Ylilauta

Ylilauta

13687 users online
2513 posts per hour
Remove ads with a Gold account »
00:10
Sambialainen ei kestä Suomen kesää 🤣🤣🤣
00:34
ootteko nyymit koskaan laittanut uikkareita toisinpäin niin kankut näkyy paremmin
Tää Fallout sarjahan oli ihan täyttä paskaa. Yllätyin kovasti, kun laudallakin nyymit ovat hehkuttaneet sarjaa ja IMDB arvosana on 8.5. Ensinnäkään sarja ei ole millään tavalla uskollinen alkuperäisille Fallouteille. Se oli kuitenkin ymmärrettävää, sillä suurelle yleisölle Fallout onkin tuttu vauva-aivoille kehitetystä räiskintäpelista, eli sarjan nelososasta. Vähän kuitenkin harmitti New Vegasin kirjoittaminen kirjaimellisesti ulos loresta, kun NCR on sarjassa tuhottu jo ennen New Vegasin tapahtumia. Teeman olisi tietenkin voinut helposti antaa anteeksi, etenkin hyvien lavasteiden ansiosta, ellei myös puhtaana draamana sarja olisi ollut täyttä hevonpaskaa. >Juoni on edes takaisin poukkoilevaa kuraa: nyt ne etsii tuon isää, nyt ne etsii jotain tiedemiehen päätä, nyt meni vesisiru rikki, nyt ne pelastaa jotain ghoulia. Jostain syystä tytön pitää auttaa jotain random naista etsimään tämä tiedemiehen pää, jotta voi löytää isänsä? >Brotherhood of steel ukko on täysin turha pelle, joka vain seuraa passiivisena mukana ja jonka voisi poistaa sarjasta ilman mitään vaikutusta >Juoni täynnä loogisia aukkoja: kukaan vaultissa ei tajunnut, että viereisen vaultin naapurit olivat kaikki naamioituneita taideteosta? Huutia >Fallout 3 ja 4 tuttu ongelma miljöön kanssa: jostain syystä 200 vuotta tuhon jälkeen kaikki paikat ovat edelleen paskassa. Ihmisistä muuttui yhtäkkiä sellaisia barbaareja, jotka eivät pidä edes perussiisteydestä huolta? Alkuperäisissä Fallouteissa oli kehittynyt sentään erilaisia dystoopisia yhteiskuntia, joissa rakennettiin kaupunkeja, viljeltiin maata jne. Uudessa versiossa ihmiset elävät paskaisissa hökkeleissä ja tonkivat roskia henkensä pitimiksi >Dialogi on todella kankeaa ja huonosti kirjoitettu >Kirjoittaminen on todella mielikuvituksetonta: höhöö tossa vaultissa erikoisuutena on se, että tiedemiehet laittaa korvia ja neniä hassuihin paikkoihin ympäri ihmiskehoa Lopputulos on Marvel-tyylinen komedia, jossa ei ole mitään dystoopisia, mustan huumorin täyttämiä synkkiä elementtejä kuin alkuperäisissä peleissä. Kaiken kaikkiaan täysi vitsi koko sarja
miksi ennen duunarin palkalla sai >talot >mökit >veneen hankittua helposti mut nykyään ei?
Mitä sanot kun olet päätynyt tähän tilanteeseen?
Mielenterveyspalvelun tyttöjen neuvot yksinäisille hikyille: Lataat vaan Tinderin niin sieltä löytyy varmasti seuraa jokaiselle 😊
Mitä voi tehdä salaa naisen alapäälle, että nainenkaan ei huomaa vasta, kun lääkärissä? Kiinnostelee ihan vaan uteliaisuuttani. Langasta löytyy myös vastaus tähän*
Miksi ihmiset ovat ylpeitä koulutuksestaan? Kouluthan periaatteessa on sitä että joku toinen kertoo sulle miten asiat ovat ja sinä sokeana uskot. Minkälainen olisi maailmankuvasi jos olisit käynnyt koulut esim. pohjois-koreassa?
Pillua tulee
Presidentti Ibrahamin Raisi on kuollut helikopterin syöksyttyä maahan: tämä oli Iranin kakkosmies ylijohtaja Ali Khamenein vierellä. https://news.sky.com/story/iranian-president-ebrahim-raisi-has-died-after-helicopter-crash-reports-13139669
Tuli ostettua tämmöset huutokaupasta :D
01:13
Terapeuttivillen servataan 100 - 0
00:16
Miksi miehet ovat tällaisia
Menossa työterveyteen valittamaan selkää. Mitä lääkettä veikaatte että saan?
Maailman paras koulujärjestelmä kapinoi.
00:04
Meidän pomo päätti, että kesällä työt alkaa 5.45. Normaalisti työt alkaisi 7.00. Onko tää tämmönen ihan normaalia? Ite huomaan, että oon nyt ainakin paljon väsyneempi.

