siinähän tulee jo panolle hintaa

Spärdäril löydetty hinta
Mikä on miesten vastine naisten kesämekoille eli mikä asu saa kesämiehen näyttämään hyvältä naisten silmissä?
Huutista. Tämmösiä ne laudankin folioöyhöt on >IS:n selvityksen mukaan epäillyt ovat jakaneet salaliittoteorioita sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi eräällä Youtubessa julkaistulla videolla he kertovat ”maailmanlaajuisesta tunnelisodasta” ja kertovat selvittäneensä sen takia Helsingin tunneleita. >USEILLA videoilla veljekset puhuvat myös muun muassa Suomen sotilaskohteiden lähistöllä olevista tunneleista.
postatkaa parhaat kalevien ATK-termit >imurointi/puhurointi >kahva >heittovaihtotiedosto >tietue >säilö
00:38
25-vuotias nainen antoi 122 miehelle pillua KAHDEN VIIKON AIKANA. Luit oikein! Mälliämpärin body count on varmaan tuhansissa. Surullisinta tässä on se miten yleisiä tuollaiset luvut on suomalaistenkin naisten keskuudessa.
Selaappa lautaa mobiililaitteella ilman kultaa.
00:10
Tiedotus: Yle näytti aamu-uutisissa elokapina huoran tissiä
aivan isäntänä kommentoimassa :D
00:30
Tommy Lee joi aikanaan 7,5 litraa vodkaa päivässä
Maahanmuuttajien työttömyys maakunnittain. Kovia lukuja.
TOP 5 Huonoimmat maahanmuuttajat #5. Intialaiset - ÄO 80 - Dunning-Kruger - Palvovat 330 miljoonaa eri demonia - Äärimmäisen korkea ryhmäkeskeisyys Pakanallinen ja epähygieeninen kulttuuri, joka on yhteensopimaton länsimaisten standardien kanssa.
Yritin taas eilen itsemurhaa
Miten tiputtaa nopeasti eli parissa viikossa muutama kilo pois? Kaverin häihin kutsuttu ja kokeilin pukua niin kiristää vyötäröltä niin sootanasti. Oon kesälomalla ja tullut otettua aika rennosti kaljotellen ja makkaraa syöden. Tällä hetkellä paino 79,5 ja jos jotain 4-5kg pitös saada pois.
Miltä tuntuu tulla töihin, tehdä 8h töitä 10€/h palkalla ja töiden jälkeen huomata, että auton tuulilasiin, jolla tulit töihin, on kiinitetty 80€ pysäköintivirhemaksu? Eilen kävelin rakennusmaan ohi ja huomasin, että joka ikiseen rakennusmaan aidan vieressä seisoneeseen työukon auton tuulilasiin oli kiinitetty 80€ pikavoitto. Ja parasta että alueella ei edes ole laillisia pysäköintipaikkoja. Kirjaston vieressä on kolme 4h parkkipaikkaa, jotka ovat aina täynnä. Samoin Alepan vieressä on pari myös 4h parkkipaikka, jotka myös ovat aina täynnää. Koko työpäiväksi et pysty jättämään autoa mihinkään 2 km säteellä! Ja kyse on Helsingin-Vantan rajalla sijatsevasta lähiöstä, eikä mistään keskusta-alueesta! Ja noiden työukkojen huomennakin pitää jotenkin Nurmijärveltä tulla töihin! Ja huomennakin heitä odottaa sama kohtalo. PS. Onneksi itse olen työtön! Töiden tekeminen tässä maassa ei kannata!
Turkin pressa on sentään peisetti. Mistä saataisiin meillekin päättäjiä jotka ei nuole jutkujen persettä?
00:38
Suomitytyt löysivät taikahiekkaa rannalta
Tyllerö
Tinder tyty poisti osuman 5pv juttelun jälkeen kun en suostunut kertomaan työstäni tarkemmin Onneksi tiedän, että hän on alkossa töissä ja työvuorot. Taidampa joku kaunis päivä lahjoa jonkun 18,0001v tytyn mukaan ja käyn hakemassa sieltä baarikaappiin täydennystä mersun avaimia heilutellen.
Perjantain kunniaksi tissit tässä langassa klo 11:40 :3
00:27
Näin puhuu keskiverto helsinkiläinen
Anestesiahoitajan palkka. Kyllä näkyy vastuu palkassa :D
Medium häppening, Helsingissä alkaa Elokapina mielenosoitus klo 13!!
”Jopa poliisit antavat minulle anteeksi” ”Minkä minä sille voin, että minulla on kauniit kasvonpiirteet?” Millaista elämä on, kun on nuori kaunis nainen? Pitävätkö ennakkoluulot ”vip-kohtelusta” paikkansa? 23-vuotias Arina Kajalainen lataa nyt suorat sanat tabuaiheesta ja kertoo uskomattomista tilanteista, joita hän on kohdannut. Erityisesti naisen väitteet poliisin toiminnasta herättävät kysymyksiä. https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000010428488.html
Oikeus viimeinkin toteutui
Mannet rottailleet ilmaiset tarjoilut. Varastaneet vielä astiatkin. On ne paskasakkia, monesti ihmetellyt miten ne voi olla niin äärettömän röyhkeitä vailla mitään moraalia. Väittäisin että monella mannella on epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö. Ei välitä mistään, ei kunnioita mitään. Muut ihmiset on niille vain hyödykkeitä.

Kuski

Kuka lähtee kuskiksi mökille? Ajan sit su pois.tarjoon saunan,oman mökin,viiniä ja makkaraa.auto on.lähtekää joku vittu.ihan normi oon mutta meni eilinen pitkäks ni ei py ajaa.vantaa-kisko
Huutista mexicolle!
Yleisurheilulanka 2024 voI 8. Tulevia kilpailuja: Timanttiliiga Pariisi 7.7.2024 Monaco 12.7.2024 Lontoo 20.7.2024 Lausanne 22.8.2024 Chorzow, Silesia 25.8.2024 Rooma 30.8.2024 Zürich 5.9.2024 Bryssel 13.-14.9.2024 Motonetit 2024 22.6. Kuortane 17.7. Lappeenranta 20.7. Joensuu 17.8. Oulu 24.8. Tampere EM-kisat, Rooma 7.6.-12.6.2024 Ohjelma, suomalaiset, lähetysjat https://yle.fi/a/74-20090894 Kalevan kisat, Vaasa 27. - 30.6.2024 Olympialaiset 26.7.-11.8.2024 WA hallikisat https://worldathletics.org/competitions/world-athletics-indoor-tour/calendar-results https://www.kilpailukalenteri.fi/ https://worldathletics.org/competition/calendar-results Tuloksia: https://www.tilastopaja.eu/fi/ https://www.watchathletics.com/schedule/cat/latest-results Striimejä: https://www.watchathletics.com/schedule/cat/live-stream Edellinen lanka https://ylilauta.org/penkkiurheilu/91XiZ
Osaatko?
00:15
Eihän Japanissa pitänyt olla tällaista?
Remove ads with Gold »