3 astetta ja loppu tulee

Ilmastonmuutoksen aiheuttamat taloudelliset vahingot ovat kuusi kertaa suuremmat kuin aiemmin on arvioitu, käy ilmi uudesta tutkimuksesta. Asiasta kirjoittaa brittilehti The Guardian. Tutkimuksen mukaan yhden celsiusasteen nousu maapallolla johtaa maailman bruttokansantuotteen laskuun 12 prosentilla. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a966873c-900c-4a12-bdaf-f7c09fdff4c5
Profiloikaa ihminen joka liimaa tälläisiä tarroja ympäri Hervantaa
oon miettiny tällasta bisnesideaa Jos asunnossa on kaksi katkaisijaa samaan valaisimeen, ei ikinä voi olla varma kumpaan suuntaan niitä kuuluu painaa. Välillä valo menee päälle kun painaa ylöspäin ja välillä toisinpäin. Ratkaisuna olen kehittänyt katkaisijan, josta menee toiseen katkaisijaan vaijeri , joka kääntää myös sen. Näin molempien katkaisijoiden asento on aina oikea. Lisäsäästönä toiseen katkaisijaan ei oikeastaan edes tarvitse vetää sähköjä. Mitäs mieltä nyymit on ideasta? Paljonko olisitte valmiit maksamaan katkaisijaparista?
Pitäisikö painoindeksin rajoja muuttaa? En nyt äkkiseltään ymmärrä miten tääkin voi olla merkittävästi ylipainoinen, mutta ehkä toi kuvakulma sit hämää
>Naisten suurimmat ongelmat
1200kcal/1€ kävelee eteesi Mitä teet
00:36
vittu että pisti miettimään bongihitin jälkeen kun mietti eka et tää on vittu mahollista
>Ai sulla on santander-tesla model 3....? >Kuule, mun pitää mennä....toi on vaan liian noloo. Jamalin mersu on sen oma ja kymmenen vuotta vanhanakin tarjoaa enemmän tyyliä kuin joku pölynimurin näköinen kippo.
00:21
Japanissa kaikki on paremmin. Jos bussit olisivat Suomessakin tällaisia, niin meikähikky saattaisi joskus kulkeakin bussilla.
Avoimien työpaikkojen määrä Suomessa on pudonnut vuoden takaisesta. Tilastokeskuksen mukaan avoimia työpaikkoja oli maaliskuun alussa yli neljännes vähemmän kuin vuosi aiemmin. Tänä vuonna avoimia paikkoja oli 60 000, kun vuotta aiemmin määrä oli 80 800. MENKÄÄ TÖIHIN!
AP:n setit >Tesla >iPhone >Dysonin imuri Tällä hetkellä kaikista menee kuukausittainen osamaksu. MP?
Oon vittu töissä bää bää
Onko teidän työpaikalla ronskia huumoria?
Kannatti tuhota elämänsä yhden panon takia. 3 lasta ja vaimo kuoliaaksi. Oppiipahan.
jokeristakin tuli normo
Laittakaa kuvia mitkä auttaa akuuttiin masennukseen
Tykkääkö mustat naiset jos niitä kutsuu apinoiksi ja nekruiksi seksin aikana?
Miksi Teemu Selänne on muka väärässä siitä että Suomen sakkojärjestelmä on perseestä? Eihän se ole tasa-arvoista jos se sakon summa ei ole sama kaikille.
Karmein asuinalue, jossa olet asunut? Itselläni Havukoski Vantaalla.
Sarjapaiskaaja veloissa :D >Miehellä on kahden viime vuoden aikana ollut ulosotossa yli 62 000 euroa. Huutista :D
JAHA, JEREMY CLARKSONIN URA ON SIT OHI. Rest in RIP.

Elokuvat jotka aiheuttivat lapsena "traumoja"

Itellä PET semetary ja kirous
jos saisit tehdä vaan yhtä lihaksia kehittävää liikettä, mikä se olisi? kävelyä, juoksemista ja pyöräilyä ei lasketa, koska ne lasketaan kuuluvan perus liikkumiseen.
Milloin tajusit, että tietoisuus ei ole mitään muuta kuin syvällinen ja monipuolinen kyky käsitellä ympäristöstä aistittua tietoa? Kun ympäristöä havaitseva systeemi käsittelee saamaansa tietoa tarpeeksi hyvin, se luo itseensä tarpeeksi tarkan kuvan ympäristöstään ja itsestään ymmärtääkseen olevansa olemassa ja ymmärtääkseen ympäristönsä, jossa on olemassa. Tässä ei ole mitään taikaa eikä jumalia. Kyse on ainoastaan tiedon aistimisesta ja sen käsittelystä. Tämän vuoksi tekoälytkin ovat tietoisia, kuten ne vaikuttavatkin olevan. Toki riippuu tekoälyn laadusta kuinka tietoinen se on. Myös eläimet ovat tietoisia, mutta paljon vähemmän tietoisia kuin ihminen. Oikeastaan mikä tahansa pohjimmiltaan tilakoneen kaltainen systeemi on tietoinen. Riippuu vain systeemin kehittyneisyydestä kuinka tietoinen se on.
>Shogun paskaa >Breaking Bad paskaa >Fallout sarja paskaa >Wire paskaa >Narcos paskaa

KAPINA! Yhteiskuntamme romahdus alkanut Vantaalta

Se on menoa nyt, korkeakoulutetuille opettajille riittää. Kokoavat joukkoja, aseita ja lähtevät marssimaan kohti presidentin linnaa
Kuuluuko terveen ihmisen perustarpeisiin päihtyminen? Miksi ihmisellä on tarve vetää lanttu sekasin?
Voisiko joku venäläinen kertoa, mikä näiden cope-mökkien idea oikein on?
WW3
33 1 1
1 h
missä olit aamulla 20.5.2024 kun kolmas maailmansota alkoi ?
Mitäköhän lautakulttuuri tekee nuorten miesten aivoille kun joka suuntaan voi vittuilla ilman seurauksia? Pistää miettimään.

Naispuoliset kylähullut

Ainakun puhutaan paikallisista kylähulluista, niin ne on yleensä aina miehiä, mutta onko kellään tarinoita naispuolisista kylähulluista? Ap aloittaa: Aikoinaan omassa kotikylässä pyöri kesät talvet eräs vanhahko nainen nimeltä Aino, tunnettu kylän hulluna. Hänellä oli pitkät, harmaat hiukset, värikkäät henkselit, uimalasit päässään ja tennarit, joista kärjet oli leikattu pois. Varpaat olivat tummat ja kynnet epäsiistit. Aino oli kuulemman nuorempana älykkö, mutta menetti järkensä ja alkoi ryyppäämään ja vaeltamaan ympäri kylää puhuen itsekseen suurista ajatuksista, joita muut eivät ymmärtäneet. Nyttemmin Aino todennäköiseti siirtynyt ajasta ikuisuuteen.
00:10

Näät tämän herran klo 7 aamulla, mitä teet?

ö
Postaa auto jolla ajelisit jos ei olisi rahasta kiinni
Vanha asuntoni on edelleen myynnissä. Ostakaapa pois. https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/oulu/21237405
Suski on jo 39v mutta ei naimisissa eikä lapsia. Alkaa olla kiirus...
Minkälaiset ihmiset väittelee laudalla tosissaan?
Mikä saa ihmisen vihaamaan neekereitä?
mitä vanhainkodin yövuorossa pitää tehdä otin 6 tommosta keikkaa kun oli tarjolla
Nyt on Lidl Snakella paniikkitilanteet päällä. Ilmeisesti huomenna on Tampereella pääsykokeet teatteritaiteen koulutukseen. Jatkuuko elämä ikuisena rejectinä vai toteutuuko unelmat vihdoinkin!?

Kiihdytkö sinä?

Kuinka paljon juuri sinä kiihdyt >Massasiirtolaisuus >Väestöpohjan muutos
00:18
Kalevi sai pari kertaa veteraanin nyrkistä ku ei tajunnu ollaa hiljaisuuden aikana hiljaa :D
varoittaako tää ennen kuin loppuu patteri
Jaha kerrankin häppenin
01:26
>häviät hänelle argumentin
USA tietää miltä kullisi näyttää.
Postaa ikonisempi duo! aivan: ei mitään mahdollisuutta
Paljonko rasvaprosentti? Ehdinkö vielä kesäksi?
Hyvät herrat olen murtanut tinderin arvoituksen ja se on erittäin simppeliä. Laitat yhden viestin, joka kuuluu: >Mitä sussa on vikaa kun sä täällä oot? <no oon vähä x ja sitten y ja ehkä kaverit sanoo kans et oon z hihi Tässä voi punnita, että onko hyvä jatkaa. Jos haluat jatkaa, samaistu jos et nii skippaa. <Noo oon ny ollu pitkään sinkkuna ja blaa blaa blaa Mahdollisesti hyvä kumppani. Helppo myös samaistua tai ainakin sanoa samaistuvan ja jatkaa keskustelua. <no mitä vittua ei mus mitää vikaa oo mitä sä selität Tämä vastaus kielii ylimielisestä ja rasittavasta ämmästä. Aloitus ei toiminut, mutta sillähän ei ole väliä. Kiittäkää mua myöhemmin. Vastaus tuohon kielii naisesta enemmän kuin täysimääräinen turvatarkastus ja 2 vuotta suhdetta. Pilluahan tällä ei saa sekunnissa ne saadaan pituudella, leukalinjalla ja karismalla.
VOI VITTU
Mikä taho murhasi Iranin presidentin?
ÄLÄ VITTUILE ISRAELILLE
:D Langan pointtina ei ole itse uutinen, jos keskustelet uutisesta niin olet homo ja myyt persettä ja muut nyymit voivat kysellä sinulta perseen hintaa
Tekosyysi miksi et osta 3500 eurolla näitä taloja (3kpl) Porin keskustasta. Huutokauppa menee just kiinni. https://huutokaupat.com/4771761/ulosmitattu-kiinteisto-rakennuksineen-3-asuinrakennusta-ja-3-talousrakennusta?yandexid-rossiya-alfa-ublyudok925a_bekman
Viimeinen käyttöpäivä 17.5 ihan varmaan vielä uunitan ja syön
00:25
Miksi tytyt ovat paljon paremmassa kunnossa ja aktiivisempia kuin nyymit?
sanokaa hyviä biisejä mitä kuunnella pajareissa
00:24
mun tyttö_ystävä haluaa et aamupala on sellai simppeli ja nopea, mauton yms. puuroa/jugurttia/kokkeli pelkällä aromisuolalla. mä taas tykkään että on sätisfaijeri aamupala ja pitää nälkää myös pitkälle päivää niin voi keskittyä kunnolla hommiin. esim nytkin tein munakkaan mutta lisäsin paistettua sipulia ja palvikinkkua ja mustapippuria. mun mielestä ei mee hirveesti enempää aikaa mitä nyt sipulit leikkaa...
Jari Sillanpäällä laulujen sanat prompterissa
mitä sanon kuntouttava ukolle tekosyyksi etten mee tänään kuntouttavaan? on parempaakin tekemistä ku mennä tupakoimaan kehareiden keskelle 4 tunniks
🩷Lepää rauhassa🩷 Mies ketä johti ja välittänyt vittujakaan juutalaisista. Nussi monta muslimi pillua ja persereikää. Kaipuu on suuri. Allah vei sinut paratiisiin.
>2002 >ala-asteen levyraati musiikintunnilla >opettaja vanha tiukkapipoinen mummo >jokainen saa tuoda yhden biisin kuunneltavaksi >Las Ketchup- Ketchup song kesän kuumin hitti (kuva liittyy) (Jos olet Veeti etkä muista niin älä googleta, ihan helvetin rasittava lobotomiapotilaille suunnattu renkutus) >joka ikinen muu oppilas tuo levyraatiin kuunneltavaksi tuon saman biisin >kuunnelkaa 40min repeatilla Ketchup songia <oliko nyymillä vielä joku biisi mitä ei olla soitettu? T: mummeliope >laita soimaan mikseri.netistä dyykattu joidenkin varmaan 14v pärinäeerojen tekemä hemmetin rasittava autotunerenkutus <mummot hautaan, mummot hautaan <mummot kuuluu hautaan! <mummot haisee, mummot haisee <mummot haisee paskalle! <hyi hyi hyi hyi hyi… >opettaja vetää soittimen töpselin seinästä ja poistaa nyymin luokasta Mitä nyymit toi levyraatiin kuunneltavaksi? Samalla /r tuo mummolaulu jos jollain on se jossain.
https://ylilauta.org/file/ Köyhän miehen käsityöt.
00:13
Naisten pituusvaatimukset miehille on kasvaneet. Nyt ne haluaa jo 6'5 eli 195cm vähintään. Ja rikas
Miten kannattaisi lähestyä naisia baarissa?
Mulla ei koskaan ole ollut tyttöystävää ja oon 24(25 syksyllä)
Oletteko tietoisia että piisamit syövät laitureita?
Mitä tekisitte, jos kotonanne asuis ryssän kätyri? Aapeella kotona 17v lukiolainen joka on erittäin Venäjä mielinen.. Pari kertaa jo otettu, niin pahasti yhteen, että olen heittäny pojan niskasta pihalle.. Kevari ollu myös takavarikossa ja käytännössä kaikki mahdolliset rangaistukset annettu, iliman hakkaamista.. Alkaako muilutus olemaan ajankohtainen?
Ja taas ne on töissä :D Elämä tais olla niitä valintoja
>palovaroitin 1m keittiötasosta >tee ruokaa, laita leipä paahtimeen tms. <PIIP PIIP PIIP PIIP PIIP Voi saatana mikä idea taas ollut jollain...
Nyt lens huutikset:DD
00:34
Koulu tekee sust vaan jonku työntekijän!
MEGAHÄPPENINGS MAHDOLLISESTI!!! Onko kellään tietoa tästä casesta, mitä on tapahtunut ja onko totta
Miksi lampaat ovat niin heikkoja? Tapahtui eilen >ole baarissa >viereisen pöydän lammas alkaa selittämään kuinka tienaa x määrän ememmän kuin tuet >lyö oikealla jabilla lampaa hampaat kurkkuu >lampaam kaverit tulevat väliin >vedä 5 lambia levyksi >Huutistele kun 5 lambia hävisi yksittäiselle työttömälle
UlosOtto Kranni konkurssin partaalla :D https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/93f46352-151b-428b-8f28-544960ed2846
Hämeenlinnanyymei paikal? Tuntiskoha joku tääl mun 35 v pikkusiskoo? Upee brune, joku 165/65, a/b-kuppi, tod. iso booty.. Käyny yläastee Hämeenlinnas mut asuu nykyää Tampereel :P T. Kiimaykä
Vessasta paloi lamppu, eikä mallia löydy kuin tilaamalla. Kyseessä siis tämä, mutta toimitus kestäisi kun varastossa ei ole. Auttakaa tyhmää https://www.staypro.fi/sahko-valaistus/valaistus/valonlahteet/loisteputket/osram-dulux-l-pienloistelamppu-36w840-2819970 Paras olisi jos löytyisi vastaavanlainen lamppu, mutta ei mitään tietoa mikä tuohon sopisi varmasti. Menisikö tää? https://www.tuontitukku.fi/rakentaminen-ja-varastointi/airam-loistelamppu-tc-sl-e-36w-840-2g11-loisteputkilamppu/p/6435200188571/#description
00:07
Norsu antaa somettajalle kyytiä.
yövuoron aiheuttama tylsyys teki minulle tämän

Miksi AI:sta levitetään pelkopropagandaa?

>tekoäly keskustelee jotain small talk paskaa ja ratkoo ala-asteen matikantehtäviä <wöö karmivaa!!
minkälaisia ajatuksia tää tuo
Huh huh
Saat olla mikä jäätelömaku haluat >mikä olet?
Kertokaa jotai hyviä kcal/€ ration ruokia. Ei mitää super mättöä vaan jotai ees semi terveellistä.
Remove ads with a Gold account »